#824223 - 01/01/2007 14:47
czas spełnienia - kamasss
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 31/08/2004
|
Nowy Rok! Czegoś mi tu zawsze brakowało, już wiem co to jest! To mój temat w PP.  Jako, że mamy 2007 i nowe zasady w PP, zakładam nowy temat mając głęboką nadzieję, że nie umrze śmiercią naturalną. Większość podawanych typów sam gram, około 80%. Tutaj jednak wszystkie będą grane płaską stawką. Jestem ciekaw czy uda się tym sposobem wygenerwać zysk. Nadchodzi czas spełnienia! "Powiedzmy po prostu, że próbowałem dotrzeć do granic rzeczywistości. Byłem ciekaw, chciałem zobaczyć, co się stanie. To było to i nic więcej: po prostu ciekawość"
|
Do góry
|
|
|
|
#824242 - 01/01/2007 14:52
Re: czas spełnienia - kamasss
[Re: kamasss]
|
Carpal Tunnel
|
#1Fulham - Watford Typ: 2 kurs: 3,8 #2Reading - West Ham Typ: 2 Kurs: 3,65 #3Middlesbrough - Sheffield United Typ: 1 Kurs: 1,85 #4Portsmouth - Tottenham Typ: 2 Kurs: 3,1 Tak jak mówiłem. Płaska stawka 10j. wpisom w temat (ewentualne komentarze na priv) "Spoglądam wstecz i widze tyle pustych godzin ogarnia mnie strach, bo wiem bo wiem ile minęło lecz nie wiem ile zostało..."
|
Do góry
|
|
|
|
#825198 - 01/01/2007 22:55
|
Carpal Tunnel
|
PODSUMOWANIE
#1 Fulham - Watford (-10j) - będę grał konsekwentnie na pierwszą wygraną Watfordu na wyjeździe...
#2 Reading - West Ham (-10j) - przejechali po nich jak walec, nie wiem jak piłkarze WHU spojrzą w oczy swoich kibiców... (sytuacja taka jak z Watfordem)
#3 Middlesbrough - Sheffield United (+8,5j)
#4 Portsmouth - Tottenham (-10j)
#5 Washington - Phoenix (-10j) - WASH wkońcu wygra... doczekam się...
#6 Ottawa - Atlanta (-10j) - szkoda... stracili bramkę na 4 minuty przed końcem... potem mieli PP ale niestety wynik remisowy
-50j + 8,5j = -41,5j 1 stycznia czyli pierwszy dzień nowego roku i dzień, w którym urodził się człowiek, który wynalazł dynamit nie okazał się szczęśliwy. Nie robię z tego tragedii, gdyż większość dzisiejszych zdarzeń jest granych w progresji. A może jednak powinienem się zmartwić... Zmartwiony jestem głównie wysoką porażką WHU (wysoki poziom) a reszcie dam szanse rehabilitacji w następnych meczach. Będzie lepiej, musi być...
"Wszystko mogę wytłumaczyć lepiej poprzez muzykę. Hipnotyzuję ludzi, aż dochodzą oni do podstawowego stanu, a gdy osiągnę moment największej słabości, mogę przemówić do ich podświadomości i wmówić im co chce."
|
Do góry
|
|
|
|
#893804 - 24/01/2007 22:03
|
Carpal Tunnel
|
PODSUMOWANIE 21-28
#21 NAC Breda - Feyenoord (-10j)
#22 Korea Południowa - Chorwacja (+8,5j)
#23 Catania Calcio - Cagliari Calcio (+33j)
#24 Fc Parma - Ac Torino (+15j)
#25 Niemcy - Słowenia (+4,5j)
#26 Lille - PSG (-10j)
#27 Nice - Toulouse (-10j)
#28 Sochaux - Sedan FC (-10j)
ZYSK KSIĘGOWY: 21,00 ZYSK EKONOM.: 13,00
Teraz trochę wyjaśnień, bo chyba co niektórzy mogą się pogubić. A więc, szczegółowe podsumowanie będzie co 20 podanych typów. Zaś w tych 20 będą trzy takie ogólne, które będą podawały stan konta. To jest właśnie jedno z tych trzech. Jak je rozumieć... 21j i 13j jest to zysk wypracowany na typach 21-28. Po prostu zamiast dzielić na jakiś okresy czasu, u mnie okresem jest 20 podanych typów. Trochę to pokręcone, ale ja wierzę, że ma to sens:) Co do bilansu, hmmmm.... gdyby weszło coś z francuskiej (ostatnie trzy typy) to byłby całkiem okazały. Ale nie jest źle... chociaż 13j mnie nie zadowala. Następne podsumowanie będzie znowu za jakieś 7-8 typów. I na koniec oczywiście podsumowanie całego tematu (posiadam takie statystyki, jednak nie chcę robić zamętu w temacie, taką formę sobie wymyśliłem).
"Wiele rzeczy zaczynamy rozumieć późno, jeszcze więcej – bardzo późno, najwięcej – zbyt późno." R.K.
|
Do góry
|
|
|
|
#904341 - 28/01/2007 18:41
|
Carpal Tunnel
|
PODSUMOWANIE TYPÓW 01-40
ILOŚĆ TRAFIONYCH: 19 ILOŚĆ NIET.: 21 ŚREDNI KURS TRAF.: 2,73 ŚREDNI KURS NIET.: 3,07 PROCENT TRAF.: 47,5% PROCENT NIET.: 52,5%
NAJDŁUŻSZY CIĄG TRAF.: 4 NAJDŁUŻSZY CIĄG NIET.: 4
YIELD KSIĘGOWY: 31,99% YIELD EKONOMICZNY: 20,64%
ZYSK KSIĘGOWY: 118,35 ZYSK EKONOM.: 76,35
Wygląda chyba to całkiem dobrze. Miejmy nadzieję, że dalej będzie podobnie. Pozdro!
"Miłość, Przyjaźń, Rock'n'Roll!" PW
|
Do góry
|
|
|
|
#921450 - 02/02/2007 13:58
|
Carpal Tunnel
|
PODSUMOWANIE TYPÓW 41-49
#41 Ud Levante - Fc Sevilla (+4,5j)
#42 Desportivo Aves - Sc Beira Mar (-5j)
#43 Academica De Coimbra - Vitoria Setubal (+32,5j)
#44 Aj Auxerre - As Nancy (-5j)
#45 Fc Messina - Ac Ascoli (+40j)
#46 Reading Fc - Wigan Athletic (-10j)
#47 Colchester United - Preston North End (-10j)
#48 Fc Libourne Saint-seurin - Cs Sedan Ardennes (+19j)
#49 HSV H. - Energie C. (hc +1) (-10j)
YIELD KSIĘGOWY: 74,67% YIELD EKONOMICZNY: 61,33%
ZYSK KSIĘGOWY: 56,00 ZYSK EKONOM.: 46,00
Mam nadzieję, że Excel mnie nie zawiódł i wszystko w podliczeniach gra. Ostatnio czarna seria (remisy w ręcznej i wypracowany zysk poszedł się ...). Na weekend widzę szykuje się kilka ciekawych kursów. Miejmy nadzieję, że zysk będzie jeszcze większy.
"Aby znaleźć miłość, nie pukaj do każdych drzwi. Gdy przyjdzie twoja godzina, sama wejdzie do twego domu, w twe życie, do twego serca." B.D.
|
Do góry
|
|
|
|
#957288 - 13/02/2007 18:30
|
Carpal Tunnel
|
#57 Colchester Utd - WBA Typ: 2 Kurs: 2,6
Nie powala mnie ten typ... mam nawet złe przeczucia, ale grać trzeba... Bilans był całkiem dobry, wprowadziłem do programu ostatnich kilka nie trafionych typów... i niestety bilans ekonomiczny jest na minusie. Mam nadzieję, że wyjdę z tego w ciągu tych kilku typów, które zostały do podsumowania. Jeżeli nie jakoś będę musiał przełknąć tą gorzką pigułkę. Co jeszcze do tego meczu myślę cały czas nad HT/FT WBA po kursie 4,5 albo HT WBA po 3,5 wychodząc z założenia, że jak mają wygrać to będą cisnąć tak, że wejdzie. Ale w temacie czysta dwójka.
"Człowiek szczęśliwy jest zbyt zadowolony z teraźniejszości, by oddawać się zanadto rozmyślaniom o przyszłości." A.E.
|
Do góry
|
|
|
|
#967711 - 16/02/2007 22:44
|
Carpal Tunnel
|
#65 Ascoli - Udinese Typ: 1 Kurs: 3,9
#66 Catania - Fiorentina Typ: 2 Kurs: 2,05
#67 Sedan - Auxerre Typ: 2 Kurs: 3,1
#68 Valenciennes - Nice Typ: 2 Kurs: 3,85
#69 Ferreira - Sporting CP Typ: 2 Kurs: 1,85
#70 Recreativo de Huelva - Real Sociedad Typ: 2 Kurs: 4,4
#71 Ath. Bilbao - Getafe Typ: 1 Kurs: 2,4
#72 Osasuna - Celta Vigo Typ: 2 Kurs: 4,1
"Uprawiaj miłość, nie wojnę." (Make love, not war.)
|
Do góry
|
|
|
|
#1068870 - 23/03/2007 02:28
|
Carpal Tunnel
|
PODSUMOWANIE TYPÓW 41-60
ILOŚĆ TRAFIONYCH: 7 ILOŚĆ NIET.: 13 ŚREDNI KURS TRAF.: 3,13 ŚREDNI KURS NIET.: 4,01 PROCENT TRAF.: 35,0% PROCENT NIET.: 65,0%
NAJDŁUŻSZY CIĄG TRAF.: 1 NAJDŁUŻSZY CIĄG NIET.: 6
YIELD KSIĘGOWY: 13,24% YIELD EKONOMICZNY: -0,81%
ZYSK KSIĘGOWY: 24,50 ZYSK EKONOM.: -1,50* * Zysk ekonomiczny jest liczony poprzez odjęcie 2j za każdy nie trafiony typ.
Wypadałoby coś napisać... ale co tu pisać... widać po statystykach. Seria nie udanych (błędnych) typów i statystyki są na zero. Widać też jedną z przyczyn... wzrósł kurs niecelnego typu, choć wiem, że to nie to jest powodem tak słabego procentu. Chociaż zysk księgowy jest dalej dodatni (24,5j) ja z tego okresu nie mogę być zadowolony.
"W nas jest raj, piekło i do obu szlaki." J.K.
|
Do góry
|
|
|
|
#1068933 - 23/03/2007 02:36
|
Carpal Tunnel
|
PODSUMOWANIE TYPÓW 01-60
ILOŚĆ TRAFIONYCH: 26 ILOŚĆ NIET.: 34
ŚREDNI KURS TRAF.: 2,84 ŚREDNI KURS NIET.: 3,43
PROCENT TRAF.: 43,3% PROCENT NIET.: 56,7%
NAJDŁUŻSZY CIĄG TRAF.: 4 NAJDŁUŻSZY CIĄG NIET.: 6
YIELD KSIĘGOWY: 25,74% YIELD EKONOMICZNY: 13,49%
ZYSK KSIĘGOWY: 142,85 ZYSK EKONOM.: 74,85* * Zysk ekonomiczny jest liczony poprzez odjęcie 2j za każdy nie trafiony typ.
Myślę, że z ogólnego bilansu można być zadowolonym i na tym zakończę. W dzień urodzin wybitnego Polaka:
"Wyrwij murom zęby krat! Zerwij kajdany, połam bat! A mury runą, runą, runą I pogrzebią stary świat!" J.K.
|
Do góry
|
|
|
|
#1136103 - 14/04/2007 01:55
|
Carpal Tunnel
|
PODSUMOWANIE TYPÓW 61-80
ILOŚĆ TRAFIONYCH: 8 ILOŚĆ NIET.: 12 ŚREDNI KURS TRAF.: 3,27 ŚREDNI KURS NIET.: 3,24 PROCENT TRAF.: 40,0% PROCENT NIET.: 60,0%
NAJDŁUŻSZY CIĄG TRAF.: 3 NAJDŁUŻSZY CIĄG NIET.: 5
YIELD KSIĘGOWY: 30,75% YIELD EKONOMICZNY: 18,75%
ZYSK KSIĘGOWY: 61,50 ZYSK EKONOM.: 37,50* * Zysk ekonomiczny jest liczony poprzez odjęcie 2j za każdy nie trafiony typ.
Myślę, że w tym okresie zysk został mimo końcowej przykrej serii wypracowany na dość przyzwoitym poziomie. Spadł średni kurs nietrafionego typu co nie miało wpływu na procent trafienia, gdyż procent trafień uplasował się na podobnym przedziale.
"Myśl tylko o tym, co nie jest realne. A poza tym patrz, słuchaj i czuj." E.H.
|
Do góry
|
|
|
|
#1143191 - 16/04/2007 20:29
|
Carpal Tunnel
|
PODSUMOWANIE TYPÓW 81-100
#81 Bayern - Milan (-10j)
#82 Ascoli - Lazio (-10j)
#83 Inter - Palermo (-10j)
#84 Livorno - Reggina (-10j)
#85 Celta Vigo - La Coruna (+11j)
#86 Osasuna - Huelva (hc 0:1) (-10j)
#87 Bilbao - Espanyol (hc 0:1) (-10j)
#88 Naval - Ferreira (-10j)
Bardzo pechowy okres w moich typach. Najpierw było blisko trafienia DW meczu LM... jednak mimo sytuacji Bayern nie dał rady strzelić tej jednej bramki. Trudno, gramy dalej i poszły typki na weekend. Palermo i Ascoli mogły wygrać, mogły ale remisy po dwa. Livorno przyłapiemy na wyższym poziomie, a w hiszpańskiej potwierdza się reguła, że rzadko kto wygrywa dwoma bramkami... Bilbao, Celta weszły jedynki. Wierzę, że pech się odwróci i coś jeszcze w tym okresie się ugra, bo szczerze mówiąc ostatnio nie wygląda to najlepiej. Jeszcze dzisiaj dobił mnie tenis, który zagrałem, właśnie czemu ja to zagrałem... ahhh...
"Pożądanie sprawia, że mężczyzna jest nader śmiały, ale miłości towarzyszy zawsze onieśmielenie."
|
Do góry
|
|
|
|
#1177488 - 29/04/2007 20:20
|
Carpal Tunnel
|
#96 Livorno - Palermo Typ: 2 Kurs: 3,1
#97 Ascoli - Reggina Typ: 1 Kurs: 5,2
#98 Getafe - San Sebastian Real Typ: 2 Kurs: 3,85
#99 Celta - Mallorca (hc 0:1) Typ: 1 Kurs: 3,5
Cóż... wczoraj po raz kolejny zawiodłem się na Lechu i pozbawił mnie troszkę gotówki... na szczęście chłopaki z Warty się postarali, żebym tego nie odczuł i Amica poniosła pierwszą porażkę na swoim stadionie... ale nie o tym... tylko o tym, co jest wyżej... Liczymy tutaj na przełamanie chłopaków z Palermo, czas na jakieś zwycięstwo po już myślę coraz lepszej grze (inna sprawa, że Livorno też potrzebuje tego wina). Ascoli nie wiem czy pogodzone z degradacją, pewnie tak, ale liczę, że będą gryźli trawę. Nie ważne jak zakończy się ten mecz z Regginą, napewno zagram ich w następnym meczu z Catanią (kurs marzenie). Sociedad walczy walczy, może coś wywalczą, Getafe bardzo dobry bilans u siebie, liczę, że trochę go dzisiaj popsują. A Celta musi wygrać! Musi, ale czy wygra? Jak wygra to mam nadzieję przekonywująco, chociaż w Hiszpańskiej, rzadko pokrywane są hindicapy. Zależnie od wyników włoskiej, dorzucę coś jeszcze z hiszpańskiej, bo ta liga wyjątkowo nie chce mi wchodzić... czas to zmienić. Parę słów o meczach, które w sumie powininem zagrać... Po pierwsze primo Parma, ale ich odpuszczę, starczy mi to co mi dali w meczu z Palermo. Po secundo Messina, kolejna czerwona latarnia po Ascoli... jednak jakoś tej Messiny nie czuję (czytaj. kurs mnie nie satysfakcjonuje na to co może zagrać Atalanta). Ach jeszcze zapomniałem o Portugalii... jest wolne, jest czas więc pewnie jeszcze się pojawi jakiś wpis dzisiaj. Pozdrawiam.
"I czująć cię obok opowiem o wszystkim, jak często się boję i czuję się nikim." M.
|
Do góry
|
|
|
|
#1179336 - 30/04/2007 06:05
|
Carpal Tunnel
|
PODSUMOWANIE TYPÓW 81-100
ILOŚĆ TRAFIONYCH: 6 ILOŚĆ NIET.: 14 ŚREDNI KURS TRAF.: 3,48 ŚREDNI KURS NIET.: 4,96 PROCENT TRAF.: 30,0% PROCENT NIET.: 70,0%
NAJDŁUŻSZY CIĄG TRAF.: 3 NAJDŁUŻSZY CIĄG NIET.: 4
YIELD KSIĘGOWY: 4,50% YIELD EKONOMICZNY: -9,50%*
ZYSK KSIĘGOWY: 9,00 ZYSK EKONOM.: -19,00* * Yield ekon. i Zysk ekon. jest liczony poprzez odjęcie 2j za każdy nie trafiony typ.
Cóż, nie poszło za bardzo. Zysk księgowy nie jest na minusie i to jest ważne, ale ekonomiczny już niestety tak. Średni kurs nietrafiony bliski 5,00 i słaby procent mówią za siebie. To był zły okres.
"Aby znaleźć miłość, nie pukaj do każdych drzwi. Gdy przyjdzie twoja godzina, sama wejdzie do twego domu, w twe życie, do twego serca." B.D.
|
Do góry
|
|
|
|
#1179741 - 30/04/2007 18:28
|
Carpal Tunnel
|
PODSUMOWANIE TYPÓW 01-100
ILOŚĆ TRAFIONYCH: 40 ILOŚĆ NIET.: 60
ŚREDNI KURS TRAF.: 3,02 ŚREDNI KURS NIET.: 3,75
PROCENT TRAF.: 40,0% PROCENT NIET.: 60,0%
YIELD KSIĘGOWY: 22,34% YIELD EKONOMICZNY: 9,77%*
ZYSK KSIĘGOWY: 213,35 ZYSK EKONOM.: 93,35* *Yield ekonom. i Zysk ekonom. jest liczony poprzez odjęcie 2j za każdy nietrafiony typ.
Ja jestem zadowolony z bilansu po podaniu stu typów. Zysk w jednostkach wygląda ciekawie, tak samo jak procent yieldu. Nic tylko sobie życzyć drugiej takiej setki.
"Lepiej chyba pójść choćby kawałek dobrą drogą, niż zajść daleko, lecz źle." P.
|
Do góry
|
|
|
|
#1314155 - 19/06/2007 21:59
|
Carpal Tunnel
|
Teraz może przyszedł czas na parę słów podsumowania. Odkopałem temat gdzieś daleko i podsumowanie, które jest wyżej musiało się znaleźć.
Otóż myślę, że prowadzenie samego tematu jak i jego wyniki można uznać za udane i nie była to strata czasu. Szkoda, że zakończyła temat seria słabych wyników, ale widocznie tak musiało być. Do zaprzestania podawania typów zmusiła mnie wiele czynników, o których nie ma sensu, żebym się rozpisywał.
Można pokusić się a analizę statystyk. Słaby procent trafionych typów wynikał raczej z tego, że podawałem coraz to bardziej nie typowe typy. Widać to także po średnich kursach, średni kurs powyżej 3 jest to jednak jakaś wartość. Z zysku księgowego jestem jak najbardziej zadowolony, z ekonomicznego można powiedzieć również. Yield ~21% i ~8% też jakoś specjalnie mnie nie martwią. Moja ocena wiadomo jest subiektywna, ale ja jestem z tych statystyk zadowolony.
Temat nie umiera, będzie gdzieś tam czekał w otchłani innych tematów i jestem pewny, że kiedyś do niego wrócę. Nie wiem kiedy, może nawet prędzej niż przewiduje. Wszystko zależy od sytuacji w jakiej się znajdę. Teraz kończę sesję, może się uda niż nawet mogłem sobie to wyobrazić... i czekają mnie wakacje, wakacje chyba tylko z nazwy, bo w rzeczywistości będzie inaczej. Gdybym jeszcze mógł znaleźć jakąś dziurę w murze, który oddziela mnie od niej. Chyba jednak to tylko moje pokątne marzenia...
P.S. Prosiłbym o nie wpisywanie się w temat, a wszelkie uwagi kierować na priv. Dzięki wszystkim, którzy odwiedzali mój temat i pozdrawiam.
Zakończę tym co najlepsze... "Lepiej być krzywdzonym niż krzywdzącym." "Bo takie rzeczy miłość z ludźmi wyprawia: nieszczęśliwym każe się gryźć rzeczami, którymi by się nikt nie martwił, a szczęśliwym chwalić każe i takie rzeczy, którymi się cieszyć nie warto." Platon
|
Do góry
|
|
|
|
#1435351 - 28/07/2007 19:36
|
Carpal Tunnel
|
Witam, Który to już powrót do tematu. Chyba drugi albo trzeci. Była pora na odpoczynek, można chyba wrócić wraz z nowym sezonem OE. Cały czas grałem i notowałem różne wyniki od przykrych przegranych i głupich kuponów do całkiem ciekawych i przyjemnych momentów. Wiem jedno, że muszę cały czas doskonalić siebie by móc wyciągać z tego jak najwięcej i chyba zbliżam się do tego momentu, że będę mógł grać całkowicie świadomie i typy podawane w temacie też takie będą (bo na 111 poprzednich typów może 35% były to przemyślane typy, chociaż może przesadzam). Może to śmieszne, ale to jest naprawdę trudne i wymaga dużo pracy. Większość nie zdaje sobie z tego sprawy, ale zdyscyplinowana gra to podstawa i zawsze odbieganie od tej zasady ograniczało moje profity z zakładów. Ale mimo wszystko jakoś sobie radzę i ogólnie nie narzekam.  Teraz czuję się znacznie lepiej, choć cały czas mam wiele obaw (ale kto ich nie ma?). Najważniejsze, że wyszedłem z krętego ogrodu i pokonałem mur, który go otaczał. Nie chcę pisać tutaj nie wiadomo jakich scenariuszy, więc najlepiej jak zakończę ten osobisty wątek, ale dziękuję (właściwie komu?) że mam okazję przeżywać to co czuję i na co tak długo czekałem. W nowym sezonie na pewno będę grał dalej progresją, to wiem na pewno tylko jeszcze bardziej ją udoskonalę, eliminując ryzyko do minimum. Jestem zadowolony z wyników progresji w tamtym sezonie więc głupotą byłoby tego nie kontynłować. Coraz bardziej też przekonuję się do overów (nie gram underów). Może coś z tego wyjść. Oczywiście progresja i mam nadzieję overy (połączone również z progresją) to tylko część mojej gry, choć ta część przeważająca. Największą przeszkodą jest czas, toteż typy w temacie będą się ukazywać zapewne rzadko. Ale wychodzę z założenia, że rzadko ale dobrze. W sumie powinienem zacząć od tego, że podsumowanie całego tematu (01-111) jest błędne. Wyniknęło to z tego, że coś w Excelu mi się pomieszało, ale już chyba jest ok więc zamieszam miejmy nadzieję prawidłowe wyniki. ILOŚĆ TRAFIONYCH: 41 ILOŚĆ NIET.: 70 ŚREDNI KURS TRAF.: 3,02 ŚREDNI KURS NIET.: 3,87 PROCENT TRAF.: 36,9% PROCENT NIET.: 63,1% ZYSK KSIĘGOWY: 132,35 ZYSK EKONOM.: -7,65* YIELD KSIĘGOWY: 12,43% YIELD EKONOMICZNY: -0,72%* *Yield ekonomiczny i zysk ekonomiczny jest liczony poprzez odjęcie 2j za każdy nietrafiony typ. Obniżyły się zyski, bo nie była wzięte ostatnie nietrafione typy. Ale ja i tak jestem z tych wyników zadowolony. Najgorsze, że zysk i yield ekonomiczny poszły poniżej minusa. Ale są to tylko hipotetyczne wartości. Nie mógłbym sobie wybaczyć gdyby wartości księgowe były niewporządku. Coż chyba nie ma się co dalej rozpisywać i mam nadzieję, że temat będzie służył paru osobom. Trzymajcie się. (Tradycyjnie proszę o nie wpisywanie się w temat) "To okropne rzucać słowa na wiatr." H.
|
Do góry
|
|
|
|
#1435761 - 28/07/2007 22:23
|
Carpal Tunnel
|
#01 Lech Poznań - Zagłębie Sosnowiec Typ: 1 Kurs: 1,45
Odra Wodzisław - ŁKS Łódź Typ: 1 Kurs: 1,9
Dzisiaj typ łączony w dublu, kurs na czystą jedynkę w Wodzisławiu za mały, więc dokładam Kolejorza! W Poznaniu dzisiaj tylko może być win! Zagram też handicap na Odrę i na Lecha zresztą też, ale to już tylko tak dla siebie. Zrobiła się masówka trochę z Odry, ale mimo tego, że tak naprawdę może paść każdy wynik w tym meczu, wierzę, że z trudnego terenu goście nic nie wywiozą. Ale ze stawkami nie ma co tutaj szaleć. W temacie oczywiście standardowo 10j.
"Ptaki tak samo jak ludzie, od tak dawna żyją w klatkach, że pozapominały masę rzeczy, które powinny im przychodzić naturalnie." W.W.
|
Do góry
|
|
|
|
#1489066 - 13/08/2007 19:09
|
Carpal Tunnel
|
Birmingham - Sunderland (hc 0:1) Typ: 1 Kurs: 5,7
Kurs jak dla mnie opłacalny, czysta jedynka jak najbardziej do gry (2.50 - piękny kursik). W razie nie powodzenia śmiało można grać progresję na zwycięstwo Birmingham, kurs na tą drużynę zawsze będzie spory, a wygrać muszą kiedyś. Jak dla mnie będzie to w środę i to może nawet dwoma bramkami. Kurs piękny. Zagrać też można Man UTD bo drugi mecz mimo, że na wyjeździe i bez Rooniego to będzie win. 1,6 mnie satysfakjcjonuje. Chelsea po 1,55 również, bo wątpię, żeby Reading wyszedł drugi mecz taki mecz jak z Man UTD. To tylko takie luźne przemyślenia.
"Powymyślaliśmy gry, żeby łatwiej zapomnieć o tym, że zapomnieliśmy się bawić. Bawić się - czyli robić coś dla samego robienia." W.W.
|
Do góry
|
|
|
|
|
|