#101730 - 15/04/2004 20:57
Podobno Mecze Ustawione - ale czy to prawda ??
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/02/2004
|
Dziś dowiedziałem się z nieoficjalnych źródeł że kilka meczy może być lub podobno są już ustawione. Szukam osób które by mi to mogły potwierdzić. pozdro  iwo:
|
Do góry
|
|
|
|
#101736 - 15/04/2004 21:06
Re: Podobno Mecze Ustawione - ale czy to prawda ??
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 27/03/2003
|
 część tytułu tematu analogiczny do tego tematu a tak w ogóle to  aha no i  iwo:
|
Do góry
|
|
|
|
#101737 - 15/04/2004 21:07
|
addict
Meldunek: 26/02/2003
|
Debil znalazł sobie nowy sposób nabijania postów
|
Do góry
|
|
|
|
#101740 - 15/04/2004 21:18
|
addict
|
Czy ten temat został założony przez Dj Sachiego bo: 1)Jest psychicznie niedorozwinięty 2)Jest ekscentrycznym artystą, który w ten sposób realizuje dzieło swego życia 3)Jest profesorem psychologii i prowadzi eksperyment, jak długo można się utrzymać między ludźmi udając idiotę. 4)Naprawdę jest zainteresowany typami i ma na celu wygranie dużej ilości pieniędzy u bukmachera 5)Jest z Zagłębia Dąbrowskiego i to tłumaczy wszystko. Stawki: 1-1.35 2-9.50 3-250.00 4-8.50 5-1.20
|
Do góry
|
|
|
|
#101741 - 15/04/2004 21:31
|
veteran
Meldunek: 28/11/2002
|
fajny temacik  iwo:
|
Do góry
|
|
|
|
#101746 - 15/04/2004 22:16
|
addict
Meldunek: 01/12/2003
|
Sachi nie moge z Ciebie  ehehehehe wez lepiej siedziec cicho i udawac glupka niz odezwac sie i rozwiac wszelkie watpliwosci p.s jescze nie moge dojsc do siebie Wisla - Legia fixed 
|
Do góry
|
|
|
|
#101748 - 15/04/2004 22:50
|
Pooh-Bah
Meldunek: 27/08/2003
|
Prawda to jest taka, że chcesz sobie jak najwięcej postów nabić i chyba zwiększyć swoją niechlubną popularność.
|
Do góry
|
|
|
|
#101749 - 15/04/2004 22:53
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 29/07/2003
|
Po pierwsze : nie podaje sie takich informacji do opini publicznej bo buki zaraz zadzialaja i zablokuja... Po drugie : jesli myslisz ze mecze typu Wisła - legia sa ustawione to życze powodzenia Ja mam pewniaka : Czarni Murzynowo - Kaczki Kaczanowo 2 / gospodarze sprzedali mecz za skrzynke orenżady 
|
Do góry
|
|
|
|
#101753 - 15/04/2004 23:22
|
enthusiast
Meldunek: 21/01/2003
|
|
Do góry
|
|
|
|
#101754 - 15/04/2004 23:22
|
veteran
Meldunek: 08/07/2001
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał DJ SACHI: [qb]Podobno gdzieś w krakowie mecz WISŁA - LEGIA został właśnie dziś rano zablokowany dlatego podałem takie informacje :eek: [/qb][/QUOTE]Tak zablokowali w 1 punkcie? Jestes glupszy od (nie moge znalezc porownania, bo nie chce nikogo obrazic). Apel do Adminow, przeciez ten frajer kpi sobie z nas wszystkich, nabija posty w tak ewidentny sposob, ze to glowa boli. Rozumiem, jeszcze, zeby napisal to w 1 poscie, ale on musial w 4 czy nawet wiecej. Wyjasnij mi Sachi po co pisales to na kilka razy i czekals po minucie (szybciej sie nie dalo, flood protection prawda?) zamiast wszystko zmiescic w jednym?
|
Do góry
|
|
|
|
#101756 - 15/04/2004 23:59
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 21/10/2002
|
Mnie tam juz nie dziwi po tym jak moj kumpel stwierdzil (a mowil calkowicie powaznie), ze Kahn sprzedal mecz z realem... ludzie nie mysla :stop: pozdro  iwo: P.S. Dj pisz kazdy wyraz w innym poscie, pojdzie szybciej
|
Do góry
|
|
|
|
#101762 - 16/04/2004 00:50
|
I see dead people
Meldunek: 04/08/2001
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał DJ SACHI: [qb]Ludzie sami mnie besztacie ja do was nic nie mam tylko podałem info które sam od kogoś słyszałem więc dziwie się wam że wy na mnie najeżdzacie wiem ale napiszecie że podałem to ja więc wszyscy na mnie najeżdzajcie a co do zachwania inych tutaj wiadomo o kogo chodzi to im nalezy się ban a to jest forum i mozna pisac wszytko co sie usłyszy od innych ludzi ale trzeba pamiętac o zachowaniu i bez przekleństw  al: [/qb][/QUOTE]... a tak wygląda zdanie wielokrotnie złożone  al:
|
Do góry
|
|
|
|
#101764 - 16/04/2004 01:13
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 23/10/2003
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał [T]-error: [qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał DJ SACHI: [qb]Ludzie sami mnie besztacie ja do was nic nie mam tylko podałem info które sam od kogoś słyszałem więc dziwie się wam że wy na mnie najeżdzacie wiem ale napiszecie że podałem to ja więc wszyscy na mnie najeżdzajcie a co do zachwania inych tutaj wiadomo o kogo chodzi to im nalezy się ban a to jest forum i mozna pisac wszytko co sie usłyszy od innych ludzi ale trzeba pamiętac o zachowaniu i bez przekleństw  al: [/qb][/QUOTE]... a tak wygląda zdanie wielokrotnie złożone  al: [/qb][/QUOTE]Przynajmniej zaczęło się od WIELKIEJ litery:-) Od tego się zaczyna...trzeba strzelić kilka przecinków i kropkę na koncy i będzie idealnie.
|
Do góry
|
|
|
|
#101766 - 16/04/2004 01:51
|
veteran
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Dziurkacz Do Dupy: [qb]A mnie tam DJ Sachi nie irytuje tylko smiesza mnie ci ktorzy wciaz placza ze tylko nabija sobie posty i cos tam jeszcze. Nie wiem czemu was to tak boli. Pewnie wydaje sie wam ze kto ma najwiecej postow to jest najbardziej zajebisty ale to juz wasz problem. Sam sie duzo nie udzielam na forum ale czytam je regularnie i niektore osoby naprawde cenie ale patrzac na to co pisza a nie ile pisza i ich chyba takie tematy jak ten wogole nie interesuja... A im wiecej bedziecie jechac po DJ tym wiecej takich bezsensownych tematow bedzie zakladal (mi to w sumie na reke bo sie wiecej z was posmieje), chyba ze dostanie bana chociaz wedlug mnie to by bylo nie sprawiedliwe. A tak na marginesie to i tak mysle ze Sachi jest idiota i napewno ma tak zje.banego ryja ze nie wychodzi z domu wiec sie nudzi i nabija posty po prostu. Zeby pozbyc sie kompleksow  [/qb][/QUOTE]Tobie polecam nad ortografia popracowac zanim zabierzesz glos na forum, w podstawowce nie uczyli polskiej pisowni?
|
Do góry
|
|
|
|
#101767 - 16/04/2004 01:53
|
veteran
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał DJ SACHI: [qb]Ludzie sami mnie besztacie ja do was nic nie mam tylko podałem info które sam od kogoś słyszałem więc dziwie się wam że wy na mnie najeżdzacie wiem ale napiszecie że podałem to ja więc wszyscy na mnie najeżdzajcie a co do zachwania inych tutaj wiadomo o kogo chodzi to im nalezy się ban a to jest forum i mozna pisac wszytko co sie usłyszy od innych ludzi ale trzeba pamiętac o zachowaniu i bez przekleństw  al: [/qb][/QUOTE]Dlatego tez trzeba napisac to w 5 postach, czekajac po minucie aby dodac kolejny, nie rozsmieszaj nas, bo tylko sie pograzasz.
|
Do góry
|
|
|
|
#101768 - 16/04/2004 02:17
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 15/09/2002
|
ja rozumiem, że niektórzy ludzie są po prostu głupi, bo się tacy urodzili. ale na boga, takie jednostki funkconują w naszym społeczeństwie???
|
Do góry
|
|
|
|
#101769 - 16/04/2004 02:18
|
member
Meldunek: 10/11/2003
|
Ja powiem tylko tyle że nie rozumiem waszej nienawiści do Sachiego gdziekolwiek czegokolwiek by nie napisał od razu hieny chcące sie dowartościować wyskakują z jakimiś chamskimi tekstami. To jest po prostu nudne i bucowskie a zresztą szkoda słów...
|
Do góry
|
|
|
|
#101770 - 16/04/2004 02:34
|
old hand
Meldunek: 20/03/2003
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Dziurkacz Do Dupy: [qb] A tak na marginesie to i tak mysle ze Sachi jest idiota i napewno ma tak zje.banego ryja ze nie wychodzi z domu wiec sie nudzi i nabija posty po prostu. Zeby pozbyc sie kompleksow  [/qb][/QUOTE]buhahahhaha  mialem dzis kiepski chumor ale naprawde mi go poprawiles  aaa byl bym zapomnial  iwo:
|
Do góry
|
|
|
|
#101772 - 16/04/2004 02:45
|
newbie
Meldunek: 14/04/2004
|
Trzeba powiedzieć, że Saczi zapoczątkował fajny temat. Ale oczywiście dzieci z gimnazjum już po nim jadą. Co do Legii to się nie wypowiem, ale Ceramica całkiem możliwe. Tak samo jak Świt w zeszłej kolejce. Kto zdążył postawić ten może się cieszyć bo kurs 10,00 jest bardzo atrakcyjny. A raczej był. W STS i Prof zdjęte już a w TotoMix nawet się pewnie nie pojawi. Z remisami we włoskiej B też Saczi ma racje bo w zeszłym tygodniu Napoli też był pewny X. A w tym również się zgodzę z DJ. A dodatkowo Ascoli - Piacenza X. W niektórych zdjęte np. B&W. A w tych co jest kurs waha się od 1,50 do 1,80. No to o czymś świadczy no nie? I skończcie już tą dziecinadę z najeżdżaniem na niego. Jak hieny się zachowujecie. Nie ważne jaki temat rzuci, trzeba pojechać po nim - to wasza dewiza? Si :zobacz:  iwo: 
|
Do góry
|
|
|
|
#101773 - 16/04/2004 02:59
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 30/03/2003
|
ja tez rano dostalem info ze szczecina ze mecz sprzedany i zagralem po kursie 9,0 takze pomyslcie zanim cos napiszecie
|
Do góry
|
|
|
|
#101775 - 16/04/2004 03:09
|
addict
Meldunek: 22/09/2002
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Radj: [qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał Dziurkacz Do Dupy: [qb]A mnie tam DJ Sachi nie irytuje tylko smiesza mnie ci ktorzy wciaz placza ze tylko nabija sobie posty i cos tam jeszcze. Nie wiem czemu was to tak boli. Pewnie wydaje sie wam ze kto ma najwiecej postow to jest najbardziej zajebisty ale to juz wasz problem. Sam sie duzo nie udzielam na forum ale czytam je regularnie i niektore osoby naprawde cenie ale patrzac na to co pisza a nie ile pisza i ich chyba takie tematy jak ten wogole nie interesuja... A im wiecej bedziecie jechac po DJ tym wiecej takich bezsensownych tematow bedzie zakladal (mi to w sumie na reke bo sie wiecej z was posmieje), chyba ze dostanie bana chociaz wedlug mnie to by bylo nie sprawiedliwe. A tak na marginesie to i tak mysle ze Sachi jest idiota i napewno ma tak zje.banego ryja ze nie wychodzi z domu wiec sie nudzi i nabija posty po prostu. Zeby pozbyc sie kompleksow  [/qb][/QUOTE]Tobie polecam nad ortografia popracowac zanim zabierzesz glos na forum, w podstawowce nie uczyli polskiej pisowni?[/qb][/QUOTE]A tobie polecam nie byc takim madrala bo jak czytam twoje niektore odpowiedzi to nie wiem w jakiej podstawowce ktos taki kto pisze takie zborowiczale teksty mogl miec kolegow... Pewnie temu sie tak dobrze nauczyles ortografii
|
Do góry
|
|
|
|
#101778 - 16/04/2004 03:14
|
addict
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał dardaw: [qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał Akratitos: [qb]Czy ten temat został założony przez Dj Sachiego bo:
5)Jest z Zagłębia Dąbrowskiego i to tłumaczy wszystko.
[/qb][/QUOTE]To że Sachi inteligencją nie grzeszy to wszyscy doskonale wiemy lecz wyobraź sobie dupku że Zagłebie nie zaczyna i nie kończy się na Sachim.
Bądź więc tak miły palancie i odpieprz się od Zagłębia Dąbrowskiego a zajmij się raczej swoim miasteczkiem.[/qb][/QUOTE]Twój post raczej potwierdza inteligencję mieszkańców tego górniczego regionu kongresówki.
|
Do góry
|
|
|
|
#101779 - 16/04/2004 03:20
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 07/06/2002
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał DJ SACHI: [qb]a to jest forum i mozna pisac wszytko co sie usłyszy od innych ludzi  al: [/qb][/QUOTE]NO coz ja dzisiaj słyszałem że sąsiadce wyskoczył jakis pryszcz na tyłku. Ale informacja nie jest jeszcze dokładnie sprawdzona. Jak potwierdzi ja wiecej osób to dam znać.
|
Do góry
|
|
|
|
#101780 - 16/04/2004 03:24
|
member
Meldunek: 29/11/2003
|
Omenio... nie przeginaj pały Mam dobra pracę, skończone studia, 2 specjalizacje, władam biegle 4 językami, nie wspomnę już o dobrej sytuacji rodzinnej - tak więc nie muszę dowartościować się wyskakiwaniem na DJ Sachiego. Po prostu uważam, że jest patologicznym megalomanem, oszustem z zaburzeniami emocjonalnymi oraz skończonym niepoprawnym osłem. Zerknij sobie na jego stronę domową i zastanów się gdzie jeszcze ten oszołom nas kompronituje.
|
Do góry
|
|
|
|
#101786 - 16/04/2004 03:40
|
veteran
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Ryśku: [qb]Trzeba powiedzieć, że Saczi zapoczątkował fajny temat. Ale oczywiście dzieci z gimnazjum już po nim jadą. Co do Legii to się nie wypowiem, ale Ceramica całkiem możliwe. Tak samo jak Świt w zeszłej kolejce. Kto zdążył postawić ten może się cieszyć bo kurs 10,00 jest bardzo atrakcyjny. A raczej był. W STS i Prof zdjęte już a w TotoMix nawet się pewnie nie pojawi. Z remisami we włoskiej B też Saczi ma racje bo w zeszłym tygodniu Napoli też był pewny X. A w tym również się zgodzę z DJ. A dodatkowo Ascoli - Piacenza X. W niektórych zdjęte np. B&W. A w tych co jest kurs waha się od 1,50 do 1,80. No to o czymś świadczy no nie? I skończcie już tą dziecinadę z najeżdżaniem na niego. Jak hieny się zachowujecie. Nie ważne jaki temat rzuci, trzeba pojechać po nim - to wasza dewiza? Si :zobacz:  iwo:  [/qb][/QUOTE]4 posty, klon DJ Sachiego? Czy sa jeszcze tak naiwni? Jezeli chodzi o Serie B to moze i beda remisy, przeciez w tej lidze to normalne, Legia z obecna forma takze moze wygrac, ale z ustawianiem to nie ma nic wspolnego a gdyby bylo cokolwiek ustawione do DJ Sachi nie moglby tego wiedziec.
|
Do góry
|
|
|
|
#101788 - 16/04/2004 03:43
|
veteran
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Dziurkacz Do Dupy: [qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał Radj: [qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał Dziurkacz Do Dupy: [qb]A mnie tam DJ Sachi nie irytuje tylko smiesza mnie ci ktorzy wciaz placza ze tylko nabija sobie posty i cos tam jeszcze. Nie wiem czemu was to tak boli. Pewnie wydaje sie wam ze kto ma najwiecej postow to jest najbardziej zajebisty ale to juz wasz problem. Sam sie duzo nie udzielam na forum ale czytam je regularnie i niektore osoby naprawde cenie ale patrzac na to co pisza a nie ile pisza i ich chyba takie tematy jak ten wogole nie interesuja... A im wiecej bedziecie jechac po DJ tym wiecej takich bezsensownych tematow bedzie zakladal (mi to w sumie na reke bo sie wiecej z was posmieje), chyba ze dostanie bana chociaz wedlug mnie to by bylo nie sprawiedliwe. A tak na marginesie to i tak mysle ze Sachi jest idiota i napewno ma tak zje.banego ryja ze nie wychodzi z domu wiec sie nudzi i nabija posty po prostu. Zeby pozbyc sie kompleksow  [/qb][/QUOTE]Tobie polecam nad ortografia popracowac zanim zabierzesz glos na forum, w podstawowce nie uczyli polskiej pisowni?[/qb][/QUOTE]A tobie polecam nie byc takim madrala bo jak czytam twoje niektore odpowiedzi to nie wiem w jakiej podstawowce ktos taki kto pisze takie zborowiczale teksty mogl miec kolegow... Pewnie temu sie tak dobrze nauczyles ortografii[/qb][/QUOTE]Skad sie tacy biora? W ogole (tak to sie pisze) ciekawa teoria, potrafi pisac=nie ma kolegow. Prosze pokaz mi jakiegos mojego posta gdzie sa 'zborowiczale' teksty. Czekam.
|
Do góry
|
|
|
|
#101790 - 16/04/2004 03:50
|
veteran
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Akratitos: [qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał dardaw: [qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał Akratitos: [qb]Czy ten temat został założony przez Dj Sachiego bo: 5)Jest z Zagłębia Dąbrowskiego i to tłumaczy wszystko. [/qb][/QUOTE]To że Sachi inteligencją nie grzeszy to wszyscy doskonale wiemy lecz wyobraź sobie dupku że Zagłebie nie zaczyna i nie kończy się na Sachim. Bądź więc tak miły palancie i odpieprz się od Zagłębia Dąbrowskiego a zajmij się raczej swoim miasteczkiem.[/qb][/QUOTE]Twój post raczej potwierdza inteligencję mieszkańców tego górniczego regionu kongresówki.[/qb][/QUOTE]Pewnie go ponioslo, wiele osob moglo tak odpisac w afekcie, szczegolnie, ze Twoj argument tlumaczacy debilizm DJ Sachiego byl naprawde idiotyczny. To, ze on jest glupi nie znaczy, ze cala Dabrowa to ludzie tacy jak on  Chociaz nigdy tam nie bylem, jednak watpie abym sie mylil 
|
Do góry
|
|
|
|
#101791 - 16/04/2004 03:56
|
veteran
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Dziurkacz Do Dupy: [qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał tyler: [qb]ja rozumiem, że niektórzy ludzie są po prostu głupi, bo się tacy urodzili. ale na boga, takie jednostki funkconują w naszym społeczeństwie???[/qb][/QUOTE]Wlasnie o to mi chodzi ze w spoleczenstwie pewnie nie funkcjonuje za dobrze, za to na forum moze poczuc ze ktos zwraca na niego uwage. Mi to wsumie nie przeszkadza bo mam niezly gnilec jak czytam jak taki na przyklad Radj sie bulwersuje i az jest pewnie mokry ze zlosci ze taki Sachi niedlugo bedzie mial wiecej postow niz on[/qb][/QUOTE]Bulwersuje mnie fakt, ze z dobrego forum, gdzie mozna bylo sie wymienic typami, opiniami etc. zrobilo sie gowno, gdzie 90% nabija posty i utrudnia tym chcacym mecz.pl postawic na nogi prace. Mowisz o ilosci moich postow? Mnie ona w ogole nie interesuje, zobac od kiedy tu jestem a dopiero potem wypisuj takie brednie. Takim jak Ty i DJ Sachi mowie NIE! Pomysl z platnym forum bylby chyba najlepszym rozwiazaniem, dzieciaczkom kieszonkowego nie starczy.
|
Do góry
|
|
|
|
#101792 - 16/04/2004 04:01
|
veteran
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Dziurkacz Do Dupy: [qb]Mam propozycje dla Radja: zrob sonde z pytaniem "Czy przeszkadza ci ze ktos nie uzywa przecinkow w swoim poscie?". Ciekawe jaki bedzie wynik na TYM forum[/qb][/QUOTE]Myslisz, ze o przecinki poszlo? Mi chodzilo o to, ze wyzywasz kogos od idiotow a sam pisac nie potrafisz, czego ucza w podstawowce, co za tym idzie albo sam jestes glupi (nie umiesz pisac w ojczystym jezyku) albo jeszcze podstawowki nie skonczyles.
|
Do góry
|
|
|
|
#101793 - 16/04/2004 04:02
|
newbie
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Radj: 4 posty, klon DJ Sachiego? Czy sa jeszcze tak naiwni? Jezeli chodzi o Serie B to moze i beda remisy, przeciez w tej lidze to normalne, Legia z obecna forma takze moze wygrac, ale z ustawianiem to nie ma nic wspolnego a gdyby bylo cokolwiek ustawione do DJ Sachi nie moglby tego wiedziec.[/QB][/QUOTE]Sam jesteś klon - swoich rodziców. Uważasz się za kogoś lepszego? Obyś się nie zdziwił. W sumie wszyscy w koło to wiedzą to czemu on by miał nie wiedzieć? A na przypadek Świtu to się jakoś nie wypowiedziałeś. A przecież również było wiadome że mecz był ustawiony. o meczu Świt-Odra Ale oczywiście jakby Sachi napisał to przed meczem to byś powiedział że jest pajacem jak większość tutaj. Ja go wcale nie bronie, ale ludzie troche obiektywizmu i tolerancji. Główną przyczyną zdejmowania zdarzeń jest masowe stawianie ich. A masowe stawianie musi wynikać z jakiegoś przecieku. Bo przecież tysiące ludzi nie może wpaść na ten sam pomysł jednocześnie. Jeszcze zapomiałem Gornik Zabrze vs Wisla Plock @X też zdjęty już. Co będzie to się okaże "po" i wtedy będziemy dyskutować.
|
Do góry
|
|
|
|
#101795 - 16/04/2004 04:08
|
veteran
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Dziurkacz Do Dupy: [qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał Radj: [qb]Skad sie tacy biora? W ogole (tak to sie pisze) ciekawa teoria, potrafi pisac=nie ma kolegow. Prosze pokaz mi jakiegos mojego posta gdzie sa 'zborowiczale' teksty. Czekam.[/qb][/QUOTE]Po pierwsze pisalem w pospiechu i nie chcialo mi sie zastanawiac jak sie pisze wogole bo mam to naprawde gdzies. Pewnie zaraz napiszesz ze to jest dla kazdego po podstawowce oczywiste, ale mnie to nie boli bo wypracowan juz pisac nie musze na szczescie. A zborowiczale jest wedlug mnie to ze piszesz na forum gdzie przebywaja prawie sami faceci, kibice, hazardzisci jakies brednie o ortografii jakby to ich interesowalo najbardziej.[/qb][/QUOTE]Wyzej wytlumaczylem dlaczego napomknalem o ortografii, nie bede tego tlumaczyl jasniej. Z tym, ze jest to oczywiste to masz racje  Siadajac do stolu zastanawiasz sie w ktorej rece trzymasz noz?
|
Do góry
|
|
|
|
#101796 - 16/04/2004 04:09
|
addict
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Radj: [qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał Dziurkacz Do Dupy: [qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał tyler: [qb]ja rozumiem, że niektórzy ludzie są po prostu głupi, bo się tacy urodzili. ale na boga, takie jednostki funkconują w naszym społeczeństwie???[/qb][/QUOTE]Wlasnie o to mi chodzi ze w spoleczenstwie pewnie nie funkcjonuje za dobrze, za to na forum moze poczuc ze ktos zwraca na niego uwage. Mi to wsumie nie przeszkadza bo mam niezly gnilec jak czytam jak taki na przyklad Radj sie bulwersuje i az jest pewnie mokry ze zlosci ze taki Sachi niedlugo bedzie mial wiecej postow niz on[/qb][/QUOTE]Bulwersuje mnie fakt, ze z dobrego forum, gdzie mozna bylo sie wymienic typami, opiniami etc. zrobilo sie gowno, gdzie 90% nabija posty i utrudnia tym chcacym mecz.pl postawic na nogi prace. Mowisz o ilosci moich postow? Mnie ona w ogole nie interesuje, zobac od kiedy tu jestem a dopiero potem wypisuj takie brednie. Takim jak Ty i DJ Sachi mowie NIE! Pomysl z platnym forum bylby chyba najlepszym rozwiazaniem, dzieciaczkom kieszonkowego nie starczy.[/qb][/QUOTE]No to rzeczywiscie masz problemy jak sie bulwersujesz ze sie ludzie nie wymieniaja typami w dziale To i Owo ale chyba od tego sa inne dzialy. Myslalem ze wiesz o tym bo juz bo juz niedlugo bedziez az 3 lata na forum i myslalem ze juz cie ktos uswiadomil o tym. I powiedz mi czemu jak ciebie ilosc postow nie interesuje to czemu tak walczysz o to zeby ich nikt bezsensownie nie nabijal?? Przeciez to nie ma dla ciebie znaczenia! Mozesz po prostu nie zagladac do tematow zakladanych przez Sachiego albo ignorowac jego komentarze w stylu "  "
|
Do góry
|
|
|
|
#101797 - 16/04/2004 04:16
|
veteran
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Ryśku: [qb]Sam jesteś klon - swoich rodziców. Uważasz się za kogoś lepszego? Obyś się nie zdziwił. W sumie wszyscy w koło to wiedzą to czemu on by miał nie wiedzieć? A na przypadek Świtu to się jakoś nie wypowiedziałeś. A przecież również było wiadome że mecz był ustawiony. o meczu Świt-Odra Ale oczywiście jakby Sachi napisał to przed meczem to byś powiedział że jest pajacem jak większość tutaj. Ja go wcale nie bronie, ale ludzie troche obiektywizmu i tolerancji. Główną przyczyną zdejmowania zdarzeń jest masowe stawianie ich. A masowe stawianie musi wynikać z jakiegoś przecieku. Bo przecież tysiące ludzi nie może wpaść na ten sam pomysł jednocześnie. Jeszcze zapomiałem Gornik Zabrze vs Wisla Plock @X też zdjęty już. Co będzie to się okaże "po" i wtedy będziemy dyskutować.[/qb][/QUOTE]Czy ja tu gdzies pisalem, ze jestem lepszy? Zdiwilo mnie, ze osoba dopiero co zaczynajaca forumowa kariere wystepuje w obornie Dj'a. Ja pisalem, ze jest 'pajacem' nie dlatego, ze zaczyna dyskusje, ze w wyzej wymienionych meczach moga byc 'przekrety', ale dlatego, ze robi to w tak perfidny i dziecinny a zarazem glupi sposob (kilka postow minuta po minucie). Przez takich jak on forum obniza swoj poziom (wiecej niepotrzebnych postow, wolniej wszystko dziala, trudniej znalezc informacje etc.) Same mecze mnie wlasciwie nie interesuje, ale musisz przyznac, ze doszukiwanie sie ustawienia w meczu przesadzajacym o tytule, miedzy ligowymi potentatami jest glupota?
|
Do góry
|
|
|
|
#101799 - 16/04/2004 04:22
|
veteran
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Dziurkacz Do Dupy: [qb]No to rzeczywiscie masz problemy jak sie bulwersujesz ze sie ludzie nie wymieniaja typami w dziale To i Owo ale chyba od tego sa inne dzialy. Myslalem ze wiesz o tym bo juz bo juz niedlugo bedziez az 3 lata na forum i myslalem ze juz cie ktos uswiadomil o tym. I powiedz mi czemu jak ciebie ilosc postow nie interesuje to czemu tak walczysz o to zeby ich nikt bezsensownie nie nabijal?? Przeciez to nie ma dla ciebie znaczenia! Mozesz po prostu nie zagladac do tematow zakladanych przez Sachiego albo ignorowac jego komentarze w stylu "  "[/qb][/QUOTE]Dlaczego sie bulwersuje napisalem w poscie nad tym, gdybys byl tu 3 lata temu wiedzialbys o co chodzi. Nie denerwuje mnie sam Sachi, tylko ludzie jego pokroju na tym forum, bo przez takich jak on(i) trzeba np. przetrzepac 100 postow aby znalezc informacje a wczesniej wystarczylo 5. Czas to pieniadz o czym kazdy wie 
|
Do góry
|
|
|
|
#101800 - 16/04/2004 04:29
|
veteran
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Dziurkacz Do Dupy: [qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał Radj: [qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał Dziurkacz Do Dupy: [qb]Mam propozycje dla Radja: zrob sonde z pytaniem "Czy przeszkadza ci ze ktos nie uzywa przecinkow w swoim poscie?". Ciekawe jaki bedzie wynik na TYM forum[/qb][/QUOTE]Myslisz, ze o przecinki poszlo? Mi chodzilo o to, ze wyzywasz kogos od idiotow a sam pisac nie potrafisz, czego ucza w podstawowce, co za tym idzie albo sam jestes glupi (nie umiesz pisac w ojczystym jezyku) albo jeszcze podstawowki nie skonczyles.[/qb][/QUOTE]Akurat z polskiego (w przeciwienstwie do matmy)zawsze bylem najgorszy w klasie i chodzilo mi tylko o to zeby zdac wiec tutaj mnie to nie zabolalo co napisales. Po prostu do szczescia mi to nie bylo potrzebne. A ty sobie pochlebiaj jaki ty zajebisty jestes ze wiesz jak sie pisze "wogole".
PS. A co do sondy to zmien pytanie na "czy przeszkadza ci ze na forum ktos nie wie jak sie pisze wogole"[/qb][/QUOTE]Przeciez juz Ci wyjasnilem, ze nie o sama ortografie chodzi, tylko o to, ze nazywasz kogos idiota a sam lepszy nie jestes. Pomysl nad tym, zanim nastepnym razem bedziesz kogos obrazal. Masz jezyk ojczysty w dupie, Twoja sprawa, jak bedziesz pisal np. podanie o prace to nie zdziw sie, gdyby Cie nie przyjeli. Powodzenia w zyciu zycze.
|
Do góry
|
|
|
|
#101801 - 16/04/2004 04:36
|
addict
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Radj: [qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał Dziurkacz Do Dupy: [qb]No to rzeczywiscie masz problemy jak sie bulwersujesz ze sie ludzie nie wymieniaja typami w dziale To i Owo ale chyba od tego sa inne dzialy. Myslalem ze wiesz o tym bo juz bo juz niedlugo bedziez az 3 lata na forum i myslalem ze juz cie ktos uswiadomil o tym. I powiedz mi czemu jak ciebie ilosc postow nie interesuje to czemu tak walczysz o to zeby ich nikt bezsensownie nie nabijal?? Przeciez to nie ma dla ciebie znaczenia! Mozesz po prostu nie zagladac do tematow zakladanych przez Sachiego albo ignorowac jego komentarze w stylu "  "[/qb][/QUOTE]Dlaczego sie bulwersuje napisalem w poscie nad tym, gdybys byl tu 3 lata temu wiedzialbys o co chodzi. Nie denerwuje mnie sam Sachi, tylko ludzie jego pokroju na tym forum, bo przez takich jak on(i) trzeba np. przetrzepac 100 postow aby znalezc informacje a wczesniej wystarczylo 5. Czas to pieniadz o czym kazdy wie  [/qb][/QUOTE]Nie jestem w 100% pewien ale mysle ze 3 lata temu juz tu bylem bo czytalem forum jeszcze na dlugo przed zarejestrowaniem sie. A to co napisales o tym ze trzeba 100 postow przecztac to chyba jeszcze nie jest zle... Zebys umial troche liczyc a nie tylko znal sie na ortografii zrozumialbys ze jak sie wtedy rejestrowales byles 411 uzytkownikiem forum a dzisiaj jest ich 11350 wiec ponad 27 razy wiecej niz wtedy wiec powinno byc 27 razy wiecej postow do przetrzepania a jest tylko 20 ;d Ale z tym ze ciezko cokolwiek znalesc na forum, zwlaszcza w dziale Private Picks to przyznam ci racje. Ja tam teraz juz wcale nie zagladam bo bym musial cale zycie czytac forum. A wystarczylo by utworzyc nowy dzial w ktorym typowaliby tylko najlepsi ze starego dzialu i po problemie. Ale tu trzeba dobrych checi administratorow.
|
Do góry
|
|
|
|
#101802 - 16/04/2004 04:36
|
newbie
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Radj: Czy ja tu gdzies pisalem, ze jestem lepszy? Zdiwilo mnie, ze osoba dopiero co zaczynajaca forumowa kariere wystepuje w obornie Dj'a. Ja pisalem, ze jest 'pajacem' nie dlatego, ze zaczyna dyskusje, ze w wyzej wymienionych meczach moga byc 'przekrety', ale dlatego, ze robi to w tak perfidny i dziecinny a zarazem glupi sposob (kilka postow minuta po minucie). Przez takich jak on forum obniza swoj poziom (wiecej niepotrzebnych postow, wolniej wszystko dziala, trudniej znalezc informacje etc.) Same mecze mnie wlasciwie nie interesuje, ale musisz przyznac, ze doszukiwanie sie ustawienia w meczu przesadzajacym o tytule, miedzy ligowymi potentatami jest glupota?[/QB][/QUOTE]Widzę, że nie ma ciągłości dialogu albo nie potrafisz myśleć dalej i dopowiadać faktów. No napisałeś, że jeśli były by jakieś przekręty to Dj Sachi nie mógłby o tym wiedzieć. Masz jakaś solidną argumentacje? Czy wywnioskowałeś to na podstawie faz księżyca? Nie mógłby bo nie? Bo Ty tak powiedziałeś. Człowieku a skąd Ty możesz wiedzieć co mógłby a co nie mógł? Stąd moje pytanie czy Ty jesteś lepszy? Bo skoro on nie mógł tego wiedzieć to może Ty byś mógł. No to pierwsze zdanie wyjaśniłem. To że mam 5 czy ileś tam postów wcałe nie musi znaczyć że zaczynam kariere na forum. Tego chyba nie muszę tłumaczyć. A to że daje kilka postów to się zgodzę. Ale kogo to obchodzi. Jego temat i może tu se 200 postów na dzień wrzucać. Ciebie naprawdę martwią takie sprawy? Chyba masz dużo wolnego czasu. Fakt wolniej chodzi ale głową muru nie przebijesz. Jest pełno ludzi co tak tu dają post za postem. O meczu wisła-legia sie nie wypowiadałem i nie sądze żeby był ustawiony. Jeszcze Adana - Rize 2. Wczoraj natomiast National-Porto było tez na X. Sam to dałem no i kupa ludzi. Na infobetting.com mozna było zobaczyć jak kursy spadają na X. Co wiecej oglądałęm ten mecz i był tak nudny jak flaki. Praktycznie 90% gry w środku pola, żadnych 100% sytuacji. Albo przestrzelone strzały albo za lekkie do wyłapania. Grali typowo na X, pięknie im to wyszło. No i jest kasa na  iwo:
|
Do góry
|
|
|
|
#101803 - 16/04/2004 04:44
|
addict
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Radj: [qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał Dziurkacz Do Dupy: [qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał Radj: [qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał Dziurkacz Do Dupy: [qb]Mam propozycje dla Radja: zrob sonde z pytaniem "Czy przeszkadza ci ze ktos nie uzywa przecinkow w swoim poscie?". Ciekawe jaki bedzie wynik na TYM forum[/qb][/QUOTE]Myslisz, ze o przecinki poszlo? Mi chodzilo o to, ze wyzywasz kogos od idiotow a sam pisac nie potrafisz, czego ucza w podstawowce, co za tym idzie albo sam jestes glupi (nie umiesz pisac w ojczystym jezyku) albo jeszcze podstawowki nie skonczyles.[/qb][/QUOTE]Akurat z polskiego (w przeciwienstwie do matmy)zawsze bylem najgorszy w klasie i chodzilo mi tylko o to zeby zdac wiec tutaj mnie to nie zabolalo co napisales. Po prostu do szczescia mi to nie bylo potrzebne. A ty sobie pochlebiaj jaki ty zajebisty jestes ze wiesz jak sie pisze "wogole".
PS. A co do sondy to zmien pytanie na "czy przeszkadza ci ze na forum ktos nie wie jak sie pisze wogole"[/qb][/QUOTE]Przeciez juz Ci wyjasnilem, ze nie o sama ortografie chodzi, tylko o to, ze nazywasz kogos idiota a sam lepszy nie jestes. Pomysl nad tym, zanim nastepnym razem bedziesz kogos obrazal. Masz jezyk ojczysty w dupie, Twoja sprawa, jak bedziesz pisal np. podanie o prace to nie zdziw sie, gdyby Cie nie przyjeli. Powodzenia w zyciu zycze.[/qb][/QUOTE]LOL LOL LOL Co ja widze Radj ktory chyba najbardziej jechal na sachiego, zygal na niego z tego co pamietam jeszcze w tym temacie smieszne (dzieki temu linkowi jeszcze dzisiaj tu trafilem) teraz go broni zawziecie zebym go idiota nie nazywal. A o podanie o prace sie nie martwie bo zawsze mozna sobie poradzic proszac kogos o pomoc, chyba ze ty nie mialbys kogo poprosic, wtedy masz problem. A zreszta w dzisiejszym swiecie nie podanie jest wazne tylko jakim bedziesz pracownikiem. O swoje zycie tez sie nie martwie bo jakos zawsze niezle dawalem sie rade.
PS. Milo sie gadalo z toba, ale teraz juz ide spcq ;d
|
Do góry
|
|
|
|
#101804 - 16/04/2004 04:57
|
veteran
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Ryśku: [qb]Widzę, że nie ma ciągłości dialogu albo nie potrafisz myśleć dalej i dopowiadać faktów. No napisałeś, że jeśli były by jakieś przekręty to Dj Sachi nie mógłby o tym wiedzieć. Masz jakaś solidną argumentacje? Czy wywnioskowałeś to na podstawie faz księżyca? Nie mógłby bo nie? Bo Ty tak powiedziałeś. Człowieku a skąd Ty możesz wiedzieć co mógłby a co nie mógł? Stąd moje pytanie czy Ty jesteś lepszy? Bo skoro on nie mógł tego wiedzieć to może Ty byś mógł. No to pierwsze zdanie wyjaśniłem.[/qb][/QUOTE]Czlowiek jego pokroju jedyne info jakie moze czerpac to to forum, wiec to co tu napisal albo wymyslil albo zwyczajnie skopiowal z innych tematow, a po co powtarzac to samo, przeciez Ci co chca i tak skorzystaja. Po co to zrobil wszyscy wiedza. Dlaczego sie tego czepiam? Powtarzam to juz ktorys raz, 3 lata temu wchodziles, szukales potrzebnych informacji, nie bylo nabijaczy wychodziles z forum, grales u booka i zarabiales. Teraz jest tyle smieci, ze przeszukiwanie forum mija sie z celem. Poza tym, mowiac o ustawionych meczach o ktorych DJ Sachi pojecia miec nie moze nie mam na mysli tych, ktore wszyscy graja, 'glosnych' spotkan, tylko takie, ustawione przy biurku prezesow o czym wie niewielu i mozna ja grac nawet 5 minut przed meczem, bo nie rzucaja sie na nie dzieciaki z polowa swojego kieszonkowego.
[qb] [QUOTE] A to że daje kilka postów to się zgodzę. Ale kogo to obchodzi. Jego temat i może tu se 200 postów na dzień wrzucać. Ciebie naprawdę martwią takie sprawy? Chyba masz dużo wolnego czasu. Fakt wolniej chodzi ale głową muru nie przebijesz. Jest pełno ludzi co tak tu dają post za postem.
[/qb][/QUOTE]A chcesz, zeby 10000 osob zakladalo taki temat jak on i przeszukiwanie forum stalo sie juz niemozliwe? Trzeba z tym walczyc, bo jak inni zobacza, ze 'tak mozna' powstanie wiekszy burdel niz jest teraz.
|
Do góry
|
|
|
|
#101805 - 16/04/2004 05:01
|
veteran
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Dziurkacz Do Dupy: [qb]LOL LOL LOL Co ja widze Radj ktory chyba najbardziej jechal na sachiego, zygal na niego z tego co pamietam jeszcze w tym temacie smieszne (dzieki temu linkowi jeszcze dzisiaj tu trafilem) teraz go broni zawziecie zebym go idiota nie nazywal. A o podanie o prace sie nie martwie bo zawsze mozna sobie poradzic proszac kogos o pomoc, chyba ze ty nie mialbys kogo poprosic, wtedy masz problem. A zreszta w dzisiejszym swiecie nie podanie jest wazne tylko jakim bedziesz pracownikiem. O swoje zycie tez sie nie martwie bo jakos zawsze niezle dawalem sie rade.
PS. Milo sie gadalo z toba, ale teraz juz ide spcq ;d[/qb][/QUOTE]Ja go nie bronie, pisze jedynie, ze zanim nazwiesz kogos idiota powinienes zastanowic sie nad soba. Widac nawet tak prostego przeslania zrozumiec nie potrafisz i trzeba jak dziecku tlumaczyc. Dobranoc.
|
Do góry
|
|
|
|
#101806 - 16/04/2004 05:04
|
newbie
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Radj: [qb][QUOTE]Oryginalnie wysłał Ryśku: Czlowiek jego pokroju jedyne info jakie moze czerpac to to forum, wiec to co tu napisal albo wymyslil albo zwyczajnie skopiowal z innych tematow, a po co powtarzac to samo, przeciez Ci co chca i tak skorzystaja. Po co to zrobil wszyscy wiedza. Dlaczego sie tego czepiam? Powtarzam to juz ktorys raz, 3 lata temu wchodziles, szukales potrzebnych informacji, nie bylo nabijaczy wychodziles z forum, grales u booka i zarabiales. Teraz jest tyle smieci, ze przeszukiwanie forum mija sie z celem. Poza tym, mowiac o ustawionych meczach o ktorych DJ Sachi pojecia miec nie moze nie mam na mysli tych, ktore wszyscy graja, 'glosnych' spotkan, tylko takie, ustawione przy biurku prezesow o czym wie niewielu i mozna ja grac nawet 5 minut przed meczem, bo nie rzucaja sie na nie dzieciaki z polowa swojego kieszonkowego. A chcesz, zeby 10000 osob zakladalo taki temat jak on i przeszukiwanie forum stalo sie juz niemozliwe? Trzeba z tym walczyc, bo jak inni zobacza, ze 'tak mozna' powstanie wiekszy burdel niz jest teraz.[/qb][/QUOTE]No i przekonałeś mnie.  iwo: Ale i tak nie osiągniesz tego co było 3 lata temu. I to przykre, ale teraz każdy kto ma internet, a jest ich coraz wiecej, wchodzi na forum i pisze co mu się podoba. Dobre czasy już nie wrócą chyba że płatne forum się zrobi jak mówisz. No to si  Dzięki za inteligentny dialog 
|
Do góry
|
|
|
|
#101807 - 16/04/2004 05:12
|
veteran
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Ryśku: [qb]No i przekonałeś mnie.  iwo: Ale i tak nie osiągniesz tego co było 3 lata temu. I to przykre, ale teraz każdy kto ma internet, a jest ich coraz wiecej, wchodzi na forum i pisze co mu się podoba. Dobre czasy już nie wrócą chyba że płatne forum się zrobi jak mówisz. No to si  Dzięki za inteligentny dialog  [/qb][/QUOTE]Platne forum to nie jedyne rozwiazanie, mozna jeszcze zalozyc forum zamknietego, dla wybranych, na haslo albo jakas liste dyskusyjna, a wiem, ze takie istnialy i nadal istnieja. Rowniez dziekuje za dialog, bo w przeciwienstwie do innych (z nicka nie wymienie) potrafisz dyskutowac na poziomie 
|
Do góry
|
|
|
|
#101809 - 16/04/2004 06:39
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 26/05/2003
|
Sachi puknij się w ten swój pusty baniak,typowanie ci nie idzie,to teraz próbujesz bawić się w szpiega i zapodajesz jakieś swoje fantazje,albo ty palisz za dużo zielska,albo ci mamusia usiadła na łeb jak cię rodziła.
Co do meczu Pogoni to faktycznie może być ustawiony i zapewne bedzie,już nie takie afery były w naszej piłce,zresztą obaj panowie to dobrzy kumple,łączą ich wspólne interesy,myśle,ze Szczecin wspomoze Srasiaka punktami.Ale z Legią to ,żeś Sachi przywalił jak łysy grzywa o beton,jeżeli wojskowi wygrają w co wątpię,szczególnie w obliczu kontuzji "Sagana".to będzie to tylko wynik boiskowej walki,o żadnych układach nie ma mowy.
|
Do góry
|
|
|
|
#101811 - 16/04/2004 11:40
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/02/2004
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Akratitos: [qb]Debil znalazł sobie nowy sposób nabijania postów[/qb][/QUOTE]kto nabija posty to nabija - chłopczyku zastanów się nad sobą zmień lekarza bo ten ci nie pomaga  al:
|
Do góry
|
|
|
|
#101816 - 16/04/2004 14:03
|
addict
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał DJ SACHI: [qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał Akratitos: [qb]Debil znalazł sobie nowy sposób nabijania postów[/qb][/QUOTE]kto nabija posty to nabija - chłopczyku zastanów się nad sobą zmień lekarza bo ten ci nie pomaga  al: [/qb][/QUOTE]Weź się lecz debilu, w Rybniku jest taki fajny szpital dla takich jak ty. Bana to ty masz ale w mózgu. Nie zapomnij odpowiedzieć na ten post używając do każdego słowa osobnego postu.
|
Do góry
|
|
|
|
#101818 - 16/04/2004 15:11
|
Pooh-Bah
Meldunek: 29/06/2003
|
Zdaje się, że we własnym temacie posty się nie naliczają. Pozdrawiam wszystkich p i e r d o l n i ę t y c h (taka mała prowokacja)  al:
|
Do góry
|
|
|
|
#101820 - 16/04/2004 16:05
|
member
Meldunek: 29/11/2003
|
Jako rodowity ślązak z dziada itd. jednoznacznie i autorytatywnie potwierdzam, że Zagłębie może pochwalić ogromną ilością ludzi mądrych, pracowitych, skromnych. Jako region mieli podobnego pecha jak województwo śląskie, dolnośląskie czy mazowieckie - migrację zarobkową w latach powojennych. Doskonale pamiętam czasy szkoły podstawowej dla pracujących  hotele robotnicze i hektolitry wypitej wódy. Jeżeli DJ Sachi ma pochodzenie żywcem oderwane granatem od pługa - to niech po prostu o tym napisze, niech przestanie kompromitować nas poza granicami kraju i wszystko będzie ok.
|
Do góry
|
|
|
|
#101822 - 16/04/2004 19:19
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 29/07/2003
|
Szczerze to rzeczywiście kilka meczy jest njp. ustawionych.Mam takie info od wczoraj rana ale niestety dzisiaj większości meczy już nie ma :rolleyes: Sachi wymienil bodajże 2 takie propozycje - ja mam 4,5
|
Do góry
|
|
|
|
#101823 - 16/04/2004 19:25
|
a.k.a. "Wentyl"
Meldunek: 13/05/2002
|
|
Do góry
|
|
|
|
#101825 - 16/04/2004 21:25
|
veteran
Meldunek: 26/01/2004
|
A mógł być taki ciekawy temat, gdyby nie to, że: a) założył go DJ Specjalna Troska b) kilku forumowiczów nie doczytało o co chodzi i rozpętało wojnę podjazdową nie wiadomo o co i po co c) niekoniecznie w dziale to&owo Pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#101826 - 16/04/2004 21:40
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 31/01/2003
|
w dziale to&owo w temacie śmieszne !!!!!!!! Sachi nabija posty jak amszynka, która drukuje kupony w profie  inni mu o tym mówią a on dalej nabija  Jak dla mnie - zamknąć temat  al:
|
Do góry
|
|
|
|
#101827 - 16/04/2004 23:01
|
member
Meldunek: 18/02/2004
|
witam! po 1 primo to sorki, ale nie czytalem calego tematu tylko poczatek, bo jak czytam te wasze bluzgi na SACHI'ego to mnie normalnie cos strzela.... :rolleyes: dzieci... po 2 primo to z nieoficjalnych zrodel rowniez mam info ze Pogon - Ceramika, a moja wypowiedz argumentuje tym, ze Pogon ma duuuuuza przewage i chca kupic zawodnika z Opoczna, a Oni go sprzedadza jesli utrzymaja sie w lidze a sa niziutko :zobacz: po 3 primo przestancie sie go (SACHI'ego) w koncu czepiac! chlopak nie chce zle a Wy sie go czepiacie, na jakim to on nie jest poziomie, a popatrzcie na siebie  uke: pzdr  al:
|
Do góry
|
|
|
|
#101828 - 18/04/2004 02:15
|
old hand
Meldunek: 04/02/2004
|
Sachi podaj jeszcze jakies sprzedane mecze !!  Bedziemy grac na odwrót  Dzis miały wygrac same 2 a były 1.
|
Do góry
|
|
|
|
#101829 - 18/04/2004 02:57
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 28/07/2002
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał tspavel: [qb]Sachi podaj jeszcze jakies sprzedane mecze !!  Bedziemy grac na odwrót  Dzis miały wygrac same 2 a były 1.[/qb][/QUOTE]BO z "ustawionych" meczy Sachiego trzeba umieć korzystać 
|
Do góry
|
|
|
|
#101831 - 18/04/2004 03:12
|
old hand
Meldunek: 04/02/2004
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał KróL OlcH: [qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał tspavel: [qb]Sachi podaj jeszcze jakies sprzedane mecze !!  Bedziemy grac na odwrót  Dzis miały wygrac same 2 a były 1.[/qb][/QUOTE]BO z "ustawionych" meczy Sachiego trzeba umieć korzystać  [/qb][/QUOTE]Tylko szkoda ze Pogon tak szybko zablokowali ale bysmy sie "obłowili" dzis 
|
Do góry
|
|
|
|
#101833 - 18/04/2004 05:05
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 28/07/2002
|
Co do meczu Chievo-Reggina, to ciężko znaleźć gdziekolwiek to spotkanie. Praktycznie wszystkie buki netowe zablokowaly to spotkanie. Dzisiaj można było zaobserwować MEGA skok kursowy w meczu Polonii w expekcie. Postawiłem na Polonię rano po kursie 1.85, ok. godziny 16.30 kurs na Polonię spadł 1.50 :eek: Buki co nieco też wiedzą pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#101836 - 19/04/2004 01:50
|
stranger
Meldunek: 18/12/2003
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał blacky82: [qb]podobno Byrd i golota sprzedali swoja walke !! ma byc remis kurs 26!! powazne info mam !! podobno w Nowej Wsi Cierpkie zablokowali to zdarzenie.
Takze nie pozdrawiam wiadomo "kogo"[/qb][/QUOTE]hej super typ - wszedl - chlopaki z nowej wsi znaja sie, albo maja niezlego informatora - dzieki
|
Do góry
|
|
|
|
#101837 - 19/04/2004 02:01
|
I see dead people
Meldunek: 04/08/2001
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał bahnbrecher: [qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał blacky82: [qb]podobno Byrd i golota sprzedali swoja walke !! ma byc remis kurs 26!! powazne info mam !! podobno w Nowej Wsi Cierpkie zablokowali to zdarzenie. Takze nie pozdrawiam wiadomo "kogo"[/qb][/QUOTE]hej super typ - wszedl - chlopaki z nowej wsi znaja sie, albo maja niezlego informatora - dzieki[/qb][/QUOTE]Czy aby Don King nie jest z Nowego Dworu? 
|
Do góry
|
|
|
|
#101839 - 20/04/2004 11:18
|
Tenis Trader
Meldunek: 09/02/2003
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał DJ SACHI: [qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał Radj: [qb]Sachi ile wyciagnales ze swoich pewniakow? Postawiles, dom, samochod (mamy i taty jezeli posiadaja), przeciez miales takie cynki...  [/qb][/QUOTE]nic z tych pieprzonych wiadomości  [/qb][/QUOTE]Eh okazuje się że nie wszystko o czym rozmawiają Tygrysek z Prosiaczkiem co niedziele okazuje się prawdziwe 
|
Do góry
|
|
|
|
#101841 - 20/04/2004 11:52
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 08/01/2004
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał DJ SACHI: [qb]Od dziś nie słucham żadnych bzdur o meczach ustawionych to tylko plotki niczym nie potwierdzone aa szkoda słów  [/qb][/QUOTE]zaraz zaraz co do pojedynku Goloty podalm dobre informacje. nie wiem czemu nie skorzystales?? PRzestan sluchac tylko prosiaczka i tygryska. Bo slyszalem ze klapouchy juz z toba ni gada
|
Do góry
|
|
|
|
#4007256 - 17/07/2010 08:57
[Re: Paweł]
|
Ana <3
Meldunek: 21/06/2005
|
|
Do góry
|
|
|
|
#4007381 - 17/07/2010 17:38
[Re: DJ SACHI]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 30/06/2007
|
POGOŃ SZCZECIN - CERAMICA 2 - 9.00 zł Kurs 9.00 zł - klasyka 
|
Do góry
|
|
|
|