Chcialem przeprosic a zarazem serdecznie podziekowac wszystkim uczestnikom za rywalizacje ale niestety musze zrezygnowac z udzialu w dalszej czesci konkursu

Te typy co podal Thom to byly zupelnie niepotrzebne poniewaz tak czy owak musze zrezygnowac

Powodem jest niestety ale nauka

Tak sie przywiazalem do konkursu ze zamiast nauki obserwowalem wyniki moich typow w konkursie a takze wynikow meczy ktore obstawilem za kaske i niestety ale odbilo sie to na wynikach egzaminow

Dlatego podjalem decyzje iz musze zryzygnowac i podporzadkowac sie nauce a nie chce podawac bezsensownych typow bo po co mam robic zamieszanie ,nie jestem czlowiekiem ktory zyczy komus wtopy (szczegolnie uczestnikom konkursu)Poniewaz doskonale wiem iz duzo ludzi gra nasze typy za kase wiec jestem za tym aby kazdy z was trafial i nikomu nie zycze zle.Chce aby poziom konkursu byl wysoki i abysmy mogli grac typy podawane przez nas a nie liczyc ze ktos wtopi...Bo to nie jest wtedy fair(ale mysle ze nie ma wsrod nas takich osob)Chcialem na koniec pogratulowac Rafowi za wygranie zakladu i podziekowac Rafowi a takze Thomowi za podawanie typow gdy nie moglem tego robic osobiscie.Serdecznie dziekuje,wam wszystkim rowniez dziekuje za gre i zycze powodzenia w koncowej czesci konkursu!!!Dziekuje takze Kurze za to ze wklada tyle staran w to by ten konkurs mial wysoki poziom i coraz lepszych sponsorow!Jesli zdam egzam ktory bedzie decydowal o moim istnieniu na uczelni to zapraszam wszystkich do Poznania na

iwo: DZIEKI BARDZO I POWODZENIA!!

iwo:
P.S Kura priv