a ja mysle tak: Ginepri mlody i chce wygrywac co najwazniejsze czyli motywacja Novak jego przeciwnik rusedski ostatnio jakos kiepsko
Zuluaga ostatnio fazuje 90% ze wygra Dementieva tez nie powinna miec problemow Pratt ostatnio tez na fazie Zvonareva mowie wam dzis ruskich dzien bedzie
co dokuadnie podam po 17, a teraz to, z czego wybiore w drodze do punktu : moya, kucera, robredo, arazi, juzny, martin, zuluaga, asagoe, zwonarjewa, pratt, dementieva, loit, beck
Widze ze dzisiejszy dzien byl strasznie trudny do typowania osobiscie w koncu postawilem na: Dementieva E. - Molik A. 1 Moya C. - Santoro F. 1 (jakos mi sie nie chce wierzyc zeby Moya dal ciala w I rundzie) Kucera K. - Chela J.I. 1 (Kucera w dobrej formie, nie bedzie latwo ale powinien polozyc Chele) Youzhny M. - Calleri A. 1 (o tym meczu pisalem juz gdzies wyzej) POWODZENIA i nie denerwowac sie za bardzo!
Sorki czy zna ktos link na turniej cincinnati?/ a tak propo co myslicie o takich typach: Robredo-Mathiu typ:1 Zuluaga-TU typ:1 Ljubicic0Lapentii typ:2 Chela-Kucera typ:2 T.Martin-Acasuso typ:1 Gaudio-Kendrick typ:1 Pratt-B KO typ:1 Aachen-Mainz typ:x2 za 10zł do wygrania 150.60 zycze wszystkim powodzonka iwo: iwo:
A.S.Romek
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/10/2001
[QUOTE]Oryginalnie wysłał JiroJiro: [qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał A.S.Romek: [qb]I. Ljubicic - N. Lapentti Typ:1 1.70 Nicolas jest kontuzjowany: Left wrist (doubles match) (30/2003) [/qb][/QUOTE]Macie jakieś dokładne info odnośnie tego ??
Ja postawiłem na Nicolasa, a poza tym wszędzie jest faworytem (oprócz profa) i kurs nie zmieniają się.[/qb][/QUOTE]I. Ljubicic - N. Lapentti 3-6 7-5 6-3 iwo:
Witam. No i niestety po raz drugi i ostatni moja spir%$$# mi kupon. Na szczęscie cos mnie ruszylo i w ostatnim momencie zrobilem rozpis wiec stracilem tylko pare groszy w porównaniu do tego co moglem stracic. A tak nawiase mówiac sprawdzilo sie moje przeczucie co do Kucery, cos mnie kulo w boku ze nie da rady i jak widac spardzilo sie !!!
Moje typy na dzis : 19:00 <b>Philippoussis M.</B> - Fish M. 20:45 <b>Grosjean S.</B> - Moodie W. 22:00 <b>Nalbandian D.</B> - Arthurs W. Dlaczego ? Ci panowie przewyzszaja swoich przeciwników umiejętnosciami. Stosunek wygranych/przegranych jest nieporównywalnie wysoki. Jedynie, co mogło by ich powstrzymac od ewentualnej przegranej to kontuzja, jezeli wiecie o takowych - prosze o info, no i oczywiscie recenzje moich typów,bo wydaje mi sie, ze to sa najwieksze pewniaki na dzis.