|  
| 
| 
| 
| #110866 - 02/02/2002 03:50    "WSPÓŁPRACA, WYMIANA" |  
| Anonymous Unregistered

| 
Witam Wszystkich Także tych co nie lubią nowych tematów, a także wszystkiego nowego, jednak chcą czy nie chcą świat się zmienia i mecz.pl też            Na forum jestem od niedawna, ale gram wystarczająco długo, żeby skupić się nie tylko na analizie meczy, ale przede wszystkim na sposobach gry. Zapraszam osoby, które są zainteresowane: 1. WYMIANĄ DANYCH STATYSTYCZNYCH Proszę o e-mail wszystkich zainteresowanych jakich danych (statystyk) szukają i jakie dane mają do przekazania. 2. WSPÓŁPRACĄ Na ten moment jestem zaineresowany ligami angielskimi: EPL, div.1, div.2, div.3. CO OFERUJĘ: konkretne finanse + parę pomysłów. CZEGO OCZEKUJĘ:  - znacznego czasu poświęconego współpracy,  - stałego zainteresowania tematem lig angielskich, - znajomości tematu, - stałego dostępu do sieci,  - zdecydowanej chęci współpracy. Osobom zainteresowanym podaję mail: e-owen@wp.pl />

Pozdrawiam
  |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #110867 - 02/02/2002 03:59  Re: "WSPÓŁPRACA, WYMIANA" |  
| Anonymous Unregistered

| 
Prośba o nie wpisywanie nieprzemyślanych postów - odwzajemnię się tym samym   Moja idea współpracy to plan na dłuższą metę (mecz.pl to także idea współpracy) - także ten temat (lub mu podobny) nie spadnie zbyt łatwo - o co można przyjmowac zakłady ...      Zapraszam tylko osoby zdecydowane      |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #110868 - 02/02/2002 04:25  Re: "WSPÓŁPRACA, WYMIANA" |  
|   journeyman

Meldunek:  24/01/2002
 | 
hej John     Mysle ze wspolpraca to calkiem niezly pomysl. Interusaja mnie ligi angielskie, konkretnie 1 liga. Premiership praktycznie odpada, poza malymi wyjatkami        Poza tym badam od niedawna jeszcze jedna lige, ciekawe rezultaty. Poswiecam temu ostatnio wiele czasu. Sposoby gry - nad tym wlasnie hm pracuje.  Chetnie wymienil bym z kims uwagi, szczegolnie z kims kto powaznie podchodzi do sprawy       . poza wymiana, fajnie by bylo badac dany sposob gry z kims, samemu zajmuje mi to troszke przy duzo czasu. Dane: nie wiem jakie dane masz na mysli ?;>  pozdrawiam, nonpler |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #110869 - 07/02/2002 00:07  Re: "WSPÓŁPRACA, WYMIANA" |  
| Anonymous Unregistered

| 
Zapraszam wszystkich zainteresowanych. |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #110870 - 08/02/2002 01:11  Re: "WSPÓŁPRACA, WYMIANA" |  
|   member

Meldunek:  31/01/2002
 | 
Wysyłam maila. Pozdr.    |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #110872 - 12/02/2002 04:27  Re: "WSPÓŁPRACA, WYMIANA" |  
| Anonymous Unregistered

| 
Po wstępnych mailach, widzę że muszę wyjaśnić jeszcze raz moją ofertę. Poszukuję osób do współpracy, które dysponują wolnym czasem i interesują się piłką nożną. CZEGO OCZEKUJĘ:  - znacznego czasu poświęconego współpracy,  - stałego zainteresowania tematem, - stałego dostępu do sieci, - znajomości Excela, - zdecydowanej chęci współpracy, - wskazana znajomość języka obcego. CO OFERUJĘ: - finanse, - współpracę, Oferta jest skierowana do grających od dawna jak i osób, które niedawno zaczęły. Celem - jest tworzenie bazy danych statystycznych. Poszukuję osób, które śledzą i interesują się konkretną ligą piłkarską. Osobom zainteresowanym podaję mail: e-owen@wp.pl />
 Pozdrawiam.
 |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #110873 - 12/02/2002 04:32  Re: "WSPÓŁPRACA, WYMIANA" |  
| Anonymous Unregistered

| 
Jestem zainteresowany współpracą z osobami, które kibicują piłkarskim ligom:
 - angielskim (EPL, div.1,2,3)
 - niemieckim (BUN-1,2)
 - włoskim (Serie A,B,C)
 - hiszpańskim

A także każdą inną ligą, jeżeli ktoś jest nią zainteresowany i śledzi na bieżąco.

Przy przesyłaniu maila, podajcie swój NICK z mecz.pl.

Pozdrawiam
 |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #110875 - 12/02/2002 12:30  Re: "WSPÓŁPRACA, WYMIANA" |  
| Anonymous Unregistered

| 
ja tez chetnie wymienie sie wiadomosciami.mail do mie fazi007@o2.pl.  czekam na sygnal |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #110876 - 14/02/2002 02:35  Re: "WSPÓŁPRACA, WYMIANA" |  
|   member

Meldunek:  12/07/2001
 | 
[QUOTE]Oryginalnie wysłał John:Interesuję się II ligą Porto Rico, I ligą szachów w Azerbejdżanie, wyścigami skunksów w Mongolii na krótkim torze. Oczekuję propozycji !!
 |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #110877 - 14/02/2002 20:51  Re: "WSPÓŁPRACA, WYMIANA" |  
| Anonymous Unregistered

| 
[QUOTE]Oryginalnie wysłał jaro: Interesuję się II ligą Porto Rico, I ligą szachów w Azerbejdżanie, wyścigami skunksów w Mongolii na krótkim torze. Umiem pisać i skończyłem już 7 lat. Oczekuję propozycji !!  [/QUOTE] Fajny jesteś jaro.      :rolleyes:       Mam taką dla ciebie propozycję - proponuję, żebyś założył ligę typerów - starszych przedszkolaków.        |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #110879 - 14/02/2002 22:19  Re: "WSPÓŁPRACA, WYMIANA" |  
| Anonymous Unregistered

| 
Adolf Sądzę ze pomiędzy mną a jaro jest poważna różnica wieku, stąd też tym razem moja ironia.     Poza tym moim celem nie jest szukanie - ani zrozumienia ani akceptacji u każdego. Na twój post odpowiem ci na maila w stosownym czasie. Gra to nie wszystko na świecie.     Dziękuję za każdego maila, proszę o cierpliwość - na pewno odpowiem. Pozdrawiam    |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #110880 - 15/02/2002 04:11  Re: "WSPÓŁPRACA, WYMIANA" |  
|   member

| 
[QUOTE]Oryginalnie wysłał John: [QB] Fajny jesteś jaro.       :rolleyes:        Mam taką dla ciebie propozycję - proponuję, żebyś założył ligę typerów - starszych przedszkolaków.          Podaj mi swój adres a przeslę ci kserówki moich kuponów do dokładnego przeanalizowania. A uchylisz czoła przed "starszym przedszkolakiem". Pa !!!    iwo: |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #110881 - 18/02/2002 02:52  Re: "WSPÓŁPRACA, WYMIANA" |  
|   member

| 
Np. na pon 18.02 ślę w profesjonalu za 1000 zł:
 004) rosja-fin          1   1.82
 A23) niemcy-slowenia    1   1.12
 A26) finlandia- slowen  1   1.45
 A31) szwajcar-norwegia  1   1.15

ako=3,4

Mam nadzieje że to łatwa i szybka kasa !!
 |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #110882 - 19/02/2002 16:36  Re: "WSPÓŁPRACA, WYMIANA" |  
|   member

| 
Mała poprawka- nie można postawić na jednym kuponie tej samej drużyny 2 razy. Więc mój kupon wyglądał tak (i stawki też uległy zmianie):
 004) rosja-finlandia    1  1.73
 A26) finlandia-słowenia 1  1.34
 A31) szwajcar-norwegia  1  1.15

ako=2,67

I niestety finlandia wygrała 3-1. I wtopiłem ..
 Ale ruscy nic nie grali, tylko w 1 tercji.
 |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #110883 - 20/02/2002 15:49  Re: "WSPÓŁPRACA, WYMIANA" |  
|   enthusiast

Meldunek:  30/11/2001
 | 
[QUOTE]Oryginalnie wysłał jaro: [qb][QUOTE]Oryginalnie wysłał John: Interesuję się II ligą Porto Rico, I ligą szachów w Azerbejdżanie, wyścigami skunksów w Mongolii na krótkim torze. Oczekuję propozycji !![/qb][/QUOTE] Jeśli chodzi o Ligę Szachową w Azerbejdżanie, to mogę Ci zaprezentować kilka ciekawych debiutów, a także strategię gry środkowej....... Z tymi wiadomościami będziesz mógł w tej lidze wystartować!! PS. Nawet nie masz pojęcia ile zarabiają najlepsi szachiści na świecie! Pozdrawiam    iwo: |  
| Do góry |  |  |  |  
 |  |