Wielki Finał: POLSKA-BRAZYLIA Wiele stron by można napisać o tym meczu. Brazylijczycy to napewno rywal trudny, ale do ogrania. Kto jest na fali wznoszącej?Polska Kto jest głodny sukcesu życia?Polscy siatkarze. Kto ma mocniejszą psychike? Polacy. Na kim ciąży presja? na Brazylijczykach.
Zagramy na luzie takie wypowiedzi słychać w obozie Polaków.
Warto też zaznaczyć że sam trener brazylijczyków obawia sie Polaków.
My juz wiele na tym turnieju zrobilśmy! Pokonaliśmy najmniej wygodnego dla nas rywala Rosje.Roznieślismy zawsze mocną Serbie i pokonaliśmy Bułgarie. Czas na Canarinhos. Myśle że ich era dominacji w siatkówce się powoli konczy.
Mówią coś o Gacku że nie wystąpi. Zaslona dymna, kit:)
Lozano to mały Wielki człowiek:) on wykrzesał z naszego zespołu wszelkie rezerwy które w nas drzemią, w chwilach trudnych jego słowa działają na siatkarzy jak rozkaz!
Dzisiaj dostali rozkaz zdobycia medalu najcenniejszego kruszcu. To nie jest mission imposibble
Jestem człowiekiem wiary, który racjonalnie myśli:)Pieniędzy w błoto nie lubie wyrzucać dlatego gram na Polske.Przy odrobinie szczęścia sporo zarobie:) Chwyciłem kilka godzin temu ładny kurs;)
Polska-Brazylia 1 3.2 stawka:
600zł Juz wiele dali zarobić na tych mistrzostwach, to nawet nie jest połowa z tego:) ostatni mecz, trzeba jeszcze powiekszyć budżet;)
godz:11.30 OGROMNE EMOCJE:)))) W życiu zbyt wiele nie widziałem:) mam dopiero 19 lat wiec dla mnie takie wydarzenia to najpiękniejsze sportowe chwile w zyciu. Budzi sie patriotyzm i duma z bycia Polakiem:)Historia dzieje sie na naszych oczach. Mysle ze będzie co opowiadać kiedyś dzieciom:)