[QUOTE]Oryginalnie wysłał Eternally: [qb]W imieniu RADJ'ego: #5 Serna - Barna 1[/qb][/QUOTE]Eternally niestety kurs w STS-ie jest nieznany nie wiem czy w ogóle STS ma dziś tenis w ofercie więc jeżeli możesz to anuluj ten typ lub podaj typ na 1 set w imieniu RADJ'ego tak aby kurs się zgadzał
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Kura: [qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał Eternally: [qb]W imieniu RADJ'ego: #5 Serna - Barna 1[/qb][/QUOTE]Eternally niestety kurs w STS-ie jest nieznany nie wiem czy w ogóle STS ma dziś tenis w ofercie więc jeżeli możesz to anuluj ten typ lub podaj typ na 1 set w imieniu RADJ'ego tak aby kurs się zgadzał[/qb][/QUOTE]podobnie kemp
Własnie zauważyłem że mecz już się zaczął więć przymykająć oko w pierwszym tygodniu potraktuje te typy jako na 1 set . Proszę jednak zwracać uwagę na kurs danego spotkania
pary SR i RS sa skazane na wygrana gospodarzy z powodu lingwistycznej porazki organizatorow. jest bowiem takie niepisane prawo RaS kozie FUNK a wiec funkujcie i niech all hell lose co do riosa i safina byli moimi blizszymi kolegami oh funk