#131637 - 17/05/2004 16:21
Re: Re: ATP - Dusseldorf, St.Polen, Casablanca - 16-22.05
|
old hand
Meldunek: 28/03/2004
|
typ dnia T.Behrend-Armando 1.5 sts :5gw: :zobacz: behrend nie gra w kwal rollanda
|
Do góry
|
|
|
|
#131638 - 17/05/2004 16:25
|
member
Meldunek: 26/04/2004
|
Panowie wytłumaczcie bo nie rozumiem czego taki kurs di Pasquale A. - Dupuis A. 1.40 2.40
przeciez różnica klas jest ogromna po za tym ranking
di pasquale na 432 Dupuis 73
|
Do góry
|
|
|
|
#131639 - 17/05/2004 16:26
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 23/12/2003
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Black Hunter: A wiec: 1.Hood/Pala- Landsberg/Soderling 1 .1.50 :5gw: Szwedzi maja tyle wspolnego z deblem co ja z jazda figurowna na lodzie:)W turniju gra nasz debel jak bedagrac to ich zagram graja z cieniasami. Wiesz nie chcę się czepiać ale pisanie że nasi grają z cieniasami - przypomnę jutro grają z parą amerykańską Leach/MacPherson jest lekkim nieporozumieniem i świadczy o tobie nie najlepiej. Amerykańcy to jedna z najbardziej doświadczoncy par świata i wygrali naprawdę sporo turnijów w karierze. A do tego dokładasz że szwedzi Landsberg/Soderling w debla nie grają. Cza się zastanowić co się pisze 
|
Do góry
|
|
|
|
#131640 - 17/05/2004 16:32
|
veteran
Meldunek: 08/11/2003
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał sebkos: [qb][QUOTE]Oryginalnie wysłał Black Hunter: A wiec: 1.Hood/Pala- Landsberg/Soderling 1 .1.50 :5gw: Szwedzi maja tyle wspolnego z deblem co ja z jazda figurowna na lodzie:)W turniju gra nasz debel jak bedagrac to ich zagram graja z cieniasami. Wiesz nie chcę się czepiać ale pisanie że nasi grają z cieniasami - przypomnę jutro grają z parą amerykańską Leach/MacPherson jest lekkim nieporozumieniem i świadczy o tobie nie najlepiej. Amerykańcy to jedna z najbardziej doświadczoncy par świata i wygrali naprawdę sporo turnijów w karierze. A do tego dokładasz że szwedzi Landsberg/Soderling w debla nie grają. Cza się zastanowić co się pisze  [/qb][/QUOTE]Nikt ci nie kaze tego stawiac to sa tylko i wylacznie moje odczucia i jak niezle na nich wychodze.To zobacz sobie jak oni graja tego debla niechodzilo mi oto ze wogole nie graja ale ze sa poprostu kelnerami a para Hood/Pala osatnio w bardzo dobrej formie.Moze i sa doswidczeni wygrali pare turniejow ale patrzac na osatnie ich wyczyny do dla mnie faworytami sa polsacy Chcesz stawiaj nie chcesz nie
|
Do góry
|
|
|
|
#131642 - 17/05/2004 16:35
|
Pooh-Bah
Meldunek: 19/03/2003
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał anders: [qb]Panowie wytłumaczcie bo nie rozumiem czego taki kurs di Pasquale A. - Dupuis A. 1.40 2.40
przeciez różnica klas jest ogromna po za tym ranking
di pasquale na 432 Dupuis 73[/qb][/QUOTE]di Pasquale mial kontuzje stad jego niska pozycja w rankingu (w 2003 roku rozegral raptem 12 meczow)
|
Do góry
|
|
|
|
#131646 - 17/05/2004 16:46
|
addict
Meldunek: 17/07/2003
|
Nie ważne czy Behrend bedzie grał czy nie w kwalifikacjach jeżeli się zdecydował grać w tym turniej to napewno bedzie chciał wygrać przynajmniej ten mecz żeby podbudować się przed nimi, ale czy to mu wyjdzie - sprawa jest otwarta...
|
Do góry
|
|
|
|
#131649 - 17/05/2004 16:49
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 23/12/2003
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Black Hunter: [qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał sebkos: [qb][QUOTE]Oryginalnie wysłał Black Hunter: A wiec: 1.Hood/Pala- Landsberg/Soderling 1 .1.50 :5gw: Szwedzi maja tyle wspolnego z deblem co ja z jazda figurowna na lodzie:)W turniju gra nasz debel jak bedagrac to ich zagram graja z cieniasami. Wiesz nie chcę się czepiać ale pisanie że nasi grają z cieniasami - przypomnę jutro grają z parą amerykańską Leach/MacPherson jest lekkim nieporozumieniem i świadczy o tobie nie najlepiej. Amerykańcy to jedna z najbardziej doświadczoncy par świata i wygrali naprawdę sporo turnijów w karierze. A do tego dokładasz że szwedzi Landsberg/Soderling w debla nie grają. Cza się zastanowić co się pisze  [/qb][/QUOTE]Nikt ci nie kaze tego stawiac to sa tylko i wylacznie moje odczucia i jak niezle na nich wychodze.To zobacz sobie jak oni graja tego debla niechodzilo mi oto ze wogole nie graja ale ze sa poprostu kelnerami a para Hood/Pala osatnio w bardzo dobrej formie.Moze i sa doswidczeni wygrali pare turniejow ale patrzac na osatnie ich wyczyny do dla mnie faworytami sa polsacy Chcesz stawiaj nie chcesz nie[/qb][/QUOTE]Przepraszam THOM - jedno zdanie tylko jeszcze - para Hood/Pala chyba nigdy nie grała jeszcze dotychczas za sobą jeśli pamiętam i nie pisz głupot - pozdrawiam wszystkich ; bez urazy  )
|
Do góry
|
|
|
|
#131652 - 17/05/2004 16:58
|
addict
Meldunek: 17/07/2003
|
Nie będę tlumaczył rzeczy oczywistych -przynajmniej dla mnie. Masz inne zdanie to co Ci mam tłumaczyć. Pozdrawiam.
Poza tym może być rozstawiony w kwalifikacjach do RG jako że ma wysoki rnking i 1 runde moze miec wolną(ale pewny nie jestem)
|
Do góry
|
|
|
|
#131654 - 17/05/2004 17:35
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 27/06/2003
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Black Hunter: [qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał sebkos: [qb][QUOTE]Oryginalnie wysłał Black Hunter: A wiec: 1.Hood/Pala- Landsberg/Soderling 1 .1.50 :5gw: Szwedzi maja tyle wspolnego z deblem co ja z jazda figurowna na lodzie:)W turniju gra nasz debel jak bedagrac to ich zagram graja z cieniasami. Wiesz nie chcę się czepiać ale pisanie że nasi grają z cieniasami - przypomnę jutro grają z parą amerykańską Leach/MacPherson jest lekkim nieporozumieniem i świadczy o tobie nie najlepiej. Amerykańcy to jedna z najbardziej doświadczoncy par świata i wygrali naprawdę sporo turnijów w karierze. A do tego dokładasz że szwedzi Landsberg/Soderling w debla nie grają. Cza się zastanowić co się pisze  [/qb][/QUOTE]Nikt ci nie kaze tego stawiac to sa tylko i wylacznie moje odczucia i jak niezle na nich wychodze.To zobacz sobie jak oni graja tego debla niechodzilo mi oto ze wogole nie graja ale ze sa poprostu kelnerami a para Hood/Pala osatnio w bardzo dobrej formie.Moze i sa doswidczeni wygrali pare turniejow ale patrzac na osatnie ich wyczyny do dla mnie faworytami sa polsacy Chcesz stawiaj nie chcesz nie[/qb][/QUOTE]bez wzgledu na to, ktora para wygra twierdzenie, ze leach/mcpherson sa kelnerami swiadczy o braku pojecia. hood i pala natomiast to bez watpienia dobrzy deblisci, ale chyba jeszcze razem nie grali 
|
Do góry
|
|
|
|
#131655 - 17/05/2004 18:28
|
addict
Meldunek: 20/03/2004
|
Pytanie! Dlaczego w meczu ; Di Pasqale - Dupuis kurs jest 1,4 - 2,54 O ile sie nie myle to Di Pas jest poza pierwszą 300 graczy a Dupuis zdecydowanie wyżej około 100 miejsca. Na dodatek z drabinki wynika, że Dupuis jest rozstawiony z 3. Rozumię że Di dobrze grał w kwalifikacjach ale chyba Dupuis jest lepszym tenisistą. A może o czymś nie wiem? (kontuzje, nawierzchnia,)
|
Do góry
|
|
|
|
|
|