Sądzę, że mogą mieć kłopoty z płynnością finansową. Po numerach transakcji widać, że mają nieco ponad 1000 obstawionych zakładów dziennie, a to niezbyt dużo jak na bukmachera. Ja swoje pieniądze odzyskałem
Sądzę, że mogą mieć kłopoty z płynnością finansową. Po numerach transakcji widać, że mają nieco ponad 1000 obstawionych zakładów dziennie, a to niezbyt dużo jak na bukmachera. Ja swoje pieniądze odzyskałem
Wypłata na moneybookers ( około 160 euoro) zlecona 27 lipca zrealizowana dzisiaj. Wczoraj sie upominałem na livechacie -odpowiedzieli ze dotrzymaja terminu 5 dni roboczych
"Yes from our side your payment has been processed regularly. Please note that payments usually take 5-10 working days for the money to arrive due to bank delays. If you have any problem, do not hesitate to contact me." Sam nie wiem co mam myslec.
NIe dotrzymali. Dzis po krotkiej rozmowie na chacie Pani mi powiedziala ze w tym tygodniu pieniadze dojda. Na pytanie co jest powodem tego opoznienia odpowiedziala ze "male problemy techniczne". NIe dociekalem juz czy dla niej techniczne=finansowe.
Kursy mają bardzo dobre, problem w tym że chyba aż za dobre. Często odbiegają daleko od aktualnej linii. Lepiej trzymać się od nich z daleka.
od jakiegoś czasu są dużo bardziej uważni w kwestii kursów. Jesli sa pomyłki to w miare szybko je obecnie korygują. Na betbrain i innych wisza całkiem nieaktualne kursy z betchance