nie mamy innego centra niż ta melepeta hrycaniuk ? Ja pierdolę to jest koszykarski Rasiak
Kiedyś był Rafał Bigus.
Pamiętacie Mistrzostwa Europy w Hiszpani?
pamiętam mistrzostwa w Grecji gdzie zabrakło nam niewiele do półfinału przez cały mecz prowadzilśmy z gospodarzami i w ostatnich sekundach przegraliśmy Pluta Wójcik Bacik Jankowski Zieliński Tomczyk Korytek to była mega paka wtedy nie to co teraz
małolat byłem interesowałem się koszykówką Dojlidy Białystok grały w extrakasie super zawodnicy przyjeżdżali to się chodziło na mecze Jaga grała w 4 lidze ale też chodziłem
Master.com back
Carpal Tunnel
Meldunek: 27/08/2004
Originally Posted By: jaga1920
Originally Posted By: quincy
Originally Posted By: jaga1920
nie mamy innego centra niż ta melepeta hrycaniuk ? Ja pierdolę to jest koszykarski Rasiak
Kiedyś był Rafał Bigus.
pamiętam mistrzostwa w Grecji gdzie zabrakło nam niewiele do półfinału przez cały mecz prowadzilśmy z gospodarzami i w ostatnich sekundach przegraliśmy Pluta Wójcik Bacik Jankowski Zieliński Tomczyk Korytek to była mega paka wtedy nie to co teraz
teraz się wszystko odwróciło Jaga na topie a koszykówka w 3 lidze Żubry Białystok te same mordy zgredów co wcześniej chodzili na kosza i nie przyznawali się do Jagi która borykała się po niższych ligach teraz w szaliczku z karnetem na stadionie sobie siedzi tych mord szkalujących Jagę na koszu nigdy nie zapomnę smuda im w cyce teraz wielcy kibice Jagi
Kiedyś był Rafał Bigus.
wHiTe_StAr
Fundator
Meldunek: 15/11/2004
ja bym gdzieś kartek szukał w sensie w Gliwicach i/albo w Krakowie, typowo po statsach, Raczkowski i Stefański najbardziej kartkujący, średnia 5,5 A Lechia i Wisła też sporo dostają w tym sezonie