#111656 - 12/02/200206:35Re: TURNIEJ TENIS **TYPY 4**
Anonymous
Unregistered
Dzieki Kura za pozytywne rozpatrzenie sprawy.
Co do kursu na El Aynaoui to byl on w momencie kiedy wysylalem posta na poziomie 1.70. Jak sam widziales STS mial taki sam. Mysle zatem, ze nie ma problemu?
#111657 - 12/02/200206:45Re: TURNIEJ TENIS **TYPY 4**
Anonymous
Unregistered
[QUOTE] Oryginalnie wyslal Juan Carlos:
zaraz moment gdzie to widać w sts? jeśli faktycznie jest taki kurs to albo mamy do czynienia z kolejną zmyłką stsa albo mamy megasurebeta... bardziej prawdopodobne jest to pierwsze i jeśli faktycznie kurs spadnie poniżej 1.45 to typ wg mnie jest nieważny [/QUOTE]
Jest 02.44 w nocy z 11.02 na 12.02. W ofercie STS nadal kurs na El Aynaoui 1.70. Masz zatem 2% surebet z 3.40 w Profesjonalu. Jakies pytania?
Jest 02.44 w nocy z 11.02 na 12.02. W ofercie STS nadal kurs na El Aynaoui 1.70. Masz zatem 2% surebet z 3.40 w Profesjonalu. Jakies pytania?[/qb][/QUOTE] izzi kolego po prostu jestem ciekaw czy ten kurs był do zagrania czy też stanowiłkolejny z serii haczyków stsa
[QUOTE]Oryginalnie wysłał juan_carlos: [qb] izzi kolego po prostu jestem ciekaw czy ten kurs był do zagrania czy też stanowiłkolejny z serii haczyków stsa[/qb][/QUOTE] tak jak myślałem był to jednak haczyk... nie można było zagrać po tym kursie
Już wyjaśniam. Nie przeglądałem oferty stsu na stronie internetowej, lecz w telegazecie. I tam, jest już wpisanych parę meczy na środę (str.812), w tym także ten
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Eternally: [qb]Już wyjaśniam. Nie przeglądałem oferty stsu na stronie internetowej, lecz w telegazecie. I tam, jest już wpisanych parę meczy na środę (str.812), w tym także ten[/qb][/QUOTE]
W porządku - staram się omijać TVP bo krew mnie zalewa kiedy widzę bieg kobiet który już dawno się zakończył