Witam
Niektorzy mnie zapewne pamietaja.Postanowilem zrobic comeback na to forum bo obecnie pisze na innym

i prosze wszystkich od razu, choc wiem ze to niemozliwe o niepytanie sie o h2h kobiet(http://home17.inet.tele.dk/wta/) o h2h debli(taki nie istnieje) lub o live bo zawsze Jiro podaje to pierszym poscie.Apeluje rowniez o ostrozne dobieranie słow tzn nie rzucac miesem i nie najezdzac na kogos bez powodu bo nie trafil jednego czy dwoch typow.Ludzie przeciez uzywajac wulgarnwego jezyka sami sobie wystawiacie wizytowke jakimi jestescie ludzmi i od razu macie przyklejane łatki.Tyle wstepu teraz do rzeczy:
Molik-Perebiynis Alicia zdecydowanie jest moja faworytka do wygrania tego turnieju od piewrszej rundy.Na hardzie zawodniczka ta czuje sie jak ryba w wodzie gdyz jest to naturalna nawierzchnia dla tej zawodniczki.Styl gry Molik doskonale pasuje do gry na hardzie tzn mocny, bardzo dobry serwis, gra hard hit(powerplay), mocne i płaskie uderzenia.Tatiana rowniez dysponuje dobrym serwisem ale jest zawodniczka zdecydowanie gorzej znoszaca wymiany niz australijka.Nie sadze aby Tati mogla przeciwstawic sie mocnym uderzeniom australijki i nie wiem czy zniesie ciezar gatunkowy pojedynku(finał).W koncu niby maly turniej ale Tatiana nie miala jeszcze okazji grac w finale turnieju wta w przeciwienstwie do Molik która ma na koncie juz 1 turniejowe zwyciestwo.Jutrzejsze zwyciestwo Molik powinno byc ukoronowaniem tygodnia granai jej po dosc ładnych kursach szczególnie w qf i sf.
Mauresmo-Likhovtseva Licha w fianle turnieju trier 1 to stwierdzenie moze niektorych rozbawic do łez

Nie ma co analizowac bo wszystko wypada na korzysc Amelie.Wczoraj w deblu licha wygladal jak smierc teraz po kolejnych 3 setach i 2 godzinach na korcie nie sadze aby moglaby urwac chcociaz 10 gemow amelie.Wszystkie atuty tenisowe na korzysc Amelie, lepsza singlistka lepiej znosi wymiany lepszy serwis lepszy backhand jedynie moze gra przy siatce na rowni wypada ale to nie wystarczy by wygrac turniej pierwszej kategorii....mam nadzieje.Chociaz po tym co w tym turnieju zobaczylem nie zdziwi mnie równiez szybkie zwyciestwo lichej

Ale powaznie mowiac Momo dla mnie 10/10
Pozdro