Zycze wszystkim aby zblizajacy sie nowy rok byl lepszy niz ten 2001. U mnie koncowka byla nieszczesliwa, mam nadzieje ze wszystko odrobie w 2002. Jednak zaczynam grac dopiero od lutego. Trzeba wyjsc z gotowka na prosta w styczniu. Czy ktos wie kiedy zaczyna sie nowa edycja TT.
Wszystkiego najlepszego z okazji Świąt Bożego Narodzenia dużo szczęścia, pomyślności i radości, dużo zdrowia przedewszystkim oraz szczęśliwego Nowego Roku 2002, udanej zabawy sylwestrowej noi oczywiście jak największych wygranych!!!!!!!
Zyczenia zdrowych,pogodnych i rodzinnych Swiat Bozego Narodzenia oraz wszystkieho najlepszego w nadchodzacym 2002 roku dla wszystkich milosnikow zakladow bukmacherskich a takze milosnikow gier w kasynach (szczegolnie ruletki )
[QUOTE]Oryginalnie wysłał legias: [qb]Czy ktos wie kiedy zaczyna sie nowa edycja TT.[/qb][/QUOTE] Nie ma nowej edycji TT - realizowana jest ona w sposob ciagly - splukujesz sie to masz dofianansowanie.
Ja również życze wszystkim wesołych i zdrowych świąt ale wiem ze to juz po wigilii i troszke poźno ale nie miałem dostepu do netu. Ludzie i oby po świętach było świetnie i wszystkie typy żeby wchodziły.