Unibet #2 00:55 5906 Ivanisewicz, G - Schuettler, R 2 1.45
Ponoć Goran jest kontuzjowany i dlatego skreczował wczoraj w deblu przed 18 w STS-ie mecz był zablokowany dlatego podaje Unibet. Może jednak Goran wyjdzie dziś na kort.
#112156 - 13/03/200200:54Re: TENIS, TURNIEJ - TYPY5
Kafel Jr.
enthusiast
Meldunek: 24/08/2001
Dziekuje kurze za zorganizowanie konkursu i przepraszam, ale musze sie wycofac. Glownym powodem jest brak czasu, aby pisac na forum. Zycze milej zabawy. Powodzenia
Sorry że się wtrącam w temat kuba81 ale chciałbym przypomnieć że kiedyś zgłosiłeś swój akces do konkursu European Elite League. Rozgrywana jest już 10 seria spotkań a na Twoim koncie same walkowery. Podejmij choć walkę!
Ozesz kurde Prems sorry ale zapomnialem o tym zupelnie:((Przeraszam bardzo nie wiedzialem nawet ze to juz wystartowalo Musze sie wycofac w takim razie poniewaz nie wiem nawet w ktorej lidze i gdzie jestem i nawet dokladnych zasad nie znam:( PRZEPRASZAM ZA ZAMIESZANIE!!!!!!
z sts #49 kucera squillari 1 1.5 20.30 #50 schuttler nalbandian 1 1.5 23.30 i jeszcze małe zaśmiecenie tematu... tym co wiedzą przypominam a tych co nie wiedzą informuję że hantuchova to moja przyszła żona