[QUOTE]Oryginalnie wysłał xeo :
[qb]Należy do końca tygodnia ustalić wysokośc wpisowego , ilość premiowanych miejsc i liczbe typów w tygodniu - ma to być niepodważalna i jednoznacza decyzja Kury [/qb][/QUOTE]Ok xeo widzę że mnie poganiasz

to już odpowiadam - do końca tygodnia (do niedzieli) czekam na opinię na temat liczby typów wielkości wpisowego itd. W poniedziałek podam ostateczny regulamin. Uważam że z podziałem pieniedzy trzeba zaczekać do momentu aż będzie wiadomo jaka to będzie kwota.
Od 25.03 zaczynamy zapisy a ruszamy od 1.04 do 30.06
[qb]Wpisowe powinno być wpłacone niezwłocznie , niepóźniej niż do ..... [/qb][/QUOTE]Wpisowe należy wpłacić do 14.04 . Osoby które bedą potrzebowały moich danych proszę o napisanie posta na forum lub na priv. Osoby które wpłacą pieniądze proszę o informacje na forum lub też na privie - a najlepiej przydałby się jeszcze dowód wpłaty. Mam nadzieję że obędzie się bez ściemniania tak jak w styczniu niektóre osoby przysłały mi wiadomość że wpłaciły pieniądze a tego nie zrobiły
[qb] I jeszcze jedno najmniej istotne może by tak nadać jakąś komercyjną nazwe naszemu turniejowi .
Np. ..... mecz.pl open . Tam gdzie kropeczki nazwa sponsora .
Firmy chętne do sponsoringu mile widziane [/qb][/QUOTE]
Chyba z tym sponsorem to jednak nie będzie tak łatwo - choć kilka osób na forum ma wtyki u pewnych buków i nie chodzi tu o jakąś tam wygórowaną kwotę - uniknęlibyśmy problemu wpłacania wpisowego, biegania po pocztach itd.
Tylko marzenia ale może kiedyś kto wie ... W tej chwili nagroda w naszym konkursie jest wyższa niż w play-off więc sami jakoś sobie poradziliśmy ale zapraszam wszystkich sponsorów
[qb] Należy do końca tygodnia opracować/dopracować regulamin . W regulaminie nie ma mowy o równej ilości pkt , a całkiem możliwe , że juan_carlos i Kura będą mieli taką sytuacje .[/qb][/QUOTE]Racja xeo jakoś to przeoczyłem . Moja propozycja jest taka aby w przypadku remisu rozpocząć dogrywkę - 5 typów na nowy tydzień w przypadku kolejnego remisu decydowałby większy kurs ale podstawowe kryterium to większa liczba trafionych typów. Myślę również że osoby biorące udział w dogrywce nie mogłyby podawać tych samych typów czyli decydowałaby zasada kto pierwszy ten lepszy
Czekam na wasze opinie
Pozdrawiam