Jakubosiu wysłałem 2 zakłady do ciebie,wale w ciemno dla zabawy tylko,ktoś chce cokolwiek wysłąć do mnie to niech pisze mi priv,podam mój username,przyjme jakikolwiek zaklad na wieczor na us sports bo się nudzę
ok luz,jak napisalem każdy zakład przyjmę dzisiaj z us sports,nie obchodzi mnie jak debilny i z jakimi szansami na wygraną dla mnie,tylko zeby bylo,dla rozrywki,ktos chce to niech pisze do mnie na priv i podam username do kogo wysylac zaklady
jakubosiu zostalo mi tam jeszce 1.5 euro,chcesz cokolwiek to wal,do rozdania jeszcze,jak pisalem,w ciemno wszystko przyjmuje,nudze sie,a 5 gównianych euro w nibybuku to szkoda zachodu,a tak moze ktos skorzysta hehe
Dobra, jak ktoś chce, to mogę przyjąć zakłady na kwotę 3.50 euro. Przyjmę wszystko, bo coś inni nie chcą moich zakładów przyjmować Będę pewnie gdzieś do 1.00 więc jak ktoś chce grać sporty amerykańskie to spokojnie uderzajcie do mnie Nick: jarmal1
a ja bede wdzieczny za info jak wyłaczyc opcje dostawania maili za kazdym razem gdy ktos mnie zaprasza lub cos oferuje ;/ mam juz taki smietnik w poczcie ze sie w pale nie miesci ;/
Dobra, jak ktoś chce, to mogę przyjąć zakłady na kwotę 3.50 euro. Przyjmę wszystko, bo coś inni nie chcą moich zakładów przyjmować Będę pewnie gdzieś do 1.00 więc jak ktoś chce grać sporty amerykańskie to spokojnie uderzajcie do mnie Nick: jarmal1