[QUOTE]Oryginalnie wysłał Kura:
[qb]Nie miałem wczoraj dostępu do netu i jeżeli dziś wszystko wróciło do normy ( nie wiem jeszcze) to odpowiem wieczorem a wszystkim radze się zapoznać z regulaminem(punkt 8) było tam jasno powiedziane że godzina u naszych buków w takich przypadkach jak wczoraj się nie liczy a widziałem typy z profa.
Wiecej postaram sie napisać wieczorem[/qb][/QUOTE]Cytat :
8. Mecz który rozpoczyna się przed godziną 0.00 (niedziela/poniedziałek) ( i o tej godzinie) zaliczany jest do starego tygodnia a mecz który się rozpoczyna się po 0.00 liczony jest do nowego tygodnia.
W tym przypadku decyduje godzina podana u bukmachera - lecz pomijamy STS i prof patrzymy na godzinę podaną przez Expekt i UNibet, GB. Oczywiście mecz może być podany z kursem z STS czy też profa.
Nie wiem czy twoja sugestja dotyczy mojej osoby (ja podałem typy z profa ) , ale jeśli tak to idąc tokiem takiego rozumowania należało by uznać za nieważne bo skoro podałem typ z profa godz. 22,00 , a GB podaje 0,00 (też w terminie) to skoro typ z BG jest w terminie to napeno i z profa miesici się w czasie
Inaczej mówiąc :
prof 15,00 , GB 17,00 to taka sama sytuacja jak
prof 22,00 BG 0,00 ponieważ w obu przypadkach zakłady mieszczą się w regulaminowym czasie .
Więc jeśli zrozumiałeś moją argumentacje to zgodzisz się ze mną , że czy akurat podałem typ z profa czy GB nie ma znaczenia .
Można oczywiście unieważnić wszystkie typy AO , które GB podał na 0,00 , ale to już inna historia i nie ma nic wspołnego z pkt 8 regulaminu .
Pozdrawiam