JiroJiro
1
Meldunek: 21/05/2003
Na dziś najlepszym typem dla mnie jest Jelena Dokic w pojedynku z Danielą Hantuchovą. Kurs wynosi 1.74 a Dokic imponowało ostatnio bardzo dobrą formą. Wygrała ostatnio m.in z Schnyder i Kim Clisters :zobacz:
Apropos Danieli to nie wiem czy sobie poradzi z Dokic - przegrala ostatnio z Clijsters i to dosc wyraznie, Dokic jak wiemy pokonala Kim w polfinale w Zurichu...jak dla mnie to jest no bet
A co myslicie o meczu Lopez - Nadal ?? Wg mnie mozna postawic 1
Witam! Będę tu umieszczał swoje typy na tenis, jeśli będę miał czas to pojawi się jakiś opis. Dziś gram: Sluiter-Massu 2 1,4 Expekt Carraz-Nieminen 2 1,37 pozdro
JA PUSCIŁEM TAKI KUPONIK NIEMINEN CARRAZ-2 GINEPRI-VLIEGEN-1 RUANO PASCAL-SCHAUL-1 BJORKMAN-VINCIGUERRA-1 ENQVIST-ARAZI-1 STEVENSON-PISNIK-1 Z CZEGO JUZ SIADLO:CARRAZ,GINEPRI,ENQVIST::_)
Mantilla to zawodnik raczej na kortów ziemnych, ale nawierzchnia w Basel nie jest typowa typu hard, jest troche wolniejsza. Oprócz tego forma Felixa z ostatnich turniejów jest wyraźnie wyższa niż Rochusa. Rownież dokonania z zeszlego roku w tym turnieju przemawiaja za Mantilla który odpadł tam w trzeciej rundzie z Juanem Carlosem Ferrero.
co myślicie o meczy Nadal - Lopez 2 według mnie Nadal ma dość na ten sezon, młody organizm nie wytrzymuje już trudów sezonu, natomiast Lopez wyraźnie jest w formie i jeśli nie będzie żadnego przekrętu to chyba sukces Lopeza jest pewny. Ponieważ chcę to zagrać za dużą kasę, prośba jeśli ma ktoś jakieś informacje przeciwko zwycięstwu Lopeza będę wdzięczny
nigdy nie gram za "gruba" kase pojedynkow miedzy dwoma tenisistami z tego samego kraju na tak wczesnym etapie turnieju. nie wiem czy sie lubia czy nie, czy np razem nie trenuja...
gregorrr jeszcze jedna prośba może wiesz kto zacz Andreev, nie mogę dostać sie na Tenniscorner, a nie znam gościa, nie wiem jakie ma szanse z Mirnyjem.
hmm, moze w skrocie: mirnyi jest faworytem, ale andrejew to muody zdolny wilczek, ktory w tym roku zrobil spore postepy i ja mirnego na pewno nie zagram.