ufffffffffffffff ale sie spocilem w niecałą godzinę musiałem otworzyć 8 nowych kont
ludzie opanujcie się -nie chodzi mi o to zeby byc najlepszym w typach-tylko razi mnie ta zawiść która panuje na forum
przeciez dobrze sobie zdaje sprawe ze nie jestem najlepszym typerem na forum -sa w dziale tenisowym osoby ktore nie prowadzą tematu w dziale private picks a od których wiele sie ucze i korzystam z ich typow(viva ,gregor,gryzonko,red devil i jeszcze paru innych)
są osoby w dziale private picks ktore prowadziły siewtne tematy z genialnymi typami
rafalek nr 1 według mnie na forum
arcyinkwizytor
komarek
hpc
mogarycz
as romek
;ayonik
i wielu wielu innych ktorych przepraszam ze nie wymieniłem
jestem na tym forum juz dlugo ponad dwa lata -juz raz musialem zmieniac nicka (pawer 29)
przezylem nie jedno
ale ci ktorzy mnie znaja wiedza juz na tyle o mnie -
ze jestem osobą ktora lubi sie chwalic w celu prowokowania innych i obserwowania ich reakcji
sprawdzaniu populizmu narodu-na przykładzie forum
i organizowaniu takich specyficznych form hapeningu na forum vide konkurs 8 trafien
jezeli kogos obrazam swoimi zachowaniami to niech da mi znac na priva -wtedy przestaje sie go czepiac i dokuczac mu
zdazylo sie tak wielokrotnie i odpuszczałem
naprawde nie uwazam sie za zadnego typera -ja po prostu gram to co moim zdaniem jest przeszacowane i co opłaca sie grac
a gram juz długo oj długo
miałem momenty załamania miałem i wzloty a to wszystko przez hazard
ostatnio powodzi mi sie nie najgorzej -ale wcale nie dzieki hazardowi
jezeli mam dac najmłodszym uczestnikom forum jakąs rade to dam wam
nie łudżcie sie nie ma perpetum mobile na robienie kasy a jezeli jest cos zbliżonego do tej maszynki to na pewno nie jest tym gra u bukmacherów
a szczególnie nie wzbogaci sie nikt kto szuka typów u innych

iwo:
pozdrawiam wszystkich i przepraszam ze prowadzę w tej waszej sondzie