Prokurator federacji piłkarskiej zażąda kolejnych 15 punktów karnych dla Juventusu w sprawie wypłat "pod stołem". Chinè chce również wnioskować o grzywnę w wysokości miedzy 1 a 3-krotności łącznych kwot nielegalnie wypłaconych zawodnikom. [CorSport]
Prokurator federacji piłkarskiej zażąda kolejnych 15 punktów karnych dla Juventusu w sprawie wypłat "pod stołem". Chinè chce również wnioskować o grzywnę w wysokości miedzy 1 a 3-krotności łącznych kwot nielegalnie wypłaconych zawodnikom. [CorSport]
A kiedyś jak było . Napełniało się balie wodą, najpierw mył się ojciec, później matka, a na końcu dzieci. Następnie tą wodą mało się naczynia A następnie podłogi w domu. Wy młode to nie pamiętacie
tak kurwa..pewnie na koniec, robiło się herbatę...
to samo było jakiś czase temu w Bundeslidze wprowadzone.. też miały być żniwa
ale trzeba sie bedzie temu przyjrzeć, zwłaszcza na początku
Tam blokada językowa stanowiła problem żeby nasza kampania odniosła sukces, tutaj będziemy czarno na białym widzieć i słyszeć jak sędziowie podchodzą do tematu Podobno były szkolenia zawodników z nowych przepisów ale nawyków się nie pozbędą. Ja już przygotowuję wypowiedzenie w robocie, koniec z porannym wstawaniem !