|  
| 
| 
| 
| #1442513 - 31/07/2007 04:50    Re: Najlepszy soft pokerowy?
[Re: Conrad] |  
|   Pooh-Bah

Meldunek:  09/11/2005
 | 
ja nie powiedzial bym ze ipoker to najlepszy soft, fak gra sie tam fajnie ale do pewnego momentu... doswiadczylem tego niejednokrotnie ze po 1 2 dniach cudow na kiju dla Ciebie zaczynaja sie dziac cuda na kiju ale w strone odwrotna... o_O i tak jest zawsze... nie jest tak np ze wygrywasz wygrywasz, przegrywasz przegrywasz przegrywasz, wygrywasz, przegrywasz, wygrywasz wygrywasz, przegrywasz. Tylko jest tak: wygrywasz wygrywasz, wygrywasz, przegrywasz, przegrywasz, przegrywasz, przegrywasz, przegrywasz, przegrywasz, przegrywasz wszystko    tak ja to widze i mysle ze nie jedna osoba juz tego doswiadczyla... Pozdrawiam. |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #1442567 - 31/07/2007 05:08  Re: Najlepszy soft pokerowy?
[Re: mielone] |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  30/05/2007
 | 
jak dla mnie ipoker to najlepszy soft... szczegolnie CDPoker i Titan...  za to microgaming i ongame nie nawidze... nie idzie mi tam kompletnie nie wiem czemu ;p |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #1445657 - 01/08/2007 00:37  Re: Najlepszy soft pokerowy?
[Re: mielone] |  
|   veteran

Meldunek:  23/05/2006
 | 
ja nie powiedzial bym ze ipoker to najlepszy soft, fak gra sie tam fajnie ale do pewnego momentu... doswiadczylem tego niejednokrotnie ze po 1 2 dniach cudow na kiju dla Ciebie zaczynaja sie dziac cuda na kiju ale w strone odwrotna... o_O i tak jest zawsze... nie jest tak np ze wygrywasz wygrywasz, przegrywasz przegrywasz przegrywasz, wygrywasz, przegrywasz, wygrywasz wygrywasz, przegrywasz. Tylko jest tak: wygrywasz wygrywasz, wygrywasz, przegrywasz, przegrywasz, przegrywasz, przegrywasz, przegrywasz, przegrywasz, przegrywasz wszystko    tak ja to widze i mysle ze nie jedna osoba juz tego doswiadczyla... Pozdrawiam.iPoker wyszedł spod ręki playtecha; ten soft znam dobrze z kasyn i mam (nie tylko ja) podobne wrażenie co do gry w ich kasynach. W pokerze jeszcze póki co tego nie zaznałem, ale jeżeli potwierdzi się ta opinia, to faktycznie mogłoby być to podejrzane ;-) |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #1446127 - 01/08/2007 01:52  Re: Najlepszy soft pokerowy?
[Re: Haz$] |  
|   veteran

Meldunek:  23/05/2006
 | 
a paddy power poker ?    dla mnie zamiast ipoker to martinspoker   nie widze związku... (?) |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #1447179 - 01/08/2007 05:12  Re: Najlepszy soft pokerowy?
[Re: Haz$] |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  30/05/2007
 | 
potwierdzam slowa mielonki odnosnie sieci ipoker... wlasnie gram sity z wpisowym $10 i tak... 7 pod rzad przegralem mimo ze mialem dobre karty to leszczom cos zawsze dochodzilo... a przed chwila 5 razy pod rzad wygralem i teraz mi wszystko dochdozilo... dziwne... 1 raz to zauwazylem a gram w sieci ipoker czesto... |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #1450443 - 02/08/2007 02:44  Re: Najlepszy soft pokerowy?
[Re: ssaczu] |  
|   stranger

Meldunek:  21/12/2006
 | 
Ladbrokes Poker spada na psy, przynajmniej jesli chodzi o freerolle.Jak zaczynalem tam grac jakies pol roku temu, mieli fajnego o $1500, potem spadlo do $1000 a teraz jedyne $500.
 Jednoczesnie nie potwierdzam opinii jakoby nie tolerowali Polakow.
 Osobiscie dwa razy wyplacalem od nich kase bez wiekszych problemow i to bez pierwszej wplaty.
 Soft jak microgaming bardzo kiepski.
 |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #1453561 - 02/08/2007 22:38  Re: Najlepszy soft pokerowy?
[Re: Tomasfan] |  
|   member

Meldunek:  14/10/2002
 | 
 Ladbrokes Poker Grywałem w tym poker roomie jakiś czas temu jak oferowali dobre bonusy comiesięczne w kasynie. Po wyrobieniu bonusa w kasynie przechodziłem na poker room i dogrywałem jeszcze parę euro a potem wypłacałem. Jedyny bukmacher z kasynem i pokerem w którym zawsze byłem na plus. Po kilku miesiącach takiego grania dostałem bana i nie mogę dokonać depozytu (komunikat ban_pl). Pisałem do ich suportu i dostałem odpowiedź że wszystko jest ok i że mogę dalej grać. Ale przy następnej próbie depozytu dostawałem ten sam komunikat ban_pl. Dla jasności posiadam e-kartę mBanku którą w innych poker roomach bez problemu robie depozyty.
 Pozdrawiam.
 |  
| Do góry |  |  |  |  
 |  |