Opcje tematu
#1895928 - 01/01/2008 04:12 Moja gra i filozofia
RAFTER Offline
old hand

Meldunek: 24/03/2001
Witam.
Zalozylem wlasnie temat zaczne go prowadzic od jutra dokladnie przez 3-4 miesiace pozniej zobacze czy bede robil to dalej to zalezy tylko od czasu i to jest jedyne ograniczenie.Tak sie fajnie zlozylo ze jutro mamy 1 stycznia czyli nowy rok powiedzmy nowy bilans.Aktualnie od 2 tygodni nic nie obstawialem stac mnie na taki wyczyn.Otoz wg mojej filozofii swieta nalezy spedzac w gronie rodziny a inne zeczy moga poczekac owszem traci sie na tym zyski ktore mozna bylo wygenerowac ale zyskuje sie inne sprawy.Wiec jutro znowu zaczynam prace na pelnym etacie a moim pracodawca jest bukmacher ktory nigdy nie zwalnia z pracy jest to doskonaly pracodawca za to wlasnie go lubie i niech tak zostanie.Dodam ze prowadze dzialalnosc gospodarcza ktora jest moim nazwijmy to dawca chleba i kilka innych zeczy ktore sa wolne od stresu znaczy to od nadmiernego ryzyka.Obstawianie traktuje jako zawod zawod w ktorym chce osiagnac mistrzostwo jestem wrecz chory i mam obsesje na tym punkcie.Ale ok garsc szczegolow:bukmacherzy z ktorych korzystam to:
ladbrokers,paddypower,stan james,Unibet,sportingbet,Bet-at-home,bluesq,Bwin,willhill,eurobet,betinternet...i jeszcze kilka innych w ktorych mam nieco mniej srodkow i z ktorych kozystam codziennie tylko i wylacznie do robienia drobnych.
W zaleznosci od stawki za jaka chce grac wybieram wtedy odpowiedniego buka kurs tez gra role.W kazdym bukmacherze mam rozne srodki do gry np w ladbrokes, i Unibet mam najwiecej bo to moje ulubione firmy.W kazdym badz razie tu na forum bede podawal realne stawki i u buka.By wszystko bylo przejzyscie pula jaka dysponuje do inwestowania to dokladnie 3000euro z groszami bo tyle posiadam gotowki we wszystkich bukach na dzien dzisiejszy.Po za tym polska powinna jak najszybciej przejsc do strefy euro to moje prywatne zdanie.I to by bylo na tyle jesli chodzi o szczegoly.Zasady jakimi sie kieruje przy obstawianiu i taktyka wyjdzie w praniu bo jak wiecie lubie opisywac swoje filozofie wiec kazdy typ typy beda poparte komentazem i przemysleniami.Wiec jutro zaczynam gre po 2 tygodniowym odpoczynku z tym ze teraz bede to robil przedstawial wam zebyscie wyciagneli wnioski badz cos podlapali.Nie ma w zyciu czegos piekniejszego niz pomagac ja sadze ze taka pomoc udziele.i Tu z gory ostrzezenie wiesz te same co na filmach itd :NIE BIORE ODPOWIEDZIALNOSCI ZA SKUTKI PREZENTOWANYCH METOD jakie tu bede pokazywal.Dodam jeszcze dla nieco mlodszych forumowiczow bo wiem ze jest was sporo nie bedzie tu 100 procentowej skutecznosci ,malo tego czasami zdazaja sie tygodnie gdzie generuje minusy ktore sa niwelowane w przyszlosci.Bledna ocena sytuacji tutaj nie ma miejsca .Wszystko jak mowilem wyjdzie w praniu.Wiec do jutra i jeszcze raz szczesliwego nowego roku.
p.s nie chlejcie za duzo to ogranicza szare komorki potrzebne do gry hehe wiem cos o tym z przeszlosci.
STRZALA.

Do góry
Bonus: Unibet
#1895971 - 01/01/2008 05:00 Re: Moja gra i filozofia [Re: RAFTER]
RAFTER Offline
old hand

1 typ na jutro
murray-rochus 2 kurs 4.1 (Unibet) stawka 10pln

mecz ten zobaczylem wlasnie przed chwila i po takim kursie warto zaryzykowac te pare zlotych.Niepotrzebny tu zaden komentaz oprocz jednego kurs warty ryzyka w dodatku panowie nigdy ze soba nie grali i niewiadomo kto wygra.
W tym momencie analizuje juz wszystko co bede gral jutro planuje tez zarobek na ten tydzien .Mamy poniedzialek wiec che czy nie musze wszystko przygotowac.Czeka mnie sporo czasu w papierach i pewnie konkretne typy podam za jakis czas.Mowilem nie siadaj do tego dzisiaj tylko jutro ...juz za pozno narkotyk zaczal dzialac i niestety dla moich znajomych nie ma mnie dzisiaj w domu.Odezwe sie jak zrobie zarys tygodnia.

Do góry
#1896145 - 01/01/2008 07:35 Re: Moja gra i filozofia [Re: RAFTER]
AL_Capone Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 30/11/2005
Murray wygra ten turniej ale zycze powodzenia.

Do góry
#1896207 - 01/01/2008 08:25 Re: Moja gra i filozofia [Re: AL_Capone]
Sturmwind Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 18/05/2007
Originally Posted By: AL_Nadal

nie wpisuje sie komus w tematy ale człowieku skoncz juz z tym bo ten Twoj marej co rok ma wygrywac WSZYSTKO bo jest taki FAJNY KUL TRENDI DŻEZI a konczy sie rzyganiem jego na korcie i rzyganiem ludzi na niego. tyle ode mnie

Do góry
#1896357 - 01/01/2008 10:01 Re: Moja gra i filozofia [Re: Sturmwind]
RAFTER Offline
old hand

..ok mam pozamiatane tzn wszystko gotowe.Narazie mam tylko szkic dyscyplin z ktorych bede korzystal i kilka spotkan ktore biore pod uwage.Narazie sie nie zdecydowalem jeszcze co i za ile dlatego musze sie z tym przespac i podjac decyzje do poludnia najpozniej do 14stej.Zysk jaki planuje miec do niedzieli to +50/100euro.Tydzien ten zaczynam powoli tzn stawki i wygrane nie sa wygorowane.Miesieczny zysk jaki mnie interesuje to 400/600euro.
Jak widzicie nie zadowala mnie taki zysk.Ktos powie szczegolnie ktos kto lubi grac gruba kasa ze to drobne.Tak moze i dla kogos sie to wydaje drobne akurat w tym miesiacu tyle planuje i mnie to wystarcza.Odnoszac sie do naszej najnizszej krajowej uwazam ze to nie drobne.Jedyna roznica to taka ze ryzyko by zarobic te pieniedze jest bez porownania wieksze niz praca na etacie w ktorej ryzykuje sie tylko czas ktory nigdy nie wraca.Typy na dzisiaj podam do 14 bo musze sie z tym przespac.

p.s w tym temacie mozna zabierac glos jak sie komu podoba bede robil zestawienia tygodniowe i miesieczne by to wszystko wygladalo przejzyscie.Wlasciwie to jest temat otwarty czyli wolnosc slowa ,ja lubie dyskutowac prowadzac temat.A to ze bedzie tu np ciasno od postow nic nie szkodzi przyjacielu ja mam wszystko zapisywane na oddzielnym laptopie wiec niczego nie bede musial szukac ,gorzej z tymi co chca miec tu czysta sytuacje oni beda musieli poszperac.Ok ide w koncu spac.Bedzie dobrze mowie wam.
za kilkanascie godzin kasa poplynie w eter musze tylko znalezc kanal
hehe do uslyszenia.

Do góry
#1896359 - 01/01/2008 10:04 Re: Moja gra i filozofia [Re: Sturmwind]
AL_Capone Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 30/11/2005
Originally Posted By: Sturmwind

nie wpisuje sie komus w tematy ale człowieku skoncz juz z tym bo ten Twoj marej co rok ma wygrywac WSZYSTKO bo jest taki FAJNY KUL TRENDI DŻEZI a konczy sie rzyganiem jego na korcie i rzyganiem ludzi na niego. tyle ode mnie

Jestes zbyt maly by do ciebie pisac ale nowy rok zrobie wyjatek.
Nie ma wpisy ktory zakazuje wpisywania sie do tematu , a ty
miej odwage napisac pod prawdziwym nickiem bo moje IQ 170
sprawie ze wiem kim jestes naprawde

Do góry
#1896511 - 01/01/2008 12:46 Re: Moja gra i filozofia [Re: AL_Capone]
Sed Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 26/07/2007

Takiej pychy jak u ciebie al to nigdzie nie widzialem...

Do góry
#1896558 - 01/01/2008 16:26 Re: Moja gra i filozofia [Re: Sed]
Sturmwind Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 18/05/2007
Originally Posted By: Sed

Takiej pychy jak u ciebie al to nigdzie nie widzialem...

jak dla mnie to masz IQ = Dodzie będąc ślepo wpatrzonym w chudego chłopaczka z dobrego domu z któego nic nidt nie będzie bo nie jest wojownikiem. ale błysnąłeś, wielu wie kim jestem i co z tego ?:D

Do góry
#1896560 - 01/01/2008 16:45 Re: Moja gra i filozofia [Re: Sturmwind]
konstruktor1 Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 20/08/2004
Pogadajcie sobie na privie, a nie zasmiecajcie mu tematu zanim sie rozwinal. Ja mam IQ 105 i potrafie przeczytac co ma sturmwind napisane pod nickiem.

Do góry
#1896564 - 01/01/2008 17:47 Re: Moja gra i filozofia [Re: konstruktor1]
Kameleon Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 31/01/2003
Raczej ciężko będzie mu się rozwinąć.

Rafter --> regulamin działu przeczytaj.

Do góry
#1896566 - 01/01/2008 17:51 Re: Moja gra i filozofia [Re: Kameleon]
panKa$a Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 26/02/2005