dostałem 10 ojro na grę w kasynie, niestety nie mogę ich zamienić na żetony - za każdym razem "Przelew nie powiódł się" ktoś pomoże, bo bym się pobawił
czy ten bonus 20% do 200zł za obstawianie live French Open musi być obrócony po jakimś minimalnym kursie? Pytam bo na stronie pisało tylko że przed wypłatą bonus musi być wniesiony do zakladów 3-krotnie. Nic o minimalnym kursie nie pisało. Więc jak to jest??
john
Carpal Tunnel
Meldunek: 23/11/2006
nie no wczoraj wplacilem kase przelewem bankowym do unibeta...a dzisiaj rano sa na koncie..!!!!normalnie zajebisty plus dla tego buka od razu na poczatku gry w nich...<brawo>
Zagralem wczoraj wimbledon za 150zl czyli powinienm dostac bonus 10euro do kasyna ale niestety nic takiego sie nie stalo i kasy w kasynie nie ma ... cos musze zrobic zeby ona sie tam pojawila?
Jesli chodzi o rozliczanie zakładów Unibet to tragedia:((( Powinni się uczyc od Expekta.Mam siatkówke,zakończyła sie 4h temu,wynik dostępny na wielu livach a u mnie wisi.Obudźcie sie w tym Unibecie!!!!!!!!!!!!!
Obracal ktos juz ten bonus w kasynie w unibecie? obrocilem za 150 euro tak ja bylo trzeba i nie moge wyplacic pieniedzy. Chyba ze cos zle robie z wyplata, bo nigdy nie wyplacalem. Moze mi ktos wytlumaczy jak wyplacic kase z kasyna? pozdrawiam