Udalo mi sie odzyskac,takze prosze o skasowanie postow powyzej:
Mam małe pytanie do Ciebie Krajan,a takze mala uwage otoż:
Zaczne od pytania,jak wiemy
Sportingbet
ma w swojej rozpisce roznicy punktow wygranej maxymalny przedzial 29-32,ciekawilo mnie zawsze co robi
Sportingbet
gdy wygrana jest wyższa od podanej? Czy za wyslane pozycje jest zwrot czy moze rozliczane wszystko jest jako "nie wygrywa" ale zatem co wygrywa? Drugie to mala uwaga zainwestowales 4.5j na roznice wygranej Poole,mogles trafic jeden przedzial,miales do wygrania z 4.5j--->9-10.5j zatem kurs 2@-2.33@,uwazam ze popelniles blad(wiem ze jestem madry po fakcie),bo lepiej bylo te dodatkowe 4.5j zainwestowac w Poole -18.5,nie dosc ze pokrywalo to 19-20pkt wygrana to takze over 32pkt wygrana,a kurs nie byl duzo nizszy! Takze na przyszlosc nie ma sie co łasić na kurs typujac jakies przedzialy,bo wszystko sie moze zdarzyc! Fakt zalozyles poprostu ze Poole nie wygra wyżej,ja tez kiedys zagralem podobnie takie rozpiski zakladajac ze ktos wyżej nie wygra,bo wolalem miec kurs 2.5@ niz 1.8 i tylko dzieki defektowi w 15 biegu zalapalem sie na gorna granice wygranej,takze juz z tymi przedzialami nie eksperymentuje,bo to jednak nie ma sie co łasic na troche wyzszy kurs,a mozna sie ostro wkurzyc jak nie wejdzie,a handicap bylby pokryty! Tyle ode mnie,mam nadzieje ze potraktujesz to jako zwrocenie uwagi a nie złośliwość czy madrzenie sie po meczu.