o wypłatę możesz byc spokojny,buk jak najbardziej wypłacalny , jest w trakcie zmian , więc zdarzają się techniczne problemy , natomiast co do form wypłaty jak wpłacasz kartą to i wypłać kartą - bo obecnie nie mają konta w polskim banku i moga być straty na przewalutowaniach
Te zmiany dot. wypłat są dramatyczne. Teraz nazywa się to Cashier. Nazwa ładna, ale poza tym same problemy. Jak ktos wcześniej wpłacał kartą, to jej nie ma i trzeba dodawać ponownie. Pojawiają się problemy z wypełnieniem okienka PROWINCJA. Wg. nich prowincją są miasta w Polsce

Województw nie ma. Najgorsze jest to, że niczego wybrać nie można, bo okienko jest najzywczajniej w świecie skopane. Ręcznie wpisać też się nic nie da, więc d..a blada.
Nieprawdą jest, ze nie mają konta w polskim banku. MAJĄ !
Wystarczy wejść w depozyty, by się przekonać ( bodaj Nordea )
Nie wiem, czy się śmiać, czy płakać, ale jak mam konto w Gamebookers w PLN. Jak zlecam wypłatę na polski bank ( konto też prowadzone w PLN ) to czeka mnie przewalutowanie

W tej chwili ten ich cały Cashier nie budzi za grosz mojego zaufania, więc póki co, nie gram tam i nic nie wpłacam
Ponoć nad tym pracują
Reasumując: po zmianach wiele się zepsuło. Zmiany powinny być na lepsze, a są, niestety, na gorsze
Odnoście weryfikacji. Jeśli przyjrzeć się ich warunkom, to tam należy wydrukować, wypełnić i wyslać faxem taki porąbany formularz, gdzie sporo pół jest niezrozumiałych. Trzeba zrobić 3 skany: prawa jazdy, karty kredytowej i...anulowanego czeku
Prawa jazdy moze ktos nie mieć, skan karty mozna na chama zrobić, ale czek i to anulowany. Zupełnie nie wiem, skąd taki wynalazek wytrzasnąć. Moze ktoś zajmuje się produkcją własną

Na szczęście w chwili obecnej oni tego nie przestrzegają i można wysłać 2 skany, np. Prawka, dowodu, paszportu
Dziś nie przestrzegają, ale trzeba się liczyć, że przy większych wypłatach procedura moze być ściśle przestrzegana i robi się problem.
Potwierdzam, że płacą
Ja jednak wole poczekać, aż zlikwiduja ten burdel ( bo inaczej tego nazwać nie umiem ) a procedury depozytów, a zwłaszcza wypłat, będą proste i przejrzyste