#784257 - 13/12/2006 22:46
Re: Co Was denerwuje ? [4]
[Re: Szewa]
|
Ekstraklasa Typer
Meldunek: 28/12/2005
|
 permanentnie spóźniająca się lina autobusowa nr. 199 w Gdańsku  śmierdzące autobusy  pomazane rozkłady jazdy na przystankach  niedziałające rozkłady jazdy w internecie Jako że jeżdże tą samą linią niemalże codziennie podpisuje się dwoma rencami Do powyższych punktów dodam jeszcze:  moherowe babuszki, które wysiadają ze 199 przy zielonym ryneczku. tak się dziwkoidy pchają do wyjścia na chłopskiej, jakby miał im ktoś wszystkie tureckie ścierwa wykupić. Pozdro Szeva 
|
Do góry
|
|
|
|
#784293 - 13/12/2006 23:27
[Re: quincy]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 07/09/2004
|
Babcie są czadowe  Ale najogrsze jest to, że one jeżdżą cały dzień ! Czy to o 6.00 rano, w południe czy wieczorem. Bez przerwy ! A ostatnio takiej jednej przeszkadzał mój plecak chociaż był taki tłok, że trudno było gdziekolwiek się ruszyć. Na następnym przystanku dosiadł się kumpel i zaczęliśmy jechać po moherach ( wdomyśle po tej babci  ) aż miło. Kobiecina już się słowem nie odezwała. To, że jest starszą osobą nie zaczy, że kultura jej nie obowiązuje.  moherom w autobusach 
|
Do góry
|
|
|
|
#784332 - 14/12/2006 00:10
[Re: Szewa]
|
Ekstraklasa Typer
Meldunek: 28/12/2005
|
Babcie są czadowe  Ale najogrsze jest to, że one jeżdżą cały dzień ! Czy to o 6.00 rano, w południe czy wieczorem. Bez przerwy ! A ostatnio takiej jednej przeszkadzał mój plecak chociaż był taki tłok, że trudno było gdziekolwiek się ruszyć. Na następnym przystanku dosiadł się kumpel i zaczęliśmy jechać po moherach ( wdomyśle po tej babci  ) aż miło. Kobiecina już się słowem nie odezwała. To, że jest starszą osobą nie zaczy, że kultura jej nie obowiązuje.  moherom w autobusach Haha Sheva jak jezdzisz 199 to stań kiedyś specjalnie przy drzwiach jak będą mohery wysiadały... beka gwarantowana jak się patrzą do góry kto im stoi na drodze wyjścia :D:D bo one się muszą trzymać za poręcz drzwi w autobusie przy wysiadce! Jak ktoś stoi to już k*** mega przeszkoda w wysiadce i drodze na ryneczek :D:D:D a wiesz w takich napuchniętych od tureckiej waty kozaczkach to już cięzko dać kroka ze strychniny typu Ikarus albo Jelcz :D:D oj wódeczka robi swoje 
|
Do góry
|
|
|
|
#784859 - 14/12/2006 13:11
[Re: quincy]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 09/04/2005
|
Babcie są czadowe  Ale najogrsze jest to, że one jeżdżą cały dzień ! Czy to o 6.00 rano, w południe czy wieczorem. Bez przerwy ! A ostatnio takiej jednej przeszkadzał mój plecak chociaż był taki tłok, że trudno było gdziekolwiek się ruszyć. Na następnym przystanku dosiadł się kumpel i zaczęliśmy jechać po moherach ( wdomyśle po tej babci  ) aż miło. Kobiecina już się słowem nie odezwała. To, że jest starszą osobą nie zaczy, że kultura jej nie obowiązuje.  moherom w autobusach Haha Sheva jak jezdzisz 199 to stań kiedyś specjalnie przy drzwiach jak będą mohery wysiadały... beka gwarantowana jak się patrzą do góry kto im stoi na drodze wyjścia :D:D bo one się muszą trzymać za poręcz drzwi w autobusie przy wysiadce! Jak ktoś stoi to już k*** mega przeszkoda w wysiadce i drodze na ryneczek :D:D:D a wiesz w takich napuchniętych od tureckiej waty kozaczkach to już cięzko dać kroka ze strychniny typu Ikarus albo Jelcz :D:D oj wódeczka robi swoje Naprawdę czadowe babcie są w 124  Wrzeszcz PKP - Dom Kombatanta - Szpital. Całe szczęście, że nie muszę już nim codziennie jezdzić A co mnie denerwuje? Opóźnienia linii 127 w Gdańsku. Żeby o 11:00 mieć 25 minut spóźnienia... 
|
Do góry
|
|
|
|
#785099 - 14/12/2006 14:54
[Re: osin]
|
Ana <3
Meldunek: 21/06/2005
|
|
Do góry
|
|
|
|
#785298 - 14/12/2006 16:45
[Re: Llama]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 21/03/2005
|
To, ze nie potrafie sobie znalezc panny na dluzej, to, ze nie jestem pewny siebie to, ze jestem leniem to, ze za duzo pije to, ze coraz mniej rzeczy mnie cieszy to, ze trace znajomych to, ze w tym kraju nie ma szans na godziwa place to, zeby wyjechac trzeba znac jezyk (a ze ja leniwy jestem to znam tak srednio), a do tego na wyspach juz az roi sie od polakow to, ze 3 razy nie zdalem prawka w dodatku przepadla mi teoria i musialem znow zdawac oczywiscie nie zdalem bo nie mialem czasu sie pouczyc. Do tego te kolejki i terminy .. to, ze gdy nie portafie porzadnie pogadac z plcia przeciwna, a po alkoholu idzie dobrze, z tym ze potem gadam takie pierdoly ze wszystko i tak na marne to, ze .. ehh moze juz skoncze bo tematu braknie, a mi to i tak nie pomaga..
Tak podsumowujac chyba mam zimowa depreche :/
|
Do góry
|
|
|
|
#786476 - 14/12/2006 22:14
[Re: agr1]
|
Porucznik
Meldunek: 15/04/2005
|
Dzien do bani, glowa mi peka, chcialem sobie na dobranoc poprawic samopoczucie, wchodze na kilka rozdan blackjacka a tu krupier oszust na 7 rozdan 6 ! razy ma oczko ! Tak sie nie bawie Utopilem kilkadziesiat zlotych .. Mam napisac prace na sobote a nie chce mi sie i chyba jej nie napisze. To, ze jutro mam jakies badziewne konsultacje .. To, ze nie ma polskich znakow ..
|
Do góry
|
|
|
|
#786500 - 14/12/2006 22:40
[Re: bursztyk]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 18/01/2004
|
|
Do góry
|
|
|
|
#786680 - 15/12/2006 06:57
[Re: DJ SOSNA]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 08/01/2006
|
Odpowiadając na pytanie postawione w tym temacie: mnie denerwuje pianie i piski niejakiej Christiny Aguilery i to do tego stopnia że zawsze(!) kiedy zaczynam ją słyszeć w TV czy radio to jak najszybciej przełączam kanał  hrrrr... Mnie jeszcze Pink strasznie denerwuje ...
|
Do góry
|
|
|
|
#786896 - 15/12/2006 11:28
[Re: Radek_89]
|
Wiara Gwarancja Wygranej
Meldunek: 19/07/2004
|
Polacy za granica ! wielki Pany bo wyjechali i sa na obszczyznie i im wszystko wolno.Za duzo cwaniactwa i lizania dupy Angolom (w robocie) jak mnie to wkur.... swojemu to nie pomoze a obcemu by wszystko zrobil.
Aha i takze rozje.bal mnie dzis koles ,znjomy z roboty ,zobacz ze mam koszulke klubowa Polskiego tam jakiegos klub ,gosc mi mowi ze mam ja sciagac albo mi ja zedrze po robocie.Wysmialem go w twarz a po robocie go nie bylo pod brama/Wku....mnie to ,jak chcesz sie bic za klubu to wyjedz do Polski wielki szu sie znalazl.
A co do ludzi Polakow za granica to malo jest normalnych ,bynajmniej tu gdzie ja jestem a jest ich duzo duzo duzo i kazdy to wiekszy h..uuujjj !!
|
Do góry
|
|
|
|
|
|