Kilka słów na temat nowego softu.
1. Każdorazowe wybieranie ilości okien przed logowaniem jest uciążliwe i niepotrzebne.
2. Okna są tak małe że ledwie coś widać ( to powiekszone sie nie sprawdza bo jest tak rozciągnięte że sie rozmazuje ).
3. Kiepskie i niewygodne rozwiązanie stawkowania, albo rzucamy równowartość potu albo korzystamy z nieczytelnego i niewygodnego paska.
4. Niewiadomo gdzie są MPP ( my poker points ).
5. Niewiadomo ile wynosi bad beat jackpot.
6. Słaba nawigacja po stołach, brak możliwości jednorazowego zgłoszenia oczekiwania na grę na kilku stołach o tej samej stawce ( trzeba klepać po kolei stoły ).
7. Soft jest bardzo powolny i często sie rozłącza ( nie jest to tylko mój problem, widziałem wielu graczy których wywalało w czasie gry ).
8. Promocję można sobie w buty wsadzić, ja dostałem 160 $ bonusu, tylko nie wierzę że dam radę dostać choćby połowę tego. 40 MPP ( czytaj dolarów zarobionych przez
Betfair ) za każdego dolara bonusu to bardzo wysokie wymagania. Przez ostatnie kilka miesięcy w miarę regularnego grania uciułałem 2000 MPP a żeby odebrać cały bonus musiałbym ich uciułać tylko w listopadzie 6000. Dla mnie kwota nieosiągalna.
9. O znikającej forsie jest w innym temacie, chociaż jest to chyba największy skandal z jakim spotkałem sie dotychczas.
Pozdrawiam