Strona 1 z 3 1 2 3 >
Opcje tematu
#1459490 - 04/08/2007 06:46 Systemy(mozna na nich zarobic)
darros Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 09/07/2003
Ze wzgledu na bardzo duza ilosc pytan zadawanych odnosnie moich systemow opisanych w jednym z dzialow,postanowilem wam to troche przyblizyc na konkretnych zakladach.Tak jak juz niektorym z was odpisalem szukam osoby ktora by chciala ze mna grac systematycznie we wrzesniu systemem na hokej(szukam jednej ewentualnie dwoch osob ktore chcialy by zarabiac przez okres zimowy),bo jak narazie to sie wszyscy pytaja a chyba zadna osoba sie nie zdecyduje poniewaz srodki jakie trzeba wylozyc sa mysle dla nie jednego z was ogromne(2-3 tys),ale efekty beda zadawalajace co moge zagwarantowac na zakonczenie sezonu zimowego w hokeju.
Aktualnie mam 3 systemy dzialajace na tej samej zasadzie(i bede chcial pokazac wam ze kazdy z tych systemow jest dobry do odpowiedniej gry).

Na ten weekend wybralem system na f1(ze w wyscigu dojedzie jak najmniejsza ilosc zawodnikow)
Powiem moze na poczatek jak bede tu gral:
Bedzie to system 2z4=6x(20 zakladow)=120zl(czyli za caly system zaplace 120zl)W tym wyscigu skupimy sie na 16 zawodnikach(tyle moge podstawic do mojego systemu zawodnikow ktorzy maja najwieksze szanse na wypadniecie z toru podczas wyscigu na Wegrzech)
Jutro podam gwarancje do tego systemu,a typy chyba dopiero w niedziele rano lub w sobote wieczorem(poniewaz musze wczesniej obejrzec kwalifikacje i zdecydowac na ktorych zawodnikow postawic w tym wyscigu)
Oczywiscie jest ciezko opisac cos co tylko sie ma przed oczami i nie mozna tego w zaden inny sposob zaprezentowac.
Wszystkich chetnych zapraszam do zadawania pytan tu lub na priv(postaram sie odpowiedziec na wszystkie z nich).
Obserwujcie moje systemy a noz komus podpasuja i sie zdecyduje ze mna wejsc we wrzesniu w system hokejowy(ja bede czekal cierpliwie a jak nie znajde chetnego to wtedy bede sam czerpal korzysci ze sportow zimowych)

Do góry
Bonus: Unibet
#1459514 - 04/08/2007 06:55 Re: Systemy(mozna na nich zarobic) [Re: darros]
medivall Offline
old hand

Meldunek: 29/12/2004
Witam
Jestes tu tak dlugo na forum(2003),ze nie mozna przejsc obojetnie obok tego co napisales.Ty szukasz chetnych do spolki i ja.Jestem ciekawy opisu systemow ,ktore masz.Mozemy porozmawiac.Ja takze szukam chetnych do gry i wiecej informaci podaje na wlasnej stronie.Zapraszam tam Ciebie i pozostalych chetnych do grania w spolce,takze systemami tyle ze skroconymi.
Pozdrawiam

Do góry
#1460896 - 04/08/2007 22:46 Re: Systemy(mozna na nich zarobic) [Re: medivall]
darros Offline
Carpal Tunnel

Sluchajcie temat powstal wczorej w nocy a juz na privie mam zatrzesienie z zainteresowaniem moimi systemami(staram sie wszystkim odpowiedziec na pytania zwiazane wlasnie z tymi systemami,bo jak znam zycie to po kilku postach wykruszy sie wiekszosc z was)
Dzieki za wpis dla medivalla(jak mozesz to podaj mi na priv linka do swojej strony,bo tak to nie wiem gdzie mam zajrzec a w wolnej chwili rzuce okiem na twoje systemy)
Jeszcze musze napisac jedna wazna rzecz a mianowicie ze moim systemem do ktorego przykladam szczegolna uwage bedzie system na hokeja grany dopiero we wrzesniu(chyba ze wczesniej znajde dla niego jakies zastosowanie celem sprawdzenia go w innych konkurencjach niz hokej).
A teraz przejde do systemu ktorym zagram f1(przypomne tylko ze w tym biegu ma wypasc z trasy jak najwieksza liczba kierowcow),typy po czesci juz mam,ale jeszcze musze bardziej szczegolowo przyjrzec sie poszczegolnym zawodnikom.

Gwarancje do tego systemu sa nastepujace:
-jak wypadnie 3 kierowcow mam 3 dwojki
-jak wypadnie 4 kierowcow mam 6 dwojki
-jak wypadnie 5 kierowcow mam 10 dwojki
-jak wypadnie 6 kierowcow mam 15 dwojki
-jak wypadnie 7 kierowcow mam 21 dwojki
-jak wypadnie 8 kierowcow mam 28 dwojki
-jak wypadnie 9 kierowcow mam 36 dwojki
-jak wypadnie 10 kierowcow mam 45 dwojki
-jak wypadnie 11 kierowcow mam 55 dwojki
-jak wypadnie 12 kierowcow mam 66 dwojki
-jak wypadnie 13 kierowcow mam 78 dwojki
-jak wypadnie 14 kierowcow mam 91 dwojki
-jak wypadnie 15 kierowcow mam 105 dwojki
-jak wypadnie 16 kierowcow mam 120 dwojki
Przypomne tylko ze gramy system 2z4=6x(20 zakladow)=120zl(czyli za caly system zaplace 120zl)
Jak wiemy w wyscigu bierze udzial 22 kierowcow a moj system obejmuje tylko 16(tak wiec musze z kilku zrezygnowac,aby zostalo 16 do typowania)
Napisze jeszce ze ow system ma szanse powodzenia przy wypadnieciu 6-8 zawodnikow(to jest uzaleznione od tego ktory z zawodnikow wypadnie bo jeden ma kurs 2,1 a inny np.4 i dlatego jest tu ciezko okreslic przy jakiej ilosci system bedzie mial zysk)I na koniec tak jak pisze juz wszystkim tymi systemami trzeba grac systematycznie,aby mialy przelozenie na efekt koncowy(czyli jakikolwiek plus)
Typy podam wieczorem albo jutro rano(wyscig zaczyna sie jutro o 14)Jak ktos ma jakies pytania to prosze pytac(tu lub na privie,jak zwykle postaram sie odpowiedzie na wszystkie)
Jeszcze raz dzieki za wszystkie posty wyslane do mnie na priv

Do góry
#1462398 - 05/08/2007 07:08 Re: Systemy(mozna na nich zarobic) [Re: darros]
medivall Offline
old hand

darros kliknij moj nik i View profile i tam jest link mojej strony.Hokej ,takze mam system specjalny na hokej.Odezwij sie Ty i chetni do spolki.
Pozdrawiam

Do góry
#1462882 - 05/08/2007 16:21 Re: Systemy(mozna na nich zarobic) [Re: medivall]
darros Offline
Carpal Tunnel

Gramy system 2z4=6x(20 zakladow)=120zl(czyli za caly system zaplace 120zl) Wybralem 16 zawodnikow do mojego systemu i (co najwazniejsze nie ma znaczenia jak ich podstawie,gdyz wygrana zawsze bedzie taka sama jak podam ponizej w gwarancjach,czyli pojde na latwizne w tym przypadku wpisze po kolei jak leci):
Przypomne tylko ze gramy ze dany zawodnik nie ukonczy wyscigu.
Dodam takze ze ow system ma szanse powodzenia przy wypadnieciu 6-8 zawodnikow(to jest uzaleznione od tego ktory z zawodnikow wypadnie bo jeden ma kurs 2,1 a inny np. 4,3 i dlatego jest tu ciezko okreslic przy jakiej ilosci system bedzie mial zysk,oczywiscie dla nas najlepiej jak beda wypadac ci z wiekszymi kurami to wtedy wiecej zarobimy na tym wyscigu)
I na koniec tak jak pisze juz wszystkim tymi systemami trzeba grac systematycznie czyli we wszystkich wyscigach co pozostaly do konca(7 wyscigow) a wtedy bedzie mozna podliczyc konkretny zysk.
Gramy w T/M(moj ulubiony buk,jak juz co niektorzy wiedza)
1-7029 K.RAIKKONEN (FER.) SKL-2(4.30)
2-7030 G.FISICHELLA (REN.) SKL-2(4.30)
3-7031 H.KOVALAINEN (REN.) SKL-2(3.60)
4-7032 N.HEIDFELD (BMW-S.) SKL-2(3.40)
5-7033 R.KUBICA (BMW-S.) SKL-2(3.20)
6-7034 J.TRULLI (TOY.) SKL-2(2.30)
7-7035 R.SCHUMACHER (TOY) SKL-2(2.30)
8-7036 N.ROSBERG (WILL.) SKL-2(3.00)
9-7037 A.WURZ (WILL.) SKL-2(2.90)
10-7038 J.BUTTON (HON.) SKL-2(2.90)
11-7039 R.BARICHELLO (HON.) SKL-2(3.60)
12-7040 M.WEBBER (RED BULL) SKL-2(2.30)
13-7041 D.COULTHARD (RED BULL) SKL-2(2.10)
14-7044 A.DAVIDSON (S.AGURI) SKL-2(2.20)
15-7045 T.SATO (S.AGURI) SKL-2(2.10)
16-7047 A.SUTIL (SPYKER) SKL-2(1.80)

-jak wypadnie 3 kierowcow mam 3 dwojki
-jak wypadnie 7 kierowcow mam 21 dwojki
-jak wypadnie 8 kierowcow mam 28 dwojki
-jak wypadnie 9 kierowcow mam 36 dwojki
-jak wypadnie 10 kierowcow mam 45 dwojki
-jak wypadnie 11 kierowcow mam 55 dwojki
-jak wypadnie 12 kierowcow mam 66 dwojki
-jak wypadnie 13 kierowcow mam 78 dwojki
-jak wypadnie 14 kierowcow mam 91 dwojki
-jak wypadnie 15 kierowcow mam 105 dwojki
-jak wypadnie 16 kierowcow mam 120 dwojki

Wyscig zaczyna sie o 14
Wstepne wyniki podam pare godzin po wyscigu.

Do góry
#1462932 - 05/08/2007 17:00 Re: Systemy(mozna na nich zarobic) [Re: darros]
David_TDI Offline
stranger

Meldunek: 02/02/2007
Oczywiscie na poczatku zycze powodzenia .
Napisałes "Dodam takze ze ow system ma szanse powodzenia przy wypadnieciu 6-8 zawodnikow(to jest uzaleznione od tego ktory z zawodnikow wypadnie"
Jak do tej pory było 10 wyscigów . Twoj system sprawdził by sie w 5 wyscigach . W moim przekonaniu system na pograniczu opłacalnosci . Czy nie jest lepszy sposob zrobic ako 2 ?
Pozdrawiam i jeszcze raz zycze powodzenia !

Do góry
#1463110 - 05/08/2007 18:29 Re: Systemy(mozna na nich zarobic) [Re: David_TDI]
medivall Offline
old hand

darros Zapraszam Ciebie i innych do naszej spolki.Chcemy Twoj pomysl wykorzystac i gramy w TotoMix tak.Wybralem 10-ciu zawodnikow z kursami powyzej 3,00.Gramy to systemem skroconym 3z10=47 kuponow.Kazdy kupon gramy 2z3 (asekuracyjnie).Koszt wyslania=141zł.Jesli wejda 3 trafienia mamy juz zysk.System powyzej .

A tu wybrane typy do grania.Mysle ze systemy skrocone daja wiekszy zysk,przkonamy sie dzisiaj.Potrzebujemy do spolki 6 osob.Zobaczymy co wyjdzie komu .

Do góry
#1464198 - 05/08/2007 23:51 Re: Systemy(mozna na nich zarobic) [Re: darros]
darros Offline
Carpal Tunnel

Dawid TDI tak masz racje ow system sprawdzilby sie wlasnie w tylu wyscigach,ale ja napisalem w moich postach,ze posiadam 3 podobne systemy dzialajace na tej samej zasadzie(1 system co gralem nim dzis,2 system ze w wyscigu dojedzie jak najwiecej zawodnikow i 3 system na hokej ktory raczej w f1 nie bedzie mial zastosowania)
Dzis postawilem na pierwszy system i niestety on mnie zawiodl poniewaz z mojej 16 wypadlo tylko 2 zawodnikow(ja sie sugierowalem tym ze na Wegrzech wypada co roku bardzo duzo kierowcow z trasy(2006 dojechalo 13,2005 dojechalo 14 a w 2004 dojechalo 15),tak wiec ja w tym wyscigu liczylem na powtorke z poprzednich lat,co niestety nie mialo miejsca)
Jak bym zagral tym 2 systemem to bym niezle na tym wyszedl ale niestety(gdybac to sobie moge) wszystko wskazywalo na to ze kierowcy beda wypadac a tu sie stalo inaczej(jak juz wczesniej napisalem wlasnie ten system jest w moim odczuciu najtrudniejszym i najmniej oplacalnym) ale ja sie na niego zdecydowalem w ten weekend i musze teraz poniesc konsekwencje.
Kolejny argument ktory napisalem w postach powyzej to taki ze nie ma sie co od razu zniechecac poniewaz juz za chwile bedzie kolejny wyscig GP Turcji i postaram sie tym razem dobrac odpowiedni system.A tak naprawde to nie przywiazuje szczegolnej uwagi do grania f1(traktuje to jako rozgrzewke przed moja koronna dyscyplina jaka bedzie we wrzesniu hokej,zeby ktos nie zrozumial ze mi nie zalezy na uzyskaniu plusa w f1, oczywiscie sie bede staral juz w kolejnym wyscigu uzyskac zadawalajacy efekt koncowy).Jak wiemy tu jest jeszcze 6 wyscigow a systematycznosc w moim przypadku jest najwazniejsza.

Medivall napisales ze wybrales 10 zawodnikow ja wybralem 16(tak ty jak i ja popelnilismy ten sam blad dokonujac selekcji) jak sie okazalo blednej,poniewaz nie trafilismy w calosci tych zawodnikow co wypadli(i dlatego ja swoj system nazwalem w pewnym stopniu ryzykownym i malo oplacalnym co mialo wlasnie dzis miejsce)
Ale tak jak podkreslam w kazdym moim poscie tu zawartym dla mnie priorytetem jest system na hokej i tego sie bede trzymal(tam juz takich siupow nie bedzie o czym bedziecie sie mogli przekonac we wrzesniu,bo zamierzam zamieszczac statystyki moich efektow zagranych w hokeju)
Zeby ktos tylko nie pomyslal ze dostal becki w pierwszym systemie i teraz sie glupio tlumaczy(poczekajmy do nastepnego wyscigu).
Oczywiscie wszystkich chetnych zapraszam do zadawania pytan zwiazanych z moimi systemami.
A co do osoby z ktora bym chcial grac wlasnie hokej we wrzesniu pomalu zaczynaja mi zostawac powazni ludzie ktorzy sa gotowi wylozyc 2-3 tys i wejsc ze mna w ten interes(ale o tym jeszcze za wczesnie mowic)Podam taka fajna ciekawostke dotyczaca pytan na priv do mnie w tej sprawie(powiedzmy ok 20 osob specjalnie sie zarejestrowalo by moc mi zadac kilka pytan w sprawie tego systemu) zostawie to bez komentarza(oczywiscie wszystkich traktuje powaznie)
Ok pora konczyc

Do góry
#1465237 - 06/08/2007 04:38 Re: Systemy(mozna na nich zarobic) [Re: darros]
medivall Offline
old hand

Ok darros .Rozummie ze systemy skrocone Cie nie interesuja i moja propozycja grania w naszej społce?
Pozdro

Do góry
#1465271 - 06/08/2007 04:48 Re: Systemy(mozna na nich zarobic) [Re: medivall]
Nostradamus2 Offline
enthusiast

Meldunek: 02/08/2007

Chętnie bym Cię zainteresował moim systemem, który polega na połączeniu progresji i przede wszystkim matematyki (statystyki), co pozwala na wyznaczenie współczynnika opartego na tych kryteriach. Ale tu nie chodzi o F1 tylko przede wszystkim o piłkę. Sam mam mało czasu żeby się tym zająć profesjonalnie, bo pracuję całkiem sporo, ale pomysły mam, myślę że całkiem dobre. Nie nastawione na doraźne zyski, tylko długotrwałe

Do góry
#1465280 - 06/08/2007 04:50 Re: Systemy(mozna na nich zarobic) [Re: Nostradamus2]
Nostradamus2 Offline
enthusiast

Meldunek: 02/08/2007

Jakbyś był zainteresowany proszę o kontakt na Priv

Do góry
#1465469 - 06/08/2007 05:32 Re: Systemy(mozna na nich zarobic) [Re: Nostradamus2]
darros Offline
Carpal Tunnel

Medivall ja nie napisalem ze mnie nie interesuja systemy skrocone(ja gralem do tej pory tymi systemami z roznymi efektami) a jak teraz wpadlem na system ktory bedzie mi przynosil systematyczne zyski bez wiekszego wysilku myslowego to narazie nie chce sie angazowac w inne systemy(chce skupic uwage tylko na moich systemach).
Mam tak jak juz pisalem na forum 3 systemy
Kazdy z tych 3 systemow bedzie mozna uzyc do gry w hokeja(poniewaz tak jak pisalem dzialaja wszystkie 3 systemy na tej samej zasadzie i maja takie same gwarancje)

1 system (16 zdarzen,2z4x20=120) przy 4 trafionych typach zwrot stawki,przy 5 typach trafionych zarobisz ok 100zl na czysto itd.
2 system (25 zdarzen,2z5x30=300) przy 6 trafionych typach zwrot stawki,przy 7 typach trafionych zarobisz ok 100zl na czysto itd.
3 system (31 zdarzen,2z6x31=465) przy 8 trafionych typach zwrot stawki,przy 9 typach trafionych zarobisz ok 100zl na czysto itd.
owe systemy liczone po kursie 4,3
Tu naprawde nic nie musisz robic(tylko wypelniac kupony i na poczatku wylozyc odpowiednia kase)
I grac systematycznie czyli kazdego dnia.
Wazne:kilka osob dostalo na priv bledna tabelke z obliczeniami tych 3 systemow(w 1 systemie zamiast 16 podalem 20 a powinno byc 16 za co was wszystkich przepraszam,wolalem tu to podac bo na priv bym musial za duzo wyslac wiadomosci z errata,jeszcze raz sorry za moj blad i poprawna tabelka jest tu umieszczona w tym poscie)
Nostradamus2 ja kiedys gralem progresja na remisy w hokeja i jak zapewne sam wiesz potrzebna jest spora gotowka na to przedsiewziecie(a i tak za ktoryms razem morze ci zabraknac kasy) i dlatego caly czas szukalem odpowiedniego systemu aby zapewnial zyski i wydaje mi sie etam jestem pewien ze wlasnie go znalazlem wlasnie na hokeja ew. na kosza(zadna inna dyscyplina nie pasuje do tych systemow)
Jak ktos ma jeszcze jakies pytania,pytajcie tu lub na priv(przez ten okres kolejna rzesza osob sie ze mna skontaktowala).
Widze ze temat pomalu nabiera rozpedu(latwiej mi bedzie wybrac ta osobe ktora bedzie chciala ze mna zaczac gre we wrzesniu systemem na hokej a sami widzicie ze naprawde warto).

Do góry
#1466529 - 06/08/2007 23:50 Re: Systemy(mozna na nich zarobic) [Re: Nostradamus2]
medivall Offline
old hand

Originally Posted By: Nostradamus2

Jakbyś był zainteresowany proszę o kontakt na Priv

jesli to do mnie,to ok jestem ciekawy razem z 3 osobami z spolki

Do góry
#1469138 - 07/08/2007 22:45 Re: Systemy(mozna na nich zarobic) [Re: darros]
Bandzbuch Offline
journeyman

Meldunek: 15/07/2006
Podliczajac mam male sprostowanie a mianowicie:

Originally Posted By: darros
1 system (16 zdarzen,2z4x20=120) przy 4 trafionych typach zwrot stawki,przy 5 typach trafionych zarobisz ok 100zl na czysto itd.

owe systemy liczone po kursie 4,3

4,3*4,3*6=110,94
wiec jak piszesz to nie bedziec calkowity zwrot stawki przy 4 trafnych typach

4,3*4,3*10=184,9
184,9-120=64,9
przy 5 trafionych typach zysk wyniesie 64,9 wiec to duzo ponizej tego co obliczyles

A podsumowujac to kursy 4,3 i wiekszy w hokeju sa jedynie na remisy i po prostu nie masz szans trafienia tylu zdarzen z wybranych 16.

http://www.betexplorer.com/hockey/

Pozdrawiam

Do góry
#1470378 - 08/08/2007 03:55 Re: Systemy(mozna na nich zarobic) [Re: Bandzbuch]
darros Offline
Carpal Tunnel

Jak sie dobrze przyjrzysz to zobaczysz ze pomieszales systemy(wkleiles system na f1 a opisales go jako hokej) a ja pisalem wyraznie ze jak gramy f1 musimy trafic 6-8 zdarzen tam kursy wahaly sie od 2,1 do 4.
Wracajac do obliczen napisze tak:matematyki nie oszukasz.
Tak jak ci napisalem na privie.

"Jak patrzyles kiedys na oferte bukow naziemnych to zapewne zuwazyles ze kursy na hokej wahaja sie powiedzmy od 4,1 do nawet 4,9(nie liczac NHL)
Ja na forum podalem kurs 4,3(staralem sie wyposrodkowac)"

a tu podalem kurs 4,3(czyli tzw. sr. kurs ze wszystkich zdarzen,bo jak wszyscy wiemy w tym systemie na 16 spotkan beda rozne kursy na remis i dlatego ja podalem ze jak wejda 4 typy to system sie zwroci)
Oczywiscie przy tym kursie,ten system sie nie zwroci(ale nie wyobrazam sobie aby wszystkie trafione w tym przypadku 4 remisy mialy wlasnie kurs 4,3)
Bo jak trafisz np. takie kursy(4,3/4,3/4,5/4,6) to juz ci wyjdzie prawie zwrot(mowa o bukach naziemnych w internecie powinien byc juz maly plus)
Dlatego ja podalem orientacyja,przyblizona gwarancje dla tego systemu jak i pozostalych 2
Piszesz dalej:
A podsumowujac to kursy 4,3 i wiekszy w hokeju sa jedynie na remisy i po prostu nie masz szans trafienia tylu zdarzen z wybranych 16.
Odpowiadajac na twoj pierwsza czesc pytania:chyba w 3/4 moich postow pisze,ze bede gral remisy w hokeja
I na druga czesc pytania:przez caly czas powtarzam zeby byly pozytywne efety nalezy grac codziennie(czyli systematycznie),oczywiscie to dotyczy przedewszyastkim systemu nr 3(31 zdarzen,2z6x31=465),ale ty pomyliles systemy i wyszedl "groch z kapusta"Ale oczywiscie tez bede korzystal z systemow 1 i 2 jak bedzie w danym dniu malo spotkan hokejowych.
A co do osoby ktora ma ze mna grac to:
-z jedna juz prawie sie dogadalem(troche nie po mojej mysli ale niech tam bedzie,zobaczymy co wyjdzie)
-w obwodzie prowadze jeszcze 2 bardzo zaawansowane rozmowy i kilka mniej powaznych(oczywiscie jak ta pierwsza osoba sie juz zdecyduje a ma podjac decyzje juz wkrotce to pozostalym bede musial podziekowac tak uzgodnilem z ta osoba a chce byc wobec tej osoby szczery)

Do góry
#1476649 - 10/08/2007 04:09 Re: Systemy(mozna na nich zarobic) [Re: darros]
darros Offline
Carpal Tunnel

Czekajac na rozpoczecie sezonu hokejowego mam do zaoferowania taki typ:
Phoenix-New York(sp 166)-1(1,9)(WNBA)
Zauwazylem ze buki lubia sie sugierowac ostatnim wynikiem pomiedzy zainteresowanymi zespolami(tak wlasnie jest w tym przypadku,ostatnie spotkanie odbylo sie w New York i zakonczylo wynikiem 83:82 dla gospodyn)
Dzis New York gra na wyjezdzie i pokaze ze we wszystkich spotkaniach(14)w tym sezonie,New York tylko raz przekroczylo magiczna sume pkt 166,ale to bylo po dogrywce)

Houston New York 71:77
Washington New York 80:68
Connecticut New York 79:75
Detroit New York 87:82OT(po dogrywce-169)
Indiana New York 79:63
Detroit New York 81:82OT
Seattle New York 84:53
Los Angeles New York 68:80
Sacramento New York 59:46
Connecticut New York 73:76
San Antonio New York 79:71
Chicago New York 73:66
Indiana New York 80:61
Minnesota Timb. New York 60:70
Dla przejrzystosci sprawy podam jeszcze wyniki wszystkich spotkan rozegranych do tej pory pomiedzy zainteresowanymi zespolami(oczywiscie tu tez ta granica nie zostala przekroczona a zespoly graly ze soba na terenie gospodyn 8 razy)

WNBA 2007
Phoenix New York ???
WNBA 2006
Phoenix New York (80:70)
WNBA 2005
Phoenix New York (70:80)
WNBA 2004
Phoenix New York (72:60)
WNBA 2003
Phoenix New York (66:59)
WNBA 2001
Phoenix New York (70:95)
WNBA 2000
Phoenix New York (51:48)
WNBA 1999
Phoenix New York (68:55)
WNBA 1998
Phoenix New York (63:69)
To tak jak wspomnialem na poczatku buki w tym typie sie sugierowaly ostatnim spotkaniem pomiedzy tymi zespolami(dla mnie bardzo dobrze,bo mysle ze warto zaryzykoawc pare groszy na ten zaklad)

Do góry
#1478736 - 10/08/2007 19:17 Re: Systemy(mozna na nich zarobic) [Re: darros]
darros Offline
Carpal Tunnel

Phoenix-New York(sp 166)-1(1,9)(WNBA)
Ups ale wynik(97:86)
Dla mnie ogromne zaskoczenie(wszystkie reguly zlamane)

Do góry
#1478795 - 10/08/2007 19:39 Re: Systemy(mozna na nich zarobic) [Re: darros]
Eska Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 11/02/2005
No prowadz temat dalej i jak beda jakies efekty to moge wylozyc kase na ten system...

Tyle tylko ze bys musial podawac stawki jaie grasz i po jakich kursach i gdzie - zeby mozn abylo policzyc czy zarobiles czy nie. Bo jestem sceptycznie nastawiony na takie granie ale moze co sie uda.

Pozdrawiam

Do góry
#1481992 - 11/08/2007 17:49 Re: Systemy(mozna na nich zarobic) [Re: Eska]
darros Offline
Carpal Tunnel

Typ na teraz to:
Japonia-Holandia-1(1,55)
Pierwszy argument jest taki ze w telewizji mowili ze Japonki ustawily wswzystkie 3 grupy pod siebie(i ja sie z tym zgadzam)

1 wekeend:(Kuba 2:3,Dominikana 3:0,Kazachstan 3:0 na dodatek rozgrywany byl w Japonii)
2 wekeend:(Brazylia,Holandia,Taiwan ten turniej tez jest rozgrywany w Japonii)
3 wekeend:(Rosja,Polska,Kazachstan no nie zgadniecie gdzie bedzie rozgrywany ten turniej,ja wam podpowiem w kraju kwitnacej wisni)
I niech mi ktos powie ze nie jest tak jak mowie(przypomne ze do turnieju finalowego awansuja Chiny i 5 zespolow z najwieksza liczba zwyciestw)
Tak wiec jedno miejsce mozna juz rezerwowac dla Japonek
A co do meczu dzisiejszego to:
Holenderki jakby zgubily forme z poprzedniego sezonu:
2 i 3 sety grane w pierwszym turnieju z Brazylia i Wloszkami mowia wszystko o ich dyspozycji.
Brazylia-Holandia 3:0(25-20,25-12,25-12)
Włochy-Holandia 3:0(25-22,25-18,25-16)
Japonki po wygraniu planowo 2 spotkan w pierwszym turnieju
Japonia-Dominikana 3:0(25-19,25-11,25-22)
Japonia-Kazachstan 3:0(25-23,25-21,25-20)
siegna po 3 zwyciestwo ze slabao spisujaca sie Holandia.

Do góry
#1483591 - 12/08/2007 02:21 Re: Systemy(mozna na nich zarobic) [Re: darros]
darros Offline
Carpal Tunnel

Japonia-Holandia-1(1,55) 2:3
Co za pech wczoraj gralem kilka kuponow i wszystkie weszly oprocz tego zdarzenia co podalem na tym czacie(kilka osob dostalo moje wczorajsze kupony),dzis tez zagralem 3 kupony i co oczywiiscie 2 weszly a ten oczywiscie nie wszedl(juz kiedys mialem taka sytuacje ze jak podalem jakis typ na tym forum to typ nie wchodzil)Oczywiscie ja sie tym nie przejmuje bo i tak w te dwa dni jestem do przodu ale szkoda tych nietrafionych typow.
Jutro sprobuje kolejny raz(jak przyslowie mowi do trzech razy sztuka)
A i jeszcze jedno czy ktos mi moze napisac tu lub na priv czy jakies buki(naziemne lub netowe) daja do typowania 1 polowe w lidze angielskiej(ligi 1-5).Bo czekajac na sezon hokejowy(ma sie zaczac w pazdzierniku),wymyslilem ze mozna pod te moje systemy podstawic wlasnie zdarzenia z tej ligi.Tak wiec czekam na info od was na temat ligi angielskiej.

Do góry
#1485018 - 12/08/2007 16:22 Re: Systemy(mozna na nich zarobic) [Re: darros]
darros Offline
Carpal Tunnel

Typ na rano(9:30)
Rosja-Kuba-1(1,5)
Napisze tylko tyle ze mecz jest rozgrywany w Rosji i licze ze siatkarki tego kraju nie "puszcza" tego meczu(jest to moj podstawowy argument,bo raczej obie ekipy zagraja w finale tej imprezy majac na koncie po 4 zwyciestwa i zajmujac odpowiednio 2 i 3 miejsce w tabeli)Tyle na szybko bo zaraz sie zaczyna mecz.

Do góry
#1485522 - 12/08/2007 19:41 Re: Systemy(mozna na nich zarobic) [Re: darros]
darros Offline
Carpal Tunnel

Rosja-Kuba-1(1,5)3:2(25:23,25:23,24:26,21:25,15:11)

Do tego zdarzenia proponuje dolozyc taki oto typ(ja go dalem)
Chelsea-Birmingham(lb 2,5)-1(1,9) mecz o 14,30
W ostatnich 3 sezonach(+puchar),ani razu zespolom nie udalo sie strzelic wiecej niz 2 bramki jak graly ze soba(czy to Chelsea grala u siebie czy na wyjezdzie):

English Premier League 2005/2006
Birmingham-Chelsea-(0:0)
Chelsea-Birmingham-(2:0)
English Premier League 2004/2005
Chelsea-Birmingham-(1:1)
Birmingham-Chelsea-(0:1)
FA Cup 2004/2005
Chelsea-Birmingham-(2:0)
English Premier League 2003/2004
Chelsea-Birmingham-(0:0)
Birmingham-Chelsea-(0:0)
i do tego jeszcze dolozylem typ Japonia-Brazylia-2(1,15),ktora wlasnie wygrala 3:0(15:25,19:25,13:25)
Tak wiec 2 typy juz weszly z tego kuponu czekamy na 3 typ(ostatni) i bedzie pieknie kupon potrojony

Do góry
#1486135 - 12/08/2007 22:37 Re: Systemy(mozna na nich zarobic) [Re: darros]
darros Offline
Carpal Tunnel

Chelsea-Birmingham(lb 2,5)-1(1,9) 2:1(w 31 min.)
Po pierwszej polowei 2:2(mecz trwa)
I jak zwykle kupon ktory tu podalem nie wszedl.
A 2 kupon jaki zagralem nie podalem go tu ma duze szanse na powodzenie:
-CSKA Moskwa-FC Moskwa-1(2,0) 2:0
-Arsenal-Fulham(1,3) 2:1(na 2:1 kanonierzy strzelaja w ostatniej minucie meczu a gosci pograza niejaki Hleb-chyba wszycy go pamietamy ile nam "krzywdy" wyrzadzil,ale dzieki jemu trafieniu moj drugi kupon pozostaje w grze)
-MU-Reading-1(1,22) mecz sie zacznie o 17 i jak weidzie to zdarzenie bedzie prawie 3-krotny zysk.

Do góry
#1487501 - 13/08/2007 03:44 Re: Systemy(mozna na nich zarobic) [Re: darros]
darros Offline
Carpal Tunnel

MU w pieknym stylu polozyl mi kupon.
Widze ze musze sie skupic na moich sytemach,bo kupony ktore tu podaja nie maja szans na powodzenie.
A wiec wracajac do moich sytemow(czekajac na hokej) postanowilem zagrac w nadchodzacym tygodniu lige angielska nizsze ligi(pierwsze polowy) ale jeszcze nie wiem ktorym systemem.
Dziekuje wszystkim osoba(byly tylko 3) za udzielenie mi info na temat dostepnosci gry wlasnie tych spotkan(a w szczegolnosci Bandzbuchowi)
Przez ten tydzien bede analizowal na sucho spotkania MLB zobaczymy z jakim skutkiem(moze tez sie zdecyduje grac te typy moim systemem jak sie okaze oplacalny)

Do góry
#1494042 - 15/08/2007 03:49 Re: Systemy(mozna na nich zarobic) [Re: darros]
darros Offline
Carpal Tunnel

Tak jak wspomnialem w poprzednim poscie w tym tygodniu bede testowal system na zdarzenia MLB(oczywiscie na sucho bez gry),zobaczymy czy sie oplaci tak grac.

Gramy system 2z4=6x(20 zakladow)=120zl(czyli za caly system zaplacilbym 120zl)
Bedziemy grali zawsze 1 na zdarzenia MLB(a jak bedzie brakowac nam typow tak jak dzis to wtedy dodamy z innych dziedzin,dzis bedzie to WNBA)

1)6051 BOSTON-TAMPA B.-1(1.65)
2)6052 CLEVELAND-DETROIT-1(1.60)
3)6053 NY YANKEES-BALTIMORE-1(1.55)
4)6054 WASHINGTON-PHILADELPHIA-1(1.80)
5)6055 PITTSBURGH-NY METS-1(1.95)
6)6056 FLORIDA-ARIZONA-1(1.65)
7)6057 TORONTO-LA ANGELS-1(1.60)
8)6058 ATLANTA-SAN FRANCISCO-1(1.40)
9)6059 MILWAUKEE-ST.LOUIS-1(1.65)
10)6060 CHICAGO C.-CINCINNATI-1(1.65)
11)6061 TEXAS-KANSAS C.-1(1.65)
12)6062 OAKLAND-CHICAGO WS-1(1.70)
13)6063 SEATTLE-MINNESOTA-1(1.70)
14)6064 SAN DIEGO-COLORADO-1(1.75)
15)6065 LA DODGERS-HOUSTON-1(1.65)
16a)5655 Detroit-Houston-1(1.35)
16b)5663 Seattle-Minnesota-1(1.25)

-jak trafimy 3 typy mamy 3 dwojki
-jak trafimy 4 typy mamy 6 dwojek
-jak trafimy 5 typow mamy 10 dwojek
-jak trafimy 6 typow mamy 15 dwojek
-jak trafimy 7 typow mamy 21 dwojek
-jak trafimy 8 typow mamy 28 dwojek
-jak trafimy 9 typow mamy 36 dwojek
-jak trafimy 10 typow mamy 45 dwojek
-jak trafimy 11 typow mamy 55 dwojek
-jak trafimy 12 typow mamy 66 dwojek
-jak trafimy 13 typow mamy 78 dwojek
-jak trafimy 14 typow mamy 91 dwojek
-jak trafimy 15 typow mamy 105 dwojek
-jak trafimy 16 typow mamy 120 dwojek
W tym systemie nie ma znaczenia kolejnosc trafionych typow(liczy sie tylko ilosc)
Sam jestem ciekaw co z tego wyjdzie(ocenie ten system po kilku dniach gry)
Jak ktos bedzie mial jakies uwagi,spostrzezenia to prosze pisac.

Do góry
#1495333 - 15/08/2007 18:20 Re: Systemy(mozna na nich zarobic) [Re: darros]
darros Offline
Carpal Tunnel

Wyniki:(wpisalem tylko te ktore trafilem)
1)6051 BOSTON-TAMPA B.-1(1.65) (2:1)
2)6052 CLEVELAND-DETROIT-1(1.60)
3)6053 NY YANKEES-BALTIMORE-1(1.55)
4)6054 WASHINGTON-PHILADELPHIA-1(1.80)
5)6055 PITTSBURGH-NY METS-1(1.95)
6)6056 FLORIDA-ARIZONA-1(1.65) (14:5)
7)6057 TORONTO-LA ANGELS-1(1.60) (4:1)
8)6058 ATLANTA-SAN FRANCISCO-1(1.40) (5:4)
9)6059 MILWAUKEE-ST.LOUIS-1(1.65)
10)6060 CHICAGO C.-CINCINNATI-1(1.65)
11)6061 TEXAS-KANSAS C.-1(1.65) (5:3)
12)6062 OAKLAND-CHICAGO WS-1(1.70) (4:3)
13)6063 SEATTLE-MINNESOTA-1(1.70)
14)6064 SAN DIEGO-COLORADO-1(1.75) (8:0)
15)6065 LA DODGERS-HOUSTON-1(1.65)
16a)5655 Detroit-Houston-1(1.35)
16b)5663 Seattle-Minnesota-1(1.25)

Pierwszy dzien za nami(trafilem tylko 7 spotkan) i stracilem ponad polowe gotowki zainwestowanej w ten system(-70)
Mozna powiedziec ze trafilem najgorszy uklad 7/8(czyli 7 jedynek i 8 dwojek)
Wnioski po pierwszym dniu grania(lepiej byloby zagrac wczoraj same 2 a kursy bylyby napewno wieksze o 1/3 i trafilbym 7-8 typow,ale tego nie moglem przewidziec,chociaz sie dlugo zastanawialem nad zagraniem 2 w tym systemie poniewaz czesto sie beda zdarzaly takie uklady jak ten dzisiejszy)

Do góry
#1495601 - 15/08/2007 21:06 Re: Systemy(mozna na nich zarobic) [Re: darros]
darros Offline
Carpal Tunnel

Ze wzgledu na duza ilosc ciekawych spotkan postanowilem zagrac systemem 5z8 nastepujace zdarzenia:
5z8
a)234 MANCHESTER CITY-DERBY-1(1.65)
b)235 PORTSMOUTH-MANCHESTER UTD-2(1.60)
c)236 READING-CHELSEA-2(1.55)
d)2906 SPARTAK M.-CELTIC-1(1.90)
e)2908 BATE BORISOV-STEAUA-2(1.85)
f)2911 SPARTA P.-ARSENAL-2(1.80)
g)2913 AJAX-SLAVIA P.-1(1.40)
h)2916 SEVILLA-AEK-1(1.32)
Napisze tylko ze system zwroci sie przy 4-5 trafionych spotkaniach.
Pozniej podam typy do systemu na MLB

Do góry
#1496147 - 16/08/2007 01:11 Re: Systemy(mozna na nich zarobic) [Re: darros]
darros Offline
Carpal Tunnel

Dzis postawimy 2 zobaczymy czy tym razem uda nam sie osiagnac jakis plus:
1)6051 BOSTON-TAMPA B.-2(2.70)
2)6052 CLEVELAND-DETROIT-2(2.10)
3)6053 NY YANKEES-BALTIMORE-2(1.95)
4)6054 WASHINGTON-PHILADELPHIA-2(1.80)
5)6055 PITTSBURGH-NY METS-2(1.65)
6)6056 FLORIDA-ARIZONA-2(1.90)
7)6057 TORONTO-LA ANGELS-2(1.95)
8)6058 ATLANTA-SAN FRANCISCO-2(2.40)
9)6059 MILWAUKEE-ST.LOUIS-2(2.00)
10)6060 CHICAGO C.-CINCINNATI-2(2.20)
11)6061 TEXAS-KANSAS C.-2(1.75)
12)6062 OAKLAND-CHICAGO WS-2(1.85)
13)6063 SEATTLE-MINNESOTA-2(1.95)
14)6064 SAN DIEGO-COLORADO-2(2.20)
15)6065 LA DODGERS-HOUSTON-2(2.10)
16a)2913 AJAX-SLAVIA P.-1(1.40)
16b)2916 SEVILLA-AEK-1(1.32)
Dzis dolozylem pilke nozna(przypomne ze ja gram tylko na sucho system MLB,gdyz go testuje szukajac najlepszego rozwiazania dla tej dyscypliny,wszystkie pozostale typy lub kupony ktore tu umieszczam gram u bukow naziemnych.)

-jak trafimy 3 typy mamy 3 dwojki
-jak trafimy 4 typy mamy 6 dwojek
-jak trafimy 5 typow mamy 10 dwojek
-jak trafimy 6 typow mamy 15 dwojek
-jak trafimy 9 typow mamy 36 dwojek
-jak trafimy 10 typow mamy 45 dwojek
-jak trafimy 11 typow mamy 55 dwojek
-jak trafimy 12 typow mamy 66 dwojek
-jak trafimy 13 typow mamy 78 dwojek
-jak trafimy 14 typow mamy 91 dwojek
-jak trafimy 15 typow mamy 105 dwojek
-jak trafimy 16 typow mamy 120 dwojek
Zwrot bedzie przy trafieniu 9-10 typow

Do góry
#1498645 - 16/08/2007 23:13 Re: Systemy(mozna na nich zarobic) [Re: darros]
darros Offline
Carpal Tunnel

Podlicze system z wczoraj(MLB) wieczorem
A teraz podam kolejne typy do nastepnego systemu(kolejny test)
Tym razem system nr 3(zagramy na remisy do przerwy we wszystkich spotkaniach o puchar UEFA(gwarancje tez podam wieczorem)
3 system (31 zdarzen,2z6x31=465)
1)3442 D. TBILISI (Gruz.)-RAPID (Aus.) 1/2 -X(2.00)
3443 MIKA ASHTARAK (Arm.)-ARTMEDIA (Słowa.) 1/2-X(2.00)
3444 MYPA (Fin.)-BLACKBURN (Ang.) 1/2 -X)1.95)
3446 EKRANAS P.(Lit.)-VALERENGA (Nor.) 1/2-X(2.00)
3447 ZLATE MORAVCE (Słowa.)-ZENIT (Ros.) 1/2-X(2.25)
3448 DINAMO MINSK (Biał.)-ODENSE (Dan.) 1/2-X(2.00)
3449 HAKA (Fin.)-MIDTJYLLAND (Dan.) 1/2-X(2.00)
3450 HELSINKI (Fin.)-AALBORG (Dan.) 1/2-X(2.00)
3451 RIED (Aus.)-SION (Szwaj.) 1/2-X(2.00)
3452 MACCABI T.A. (Izr.)-KAYSERISPOR (Tur.) 1/2-X(2.30)
3453 METALURGS LIEPAJA (Łot.)-AIK (Szw.) 1/2-X(2.00)
3454 SLAVEN (Chor.)-GALATASARAY (Tur.) 1/2-X(2.10)
3455 BRANN (Nor.)-SUDUVA (Lit.) 1/2 -X(2.65)
3456 HONVED (Węg.)-HAMBURGER (Niem.) 1/2-X(2.30)
3457 OMONIA (Cypr)-CSKA SOFIA (Buł.) 1/2-X(2.00)
3458 DNIPRO (Ukr.)-BELCHATOW (Pol.) 1/2-X(2.55)
3459 CLUJ (Rum.)-ANORTHOSIS F. (Cypr) 1/2-X(2.50)
3460 LOKOMOTIV SOFIA (Buł.)-OTELUL GALATI (Rum.) 1/2-X(2.10) YOUNG BOYS (Szw.)-LENS (Fra.) 1/2 3.00 2.00 3.00 1.14 1.14 1.43 16 sie 19:30
3462 HAMMARBY (Szw.)-FREDRIKSTAD (Nor.) 1/2 2.25 2.10 4.20 1.03 1.33 1.40 16 sie 19:30
3463 RABOTNICKI (Mac.)-ZRINJSKI (Bośnia H.) 1/2 1.95 2.25 4.80 - 1.46 1.32 16 sie 19:30
3464 SIROKI BRIJEG (Bośnia H)-HAPOEL T.A. (Izr.) 1/2 2.80 2.00 3.20 1.11 1.17 1.42 16 sie 19:30
3465 UN KAERJENG (Luks.)-STANDARD (Bel.) 1/2 6.80 2.85 1.45 1.91 - 1.14 16 sie 19:30
3466 BASEL (Szw.)-MATTERSBURG (Aus.) 1/2 1.95 2.30 4.70 1.01 1.47 1.31 16 sie 19:30
3467 AUSTRIA W. (Aus.)-JABLONEC (Cze.) 1/2 2.12 2.25 4.60 1.04 1.44 1.38 16 sie 19:30
3468 HAJDUK (Chor.)-SAMPDORIA (Wło.) 1/2 3.15 2.00 2.85 1.17 1.12 1.43 16 sie 19:30
3469 DROGHEDA (Irl.)-HELSINGBORG (Szw.) 1/2 3.10 1.95 2.90 1.14 1.11 1.43 16 sie 19:30
3470 DUNFERMLINE (Szko.)-HACKEN (Szw.) 1/2 2.40 2.10 3.95 1.07 1.31 1.42 16 sie 19:30
3471 LEIRIA (Por.)-MACCABI N. (Izr.) 1/2 2.00 2.20 4.40 - 1.40 1.31 16 sie 19:30
3472 ATL.MADRYT (Hisz.)-VOJVODINA (Serb.) 1/2 1.35
4376 ROTHERHAM-SHEFFIELD WED 1/2 3.95 2.05
Nie mam czas tegoobrobic do k0nca(wieczorem przedstawie efekty z MLB i poprawie ten system tak jak powinien byc(mam nadzieje ze zrozumiecie to co napisalem)
Teraz musze spadac

Do góry
#1499874 - 17/08/2007 03:58 Re: Systemy(mozna na nich zarobic) [Re: darros]
darros Offline
Carpal Tunnel

Wyniki MLB z nocy(wpisalem tylko trafione typy bylo ich 8,szkoda ze Ajax dal du.. bo wtedy bylby juz plus a tak jest jeszcze minimalny minus(-10)
Ale wczoraj pisalem ze zwrot powinien nastapic przy trafieniu 9-10 typow a w tym systemie jak widac trafilem tylko 8 typow i prawie jest zwrot)

1)6051 BOSTON-TAMPA B.-2(2.70) (5:6)
2)6052 CLEVELAND-DETROIT-2(2.10)
3)6053 NY YANKEES-BALTIMORE-2(1.95) (3:6)
4)6054 WASHINGTON-PHILADELPHIA-2(1.80)
5)6055 PITTSBURGH-NY METS-2(1.65) (8:10)
6)6056 FLORIDA-ARIZONA-2(1.90) (6:9)
7)6057 TORONTO-LA ANGELS-2(1.95)
8)6058 ATLANTA-SAN FRANCISCO-2(2.40)
9)6059 MILWAUKEE-ST.LOUIS-2(2.00) (3:8)
10)6060 CHICAGO C.-CINCINNATI-2(2.20) (9:11)
11)6061 TEXAS-KANSAS C.-2(1.75)
12)6062 OAKLAND-CHICAGO WS-2(1.85)
13)6063 SEATTLE-MINNESOTA-2(1.95) (1:6)
14)6064 SAN DIEGO-COLORADO-2(2.20) (0:3)
15)6065 LA DODGERS-HOUSTON-2(2.10)
16a)2913 AJAX-SLAVIA P.-1(1.40)
16b)2916 SEVILLA-AEK-1(1.32)
Dzis dolozylem pilke nozna(przypomne ze ja gram tylko na sucho system MLB,gdyz go testuje szukajac najlepszego rozwiazania dla tej dyscypliny,wszystkie pozostale typy lub kupony ktore tu umieszczam gram u bukow naziemnych.)

Czyli pierwsze wnioski mozna juz wyciagnac(do tego systemu nalezy smialo grac na zwyciestwa gosci,poniewaz kursy sa o 1/3 wyzsze a przewaznie jest polowa spotkan ktora wlasnie sie konczy zwyciestwem gosci)

Do góry
#1502294 - 18/08/2007 05:51 Re: Systemy(mozna na nich zarobic) [Re: darros]
darros Offline
Carpal Tunnel

A teraz podam kolejne typy do nastepnego systemu(kolejny test)
Tym razem system nr 3(zagramy na remisy do przerwy we wszystkich spotkaniach o puchar UEFA(gwarancje tez podam wieczorem)

Wpisze tylko te typy ktore trafilem(14 z 31)
3 system (31 zdarzen,2z6x31=465)
1)3442 D. TBILISI (Gruz.)-RAPID (Aus.) 1/2 -X(2.00)
3443 MIKA ASHTARAK (Arm.)-ARTMEDIA (Słowa.) 1/2-X(2.00)
3444 MYPA (Fin.)-BLACKBURN (Ang.) 1/2 -X(1.95)
3446 EKRANAS P.(Lit.)-VALERENGA (Nor.) 1/2-X(2.00)
3447 ZLATE MORAVCE (Słowa.)-ZENIT (Ros.) 1/2-X(2.25)
3448 DINAMO MINSK (Biał.)-ODENSE (Dan.) 1/2-X(2.00) (0:0)
3449 HAKA (Fin.)-MIDTJYLLAND (Dan.) 1/2-X(2.00)
3450 HELSINKI (Fin.)-AALBORG (Dan.) 1/2-X(2.00) (1:1)
3451 RIED (Aus.)-SION (Szwaj.) 1/2-X(2.00) (0:0)
3452 MACCABI T.A. (Izr.)-KAYSERISPOR (Tur.) 1/2-X(2.30) (1:1)
3453 METALURGS LIEPAJA (Łot.)-AIK (Szw.) 1/2-X(2.00)
3454 SLAVEN (Chor.)-GALATASARAY (Tur.) 1/2-X(2.10) (1:1)
3455 BRANN (Nor.)-SUDUVA (Lit.) 1/2 -X(2.65)
3456 HONVED (Węg.)-HAMBURGER (Niem.) 1/2-X(2.30) (0:0)
3457 OMONIA (Cypr)-CSKA SOFIA (Buł.) 1/2-X(2.00) (1:1)
3458 DNIPRO (Ukr.)-BELCHATOW (Pol.) 1/2-X(2.55)
3459 CLUJ (Rum.)-ANORTHOSIS F. (Cypr) 1/2-X(2.50)
3460 LOKOMOTIV SOFIA (Buł.)-OTELUL GALATI (Rum.) 1/2-X(2.10) 3461 YOUNG BOYS (Szw.)-LENS (Fra.) 1/2-X(2.00) (0:0)
3462 HAMMARBY (Szw.)-FREDRIKSTAD (Nor.) 1/2-X(2.25)
3463 RABOTNICKI (Mac.)-ZRINJSKI (Bośnia H.) 1/2-X(2.25) (0:0)
3464 SIROKI BRIJEG (Bośnia H)-HAPOEL T.A. (Izr.) 1/2-X(2.00)
3465 UN KAERJENG (Luks.)-STANDARD (Bel.) 1/2-X(2.85) (0:0)
3466 BASEL (Szw.)-MATTERSBURG (Aus.) 1/2-X(2.30) (1:1)
3467 AUSTRIA W. (Aus.)-JABLONEC (Cze.) 1/2-X(2.25) (2:2)
3468 HAJDUK (Chor.)-SAMPDORIA (Wło.) 1/2-X(2.00)
3469 DROGHEDA (Irl.)-HELSINGBORG (Szw.) 1/2-X(1.95)
3470 DUNFERMLINE (Szko.)-HACKEN (Szw.) 1/2-X(2.10)
3471 LEIRIA (Por.)-MACCABI N. (Izr.) 1/2-X(2.20) (0:0)
3472 ATL.MADRYT (Hisz.)-VOJVODINA (Serb.) 1/2-X(??)
4376 ROTHERHAM-SHEFFIELD WED 1/2-X(2.05) (1:1)

Na tym systemie stracilem ok 70zl(oczywiscie wirtualnie)
Jak ktos sie dobrze przyjrzy moim ostatnim systemom to moze wyciagnac wnioski ze naprawde niewiele brakowalo(wystarczylo trafic po jeden lub dwa typy i zysk juz by byl w granicach 50-100 na czysto)
Ja oczywiscie sie tym nie przejmuje za bardzo poniewaz:
-gram wirualnie (sprawdzam rozne warianty)
-jak juz wiekszosc z was wie,szykuje sie z tymi systemami na hokej ktory zacznie sie dopiero na jesieni a tam kursy na remisy beda o niebo wyzsze niz te co teraz trafiam(przedzial 1,5-3)
-chyba po takich kursach jak jestem w kazdym z tych systemow na niewielkim minusie to co bedzie jak beda wchodzic kursy na remis w hokeju(przedzial 4,1-4,9)
Ale do tej pory bede caly czas probowal te moje systemy podstawiac do innych zdarzen a noz sie gdzies ktorys z moich systemow sprawdzi.
Za kilka minut podam typ warty zagrania(moim zdaniem)

Do góry
#1502344 - 18/08/2007 06:24 Re: Systemy(mozna na nich zarobic) [Re: darros]
darros Offline
Carpal Tunnel

Mecz w nocy(WNBA)
San Antonio-Indiana(sp 138)-1(1,9)
Jak widze taka linie to nie mozna przejsc obok tego typu.
Nie bede sie za bardzo rozpisywal na temat tego spotkania.
Napisze tylko tyle ze oba zespoly graly ze soba w ostatnich 3 sezonach + mecz w Indianie w tym sezonie a wyniki byly nastepujace:
WNBA 2007
Indiana-San Antonio(63:71)OT
San Antonio-Indiana ???
WNBA 2006
Indiana-San Antonio(76:70)
San Antonio-Indiana(53:62)
WNBA 2005
San Antonio-Indiana(50:57)
Indiana-San Antonio(66:53)
WNBA 2004
Indiana-San Antonio(65:82)
San Antonio-Indiana(60:79)
Tak wiec jak widzimy oba zespoly nie lubia rzucac duzo pkt i mam nadzieje ze w tym spotkaniu to potwierdza.

Do góry
#1502774 - 18/08/2007 17:14 Re: Systemy(mozna na nich zarobic) [Re: darros]
darros Offline
Carpal Tunnel

San Antonio-Indiana(sp 138)-1(1,9) 55:59
Tak jak przypuszczalem zawodniczki rzucily podobna ilosc pkt co w ostatnich 2 sezonach((53:62,50:57)
Czekamy na kolejne promocje od bukow.

Do góry
#1505290 - 19/08/2007 21:37 Re: Systemy(mozna na nich zarobic) [Re: darros]
darros Offline
Carpal Tunnel

Kupon na podwojenie
Heracles-PSV-2(1,5)
HAM KAM-TROMSDALEN-1(1.28)
BRYAN/BRYAN-ERLICH/A.RAM-1(1.18)

Pozniej podam typ warty zagrania na wieczor(bo teraz musze wyjsc)

Do góry
#1506215 - 20/08/2007 03:35 Re: Systemy(mozna na nich zarobic) [Re: darros]
darros Offline
Carpal Tunnel

Obok tego typu nie moglem przejsc obok
Los Angeles-Houston(sp 153)-1(1,9)

W ciagu ostatnich 7 lat oba zespoly graly ze soba 25 razy(dom/wyjazd) i ani razu granica 153 pkt nie zostala przekroczona.
WNBA 2007
Houston-Los Angeles(66:56)
Houston-Los Angeles(74:64)
Los Angeles-Houston(74:71)
WNBA 2006
Houston-Los Angeles(52:56)
Los Angeles-Houston(74:62)
Los Angeles-Houston(75:55)
WNBA 2005
Houston-Los Angeles(77:51)
Los Angeles-Houston(55:50)
Houston-Los Angeles(59:69)
Los Angeles-Houston(83:64)
WNBA 2004
Los Angeles-Houston(70:67)
Houston-Los Angeles(56:59)
Houston-Los Angeles(75:71)
WNBA 2003
Los Angeles-Houston(67:64)
Houston-Los Angeles(63:64)
Los Angeles-Houston(74:79)
Houston-Los Angeles(62:71)
WNBA 2002
Los Angeles-Houston(64:67)
Los Angeles-Houston(58:60)
Houston-Los Angeles(55:68)
WNBA 2001
Los Angeles-Houston(70:58)
Houston-Los Angeles(59:64)
Los Angeles-Houston(65:54)
Houston-Los Angeles(69:65)
Houston-Los Angeles(63:66)

Ten argument jest dla mnie wystarczajacy.
Moim zdaniem w tym meczu zostanie zdobytych 130-140 pkt.

Do góry
#1506915 - 20/08/2007 06:16 Re: Systemy(mozna na nich zarobic) [Re: darros]
darros Offline
Carpal Tunnel

Czy ktos mi wytlumaczy o co tu chodzi?
Dzis zagralem 4 kupony:

1k 2z3 za 90/180=90
a)PSV
b)Ajax
c)Szachtar

2k 2z3 za 150/365=215
a)St.Liege,Dynamo K.
b)Henin,Federer
c)Sewilla(awans) chyba juz pozamiatane jest 3:2 dla Sewilli po 1 polowie.(Przypomne tylko ze pierwszy mecz wygrala Sewilla 1:0)

3k za 100/205=(-100) ten kupon tu podalem(i co wtopa)
PSV,Ham Kam,Bryan/Bryan

4k za 100/171=(graja w nocy)to tez tu podalem zobaczymy czy powtorzy sie sytuacja z typow ktore tu podaje)

Pomalu zaczynam nabierac wstretu do podawania tu typow poniewaz,jak wszyscy widza na zalaczonym obrazku typy podane tu wywalaja mi kupony a tych co nie zamieszczam na tym forum pieknie wchodza.Ale tak jak juz pisalem ostatnio,ze ta sytuacja sie powtarza dosyc czesto.
Ale i tak w rozliczeniu weekendowym jestem oczywiscie na plusie(co widac po moich kuponach) a jeszcze zostala solowka z WNBA.

Do góry
#1507236 - 20/08/2007 16:15 Re: Systemy(mozna na nich zarobic) [Re: darros]
darros Offline
Carpal Tunnel

Los Angeles-Houston(sp 153)-1(1,9) (72:82)
Tak jak pisalem w poscie piowyzej niestety to sie sprawdzilo ze typy oodane w tym dziale nie wchodza(jak pech to pech i to podwojny,jak umiecie liczyc to liczcie ... pkt zdobyte w tym meczu,ja zostawie to bez komentarza)

Ogolnie tak jak pisalem wczesniej w ten weekend zarobilem na plus prawie 300zl(kazdy niech sobie oceni czy to duzo czy malo) i dlatego sie nie przejmuje tymi nietrafionymi typami.(Choc z drugiej strony typow ktore tu podaje jest mniejszosc a ja i tak jestem na plusie co pokazalem po wczorajszych kuponach tylko "wy" ucierpicie na tym poniewaz te typy podane tu nie beda wchodzic ,chyba ze wpadniecie na pomysl i bedziecie grali moje typy podane tu na odwrot to wtedy i ja i wy bedziemy zadowoleni.
Jak chcecie to napiszczie co o tym sadzicie tu lub na priv jak wolicie.

Do góry
#1509531 - 21/08/2007 17:22 Re: Systemy(mozna na nich zarobic) [Re: darros]
darros Offline
Carpal Tunnel

Kupon na dzis:
2z3
a)6358 GOLUBEV-RUSEVSKI-1(1.55)
b)6311 GIL-MARRERO-1(1.45)
c)6001 BRAZYLIA-POLSKA-1(1.20)
c)6098 HOLANDIA-IRLANDIA-1(1.15)
c)6360 FRAILE-MARTI-1(1.20)
c)6356 C.ROCHUS-BOSSEL-1(1.10)
Pierwszy mecz o 11

Do góry
#1511050 - 22/08/2007 03:59 Re: Systemy(mozna na nich zarobic) [Re: darros]
darros Offline
Carpal Tunnel

Kupon na dzis:
2z3
a)6358 GOLUBEV-RUSEVSKI-1(1.55) 2:0
b)6311 GIL-MARRERO-1(1.45) 2:0
c)6001 BRAZYLIA-POLSKA-1(1.20) (noc)
c)6098 HOLANDIA-IRLANDIA-1(1.15) 1:0
c)6360 FRAILE-MARTI-1(1.20) 1:2
c)6356 C.ROCHUS-BOSSEL-1(1.10) 2:0
Pierwszy mecz o 11

Wziolem sie na sposob i aby nie tracic calej zainwestowanej gotowki zagralem system 2z3 z czego jestem bardzo zadowolony,bo stracilem tylko 70zl z zainwestowanych 300zl(oczywiscie podanych na forum)Nie bede podawal co jeszcze zagralem(bo nie wejdzie narazie wszystko siedzi ale jeszcze zostala siatka i reczna)

Do góry
#1512357 - 22/08/2007 20:30 Re: Systemy(mozna na nich zarobic) [Re: darros]
darros Offline
Carpal Tunnel

Kupon na podwojenie
2z3
a)Brazylia-Rosja-1(1,37)
a)Irlandia Pln-Lichtenstein-1(1,16)
b)Chiny-Holandia-1(1,4)
c)Argentyna-Iran-1(1,55)

Do góry
#1517254 - 24/08/2007 04:02 Re: Systemy(mozna na nich zarobic) [Re: darros]
darros Offline
Carpal Tunnel

Kupon na podwojenie
2z3
a)Brazylia-Rosja-1(1,37)
a)Irlandia Pln-Lichtenstein-1(1,16)
b)Chiny-Holandia-1(1,4)
c)Argentyna-Iran-1(1,55)

2 bloki padly(juz sie do tego przyzwyczailem)
Juz sie zaczynam przygladac wyscigom F1 na ten weekend(bede chcial dopasowac ow wyscig pod ktorys system).

Do góry
#1577398 - 10/09/2007 16:30 Re: Systemy(mozna na nich zarobic) [Re: darros]
darros Offline
Carpal Tunnel

Tak jak pisalem przez ostatnie 2 tygodnie gralem owymi sysytemami na F1(i jak sie mozna bylo zorientowac niezle na tym wyszedlem,gdyz 2 tyg temu wypadl jeden zawodnik a wczoraj tylko dwoch)Niech mi ktos powie ze to nie jest spowodowane tym ze jak bym podal tu na czacie te systemy to bym napewmo tak dobrze na tym nie wyszedl)To jest tzw pech czatu.No ale nie ma sie co rozpisywac co bylo a skupic na nadchodzacych tygodniach.

Szukam statystyk(jakiegos linka) ktore beda zawieraly wyniki po pierwszej polowie nizszych lig angielskich(najbardziej mnie interesuja 3-5 liga) i w jakim buku netowym moge te zdarzenia grac.
Jak znajde chwile czasu to tu umieszcze system jakim bede gral srodowe mecze eliminacji.

Do góry
Strona 1 z 3 1 2 3 >

Moderator:  rafal08