Zaczynamy 7 kwietnia konkurs trwa do 29czerwca wpłatę nalezy dokonać do 20 kwietnia ( w tym przypadku nie liczy się data stempla pieniądze mają do mnie wpłynąc do tego dnia) regulamin prztoczył THOM w razie jakiś niejasności proszę pytać
Jeżeli nikt nie będzie przeciw to możemy dodać również baw pomimo niezbyt dobrych opinii jakie ostatnio ten buk zbiera ma dość ciekawą ofertę na tenis , jeżeli nie będzie wyraźnych sprzeciwów to będzie można również brać typy z oferty baw
Jeszcze jedno odnośnie regulaminu w ostatniej edycji wprowadziliśmy ograniczenie do maksymalnej ilości osób podających ten sam mecz przypominam że ten sam typ może podać 5 osób punkt zostanie dodany do regulaminu
Przypominam wszystkim uczestnikom o wpłacie wpisowego na dzień dzisiejszy wpłaciło 7 osób : sliwa, Steinhaus, Adaś, kuba81, raf ,lukboj i ja.
na wpłaty czekam do przyszłej niedzieli pieniądze do tego dnia muszą wpłynąć do mnie w przeciwnym razie uczestnik nie będzie mógł dalej brać udziału w konkursie
Witam Zapowiada się że pieniądze wpłaci 13 osób czyli w puli 390zł Pytanie do uczestników czy dokonujemy podziału pzrynajmniej na 2 pierwsze miejsca czy też jak miało to miejsce w poprzedniej edycji zwycięzca bierze wszystko?
WITAM I ŻYCZĘ WSZYSTKIM WESOŁYCH ŚWIĄT I SMACZNEGO JAJKA ORAZ MOKREGO DYNGUSA Moim zdaniem co puli ja proponuję 300 za 1-msc.i 90 $ za 2 .Zawsze będzie to jakaś większa rywalizacja i podniesie poziom konkursu.Wydaje mi się,że walka będzie atrakcyjniejsza do samego końca przez nagrodzenie 2 miejsca.Oczywiście może być inny podział 75% 1msc. 25% 2msc.,ale chyba 1-sza sumka jest bardziej okrągła i sprawiedliwa -co wy na to ???Jestem za nagrodzeniem 2 miejsc!!!