[QUOTE]Oryginalnie wysłał Coronach: [qb]Gregorr no to jesteśmy na duuuuuzym plusie po Frytce i Enqviscie.[/qb][/QUOTE]spodziewauem sie, ze enqvist moze wygrac, ale tak guadko?! chall w dallas tez mi przypadl do gustu
zagralem Argentyne i Pavla na grubszym a na chudszym Mirnego , Stepanka , Nadala i Nalbiego . Jak Pavel wygra to czeka na niego ta pani iwo: ide zaraz ogladac bo meczyk bedzie na TV ROmania 212 kanał cyfry +
na jutro debelek Bialorus-Rosja 2 2.15 Voltchkov nie zagra najprawdopodobniej (no chyba ze z kontuzja ) wiec zastapi go Schevc :|a u ruskich Safin/Youzhny. Kto wygra debla ten wygra całe spotkanie - tak uwarzam Bo Safn raczej wygra pozniej z Szewcem a Mirnyi z Andreevem
Dokładnie! Właśnie też wylukałem to spotkanie i z kursem 1,55(prof) naprawde warte zagrania według mnie za grubszą kase. Wskutek kontuzji Voltchkova zdecydowanie typ 2 na rosyjski debelek Safin/Youzhnyi
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Red_Devil: [qb]na jutro debelek Bialorus-Rosja 2 2.15 Voltchkov nie zagra najprawdopodobniej (no chyba ze z kontuzja ) wiec zastapi go Schevc :|a u ruskich Safin/Youzhny. Kto wygra debla ten wygra całe spotkanie - tak uwarzam Bo Safn raczej wygra pozniej z Szewcem a Mirnyi z Andreevem [/qb][/QUOTE]jasne wolczkow po to wczoraj odpuscil mecz bliski wygranej, zeby dzis zagrac debla