Szczerze powiem ze dzis przewidzenie czegokolwiek to prawdziwe wroznie z fusow.
Ja osobiscie zagralem grubo na
Moye ale tutaj nie bede sie rozpisywal.
Bardzo dlugo zastanawialem sie nad pozostalymi meczami i skalniam sie do:
Nalbandian -Spadea 1,37 Expekt
Poczytalem Wasze wypowiedzi przeanalizowalem cos ie dalo i od siebie aby nie powtarzac Waszych wypoowiedzi zdanie uzupelnienia.
Moim zdaniem Nalbandian baaaardzo powaznie traktuje ten tyrnie.Pamietacie przeciez jego porazke w Barcelonie z Vliegenem ktora zgodnie uznalismy za odpuszczenie meczu w kontekscie przygotowan do AMstersa w Rzymie.Gra Spadei nie przekonuje mnie a to daltego ze wszystkie swoje pojedynki rozstrzygal w 3 setach a zwyciestwo nad Davydenko przypisuje bardziej zmeczeniu rosjanina jego swietnymi wystepami w Monachium.
Dla mnie pewniak Nalbi.Obym sie nie mylil
Zabaleta - Massu 1 @2.05
UnibetKurs raczej kuszacy.Wydaje mi sie ze szanse sa wyrownane.Mysle ze Massu stal sie faworytem w tym pojedynku glownie przez blyskotliwe pokonie Safina ktory chyba myslami byl zupelnie gdzies indziej a utracony w pozarze sprzet na pewno nie sluzyl koncetracji i walce.Zabaleta w tym sezonie nic wielkiego nie osiagnal a to dlatego ze jest chyba najbardziej pechowym zawodnikiem clayowego sezonu. W kazdym z turniejow jakie rozegral w tym roku wpadal albo na zwyciesce albo na finaliste turnieju.
Tak czy siak dla zwyciescy tego pojedynku mecz polfinalowy bedzie ostatnim tylko kto go rozegra? Szanse oceniam 55:45 na korzysc ale co bedzie zobaczymy.
Powodzenia