Strona 9 z 13 < 1 2 ... 7 8 9 10 11 12 13 >
Opcje tematu
#1579869 - 11/09/2007 18:17 Re: Jak zagadać....? [7] [Re: karina]
karina Offline
addict

Meldunek: 07/11/2006
PAnowei zarzucice linkiem do tej ksiazki bo chetnie bym poczytala dzieki

Do góry
Bonus: Unibet
#1580050 - 11/09/2007 18:59 Re: Jak zagadać....? [7] [Re: karina]
forthar Offline
enthusiast

Meldunek: 19/04/2007
Znajomy kiedyś jak go panna rzuciła choć wszystko było niby ok powiedział:"tego kwiatu pół światu.......a trzy czwarte huja warte"

Do góry
#1580901 - 11/09/2007 23:28 Re: Jak zagadać....? [7] [Re: forthar]
nOcnY Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 03/02/2004
znowu mnie kobieta zawiodla... no mozna powiedziec, ze nawet 22 kobiety mnie zawiodly i tylko potwierdzily, ze do "bukamcherki" to sie nie nadaje \:D

\:o

Do góry
#1581473 - 12/09/2007 02:02 Re: Jak zagadać....? [7] [Re: karina]
slawiola Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 06/12/2005
Originally Posted By: kowal5
PAnowei zarzucice linkiem do tej ksiazki bo chetnie bym poczytala dzieki

A proszę Cię bardzo:

TAJEMNICE UWODZENIA - Adam Lange

http://rapidshare.com/files/25510120/tajemnice_uwodzenia.rar

lub tu:

http://rapidshare.com/files/29533635/Tajemnice_uwodzenia.pdf

i ...

druga cześc znajduje sie pod tym linkiem http://rapidshare.com/files/10505152..._uchu.rar.html
miłego czytania

Do góry
#1581825 - 12/09/2007 04:05 Re: Jak zagadać....? [7] [Re: slawiola]
crova Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 30/05/2006
panowie , moim zdaniem wystarczy byc poprostu sobą, nie rozumiem po co wam te ksiązki co z tego ze to przeczytacie? jezeli tam jest napisane cos i chocby było to wbrew wam zrobicie to? ja bym napewno tego nie zrobił, wogole nie mam zamiaru czytac takiego poradnika! Jezeli chcecie być z kobieta dłuzej to musicie wykazac sie odpowiedzalnoscia przede wszytskim. Kobiety chca byc z kims kto ma wszytsko poukladane, zaplanowane, zna wyjscie z kazdej sytuacji.Potrafi ja zaskoczyc byc spontaniczny potrafi wymyślec rozne fajne rzeczy tak by ona sie nie nudzila.

Do góry
#1582074 - 12/09/2007 05:39 Re: Jak zagadać....? [7] [Re: crova]
-Adrian- Offline
veteran

Meldunek: 10/08/2005
Podpisuję się pod ty rękoma i nogami:)Facet nie musi być specjalnie urodziwy. Wystarczy że ma dobrze gadane. Nie musi też mieć kupy kasy. Na blachary i naciągary spuśćcie sik koszący, chyba że to zabawki na jedną noc:)
kobietę należy nieustannie zaskakiwać. Jakieś współzawodnictwo mile widziane, można się lekko podkładać- a później lody w nagrodę(dla niej zboczuchy:)
Polecam wspólne gotowanie, coś wspaniałego. Nie ma to jak się najeść, a potem wspólnie kalorie spalać:)
Trzeba potrafić ją rozbawić. Musi czuć się przy nas swobodnie.
Zrobicie to, będzie Wam jadła z reki i tytułowała swoim Miśkiem bądź tygryskiem.
Odwagi Panowie, wszystko zależy tylko od Was:)
Powodzenia

Do góry
#1582207 - 12/09/2007 06:22 Re: Jak zagadać....? [7] [Re: -Adrian-]
gnacik Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 22/03/2006
Właśnie panowie! nie piszmy o tym co warto przeczytać aby łatwiej poderwać, ale napiszcie te swoje fajne sposoby na zaskakiwanie drugiej osoby, niekoniecznie kogoś kogo dopiero chcemy poznać, nawet osoby z którymi już jesteśmy, wprawdzie mam dość dużo takich pomysłów, kilka... z czego jeden na pewno raz tutaj opisałem i podobno pobiłem wszystkie możliwe rekordy w oczach mojej Pani ...to chętnie dowiedziałbym się w jak Wam udało się najbardziej zaskoczyć swoje kobiety ...tylko bez tekstów typu: "ja to najbardziej zaskoczyłem moją dziewczynę jak wróciłem do domu 2 godziny przed czasem..." \:\) hehe

Shane no cóż wydało się... ale jak widać od małego tylko jedno mi w głowie \:\)

Do góry
#1582636 - 12/09/2007 18:48 Re: Jak zagadać....? [7] [Re: gnacik]
$port Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 12/12/2006
gnacik mozesz opisac ten sposób albo go zacytować?? bo nie moge sobie przypomniec...

Do góry
#1583391 - 12/09/2007 21:30 Re: Jak zagadać....? [7] [Re: crova]
herkules Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 26/11/2004
Originally Posted By: crova
panowie , moim zdaniem wystarczy byc poprostu sobą, nie rozumiem po co wam te ksiązki co z tego ze to przeczytacie? jezeli tam jest napisane cos i chocby było to wbrew wam zrobicie to? ja bym napewno tego nie zrobił, wogole nie mam zamiaru czytac takiego poradnika! Jezeli chcecie być z kobieta dłuzej to musicie wykazac sie odpowiedzalnoscia przede wszytskim. Kobiety chca byc z kims kto ma wszytsko poukladane, zaplanowane, zna wyjscie z kazdej sytuacji.Potrafi ja zaskoczyc byc spontaniczny potrafi wymyślec rozne fajne rzeczy tak by ona sie nie nudzila.
trafiles w 10 . To samo uslyszalem od mojej bylem jak sie rozstawalismy \:\) za późno do mnie to dotarlo \:\(

Do góry
#1584696 - 13/09/2007 03:20 Re: Jak zagadać....? [7] [Re: $port]
gnacik Offline
Carpal Tunnel

Originally Posted By: $port
gnacik mozesz opisac ten sposób albo go zacytować?? bo nie moge sobie przypomniec...

proszę bardzo \:\)

Quote:

ja zrobiłem coś takiego:

list + cztery koperty:

1 - narysowałem dokładna mapę jej osiedla i zaznaczyłem tam drogę na przystanek, plus jakieś wskazówki np. "przejścia dla pieszych, obejrzyj się w lewo, potem w prawo a następnie jeszcze raz w lewo" \:\) hehe

2 - narysowałem przystanek autobusowy z widocznym rozkładem jazdy tych autobusów, którymi dojedzie o odpowiedniej godzinie przez wybrany przeze mnie przystanek \:\)

3 - krótki list ze wskazówkami gdzie znajdzie "kuriera", który ma dla Niej przesyłkę

4 - kartka z napisem "teraz Twój ruch" \:\) (tę kopertę ma otworzyć dopiero po tym jak odbierze przesyłkę od kuriera, czyli dam jej badyl od kwiatka, tak dobrze czytacie, ale to już dłuższa historia dlaczego badyl a nie kwiatek :))

...każdą kopertę może otworzyć dopiero wtedy, kiedy zrobi wszystko co powinna zrobić w poprzednim, aktualnie nie wie co jest w pierwszej kopercie, bo ma dostać smsem gdzie i kiedy ma to otworzyć, będzie to sms w stylu "wyjdź przed dom i otwórz pierwsza kopertę" \:\)

ps. zadziałało tak jak miało zadziałać \:\)

Do góry
#1584752 - 13/09/2007 03:36 Re: Jak zagadać....? [7] [Re: gnacik]
crova Offline
Carpal Tunnel

Kobiete wystarczy zaskakiwać cały czas, czasami mozna to zrobic w zupełnie prosty sposób, czasem trzeba pomyśleć jeżeli ma to byc jakas specjalna okazja. Dobra opcją jest np ugotowanie czegos samemu, ona bedzie tak mile zaskoczona ze nawet jak bedzie to niedobre to naprawde bedzie jej zajebiscie milo, oczywiscie nie moze wiedziec ani nawet sie domyslac ze to miales zamiar robić, fajnym sposobem jest rowniez..idziesz kupujesz kwiaty, lub kwiatka moze do tego jakis prezecik drobny( w zaleznosci ile ostatnio wygrales \:D ) idziesz np godzine wczesniej do restauracji czy czegos, dajesz to kelnerowi i mowisz ze tutaj przyjdziesz i jak zamowicie to aby wraz z daniem cały ekwipunek z soba zabrał, na lisciku w kwaitach bądz prezencie mozecie napisać ten facet przed Tobą[wtedy musicie byc przed nia:)) lub cos oryginalnego, nie podpisujcie sie imieniem, cos tajemniczego. Zobaczycie jaka bedzie jej reakcja. Jest tyle sposobów to zalezy tylko od was, waszej spontanicznosci i pomysłowosci... ma byc ciekawie ciekawie ciekawie!!!

Do góry
#1584788 - 13/09/2007 03:44 Re: Jak zagadać....? [7] [Re: crova]
gnacik Offline
Carpal Tunnel

idziesz kupujesz kwiaty, lub kwiatka moze do tego jakis prezecik drobny( w zaleznosci ile ostatnio wygrales \:D ) idziesz np godzine wczesniej do restauracji czy czegos, dajesz to kelnerowi i mowisz ze tutaj przyjdziesz i jak zamowicie to aby wraz z daniem cały ekwipunek z soba zabrał, na lisciku w kwaitach bądz prezencie mozecie napisać ten facet przed Tobą[wtedy musicie byc przed nia:))

super!!!!!!!!!!!!!!!!!! \:\) wykorzystam na 100% \:\) dzieki

Do góry
#1586213 - 13/09/2007 18:54 Re: Jak zagadać....? [7] [Re: gnacik]
shane Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 13/04/2006
Fajne sposoby, szkoda tylko, że odpowiedniej beybe brak :|

Do góry
#1588189 - 14/09/2007 04:40 Re: Jak zagadać....? [7] [Re: shane]
odgdog Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 31/08/2004
@Pierniczek: mam dla Ciebie. Prawdziwe "myszyn impasybyl". Jak chcesz mi pomóc, to odezwij się na priva ;\)

Do góry
#1590275 - 15/09/2007 03:18 Re: Jak zagadać....? [7] [Re: gnacik]
Pierniczek Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 30/10/2005
Originally Posted By: gnacik
idziesz kupujesz kwiaty, lub kwiatka moze do tego jakis prezecik drobny( w zaleznosci ile ostatnio wygrales \:D ) idziesz np godzine wczesniej do restauracji czy czegos, dajesz to kelnerowi i mowisz ze tutaj przyjdziesz i jak zamowicie to aby wraz z daniem cały ekwipunek z soba zabrał, na lisciku w kwaitach bądz prezencie mozecie napisać ten facet przed Tobą[wtedy musicie byc przed nia:))

Ale nuuuuuuuuuuuda... Dajcie spokój, tak zachowuje sie 99% facetów! Żeby uwieść kobietę musisz być inny niż wszyscy. Jak chcesz byc sobą skoro kwiatami chcesz kupic uczucia kobiety? Kwiaty i ranki są TYLKO I WYŁĄCZNIE dla kobiet, z którymi już sypiacie jako specjalna nagroda. Ku.rwa Panowie musiscie zrozumieć jedno: to, że laska jest zajebista z wyglądu to wcale nie oznacza, że ma większą wartosć niż WY! Nie możecie zachowywać sie jak psy w nadziei, że ona da Wam mięso(seks). To co Wy prezentujecie to jest przykład tego jak być sfrustrowanym w stosunku o kobiet! Któryś tu pisał, ze wystarczy być sobą...bez komentarza...bycie sobą nie wystarczy! Musisz byc najlepszą wersją siebie - a to bardzo trudne jeżeli nie wiesz jak ma ona wyglądać. Nic nie rozumiecie...nic... Jeżeli coś co robisz nie przynosi Ci sukcesów to przestań to robic i zacznij robić cos innego. Obłęd polega na powtarzaniu tych samych zachowań w nadziei, że dadzą inne rezultaty...

Do góry
#1590307 - 15/09/2007 03:25 Re: Jak zagadać....? [7] [Re: Pierniczek]
Pierniczek Offline
Pooh-Bah

odgdob wal na priw i mów o co biega...sory, ze post pod postem.

Do góry
#1590750 - 15/09/2007 05:23 Re: Jak zagadać....? [7] [Re: Pierniczek]
crova Offline
Carpal Tunnel

Originally Posted By: Pierniczek
Originally Posted By: gnacik

Ale nuuuuuuuuuuuda... Dajcie spokój, tak zachowuje sie 99% facetów! Żeby uwieść kobietę musisz być inny niż wszyscy. Jak chcesz byc sobą skoro kwiatami chcesz kupic uczucia kobiety? Kwiaty i ranki są TYLKO I WYŁĄCZNIE dla kobiet, z którymi już sypiacie jako specjalna nagroda. Ku.rwa Panowie musiscie zrozumieć jedno: to, że laska jest zajebista z wyglądu to wcale nie oznacza, że ma większą wartosć niż WY! Nie możecie zachowywać sie jak psy w nadziei, że ona da Wam mięso(seks). To co Wy prezentujecie to jest przykład tego jak być sfrustrowanym w stosunku o kobiet! Któryś tu pisał, ze wystarczy być sobą...bez komentarza...bycie sobą nie wystarczy! Musisz byc najlepszą wersją siebie - a to bardzo trudne jeżeli nie wiesz jak ma ona wyglądać. Nic nie rozumiecie...nic... Jeżeli coś co robisz nie przynosi Ci sukcesów to przestań to robic i zacznij robić cos innego. Obłęd polega na powtarzaniu tych samych zachowań w nadziei, że dadzą inne rezultaty...

Kazdy ma swoje metody, jak narazie to tylko duzo mowisz z poradnikow, pochwal sie jak Ty urabiasz laski...sorry ale wg. mnie to jeżeli bedziecie rozumowali ze dziewczyna = sex to wogole skonczcie wszytskie kontakty typu mesko-damskie. Ty piszesz "ale nuda" przeciez te kwiaty nie muszą byc z jakiejs okazji, wystarcza by okazać troche serdecznosci jakies. Czy musimy być zawsze interesowni?

Do góry
#1590861 - 15/09/2007 05:54 Re: Jak zagadać....? [7] [Re: crova]
kamasss Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 31/08/2004
oki, z tym zaskakiwaniem i robieniem czegoś spontanicznie jak i z zaplanowanymi niespodziankami wszystko się zgadza, musi być ciekawie...

ale rozumiem, że tego samego oczekujecie od dziewczyny... bo inaczej nie widzę sensu...

Do góry
#1590892 - 15/09/2007 06:04 Re: Jak zagadać....? [7] [Re: crova]
Pierniczek Offline
Pooh-Bah

Jakbym Ci napisał jak ja wyrywam laski to byś nie zrozumiał, bo ja stosuję prawa psychologii. A to, że w poradnikach jest stosowana psychologia to już nie moja wina. Mam Ci napisać wpraw się w stan eskalacji pozytywnych emocji? Jak nie wiesz co to jest? Ja potrafię wyrwać laske na tekst: "podnieca mnie Twoje krocze." i po 3 min poszedłem z nią do łazienki. A 99,99% z Was za taki tekst na otwarcie rozmowy dostanie po chapie...w podrywaniu stosowałem techniki NLP i NLS, zasadę lustra, prowadzenie, hipnozę, znajomość mowy ciała, różnicowanie tonu głosu itd. Poza tym znam takie teksty, że jak mówię je do panienek to rozchylają im się uda i mają źrenice wielkości 5złotówek. Ustaliłem sobie system nadrzędny, uzyskałem pewność siebie poprzez przejście z dysocjacji na asocjacje. Miałem w życiu 147 dziewczyn, a z 217 się całowałem więc wiem co piszę. Mitem na światową skalę jest to, ze laski lubią miłych facetów...one ich nienawidzą! Miły facet może dać kobiecie tylko jedno nudne uczucie, którym jest miłość. Natomiast facet, który jest "draniem" daje jej ból,, nienawiść, ekscytację, bezpieczeństwo, szaleństwo, adrenalinę itd. Kobiety w wieku 17-15 lat mają w swoim życiu od 900 do 2500 podejść obcych facetów. Myślisz, ze jak dasz jej jakieś śmieszne kwiatki to będziesz inny niż 1000 poprzednich? W psychologii jest taka zasada, ze kobiety do szalonej zabawy wybierają facetów, którzy nie są podobnych do ich braci i ojców, natomiast jeżeli chodzi o małżeństwo to wtedy wybierają takich facetów, którzy są jak jej ojciec. Przeciętny facet ma bardzo nudne i prozaiczne życie. Egzystuje sobie tak jak społeczeństwo mu każe. Wszystko co robicie robicie po to żeby społeczeństwo jako ogół mogło przetrwać. Spójrzecie np na dwa najpopularniejsze magazyny na świecie dla mężczyzn i dla kobiet: cosmopolitan i playboy. Mają identyczną budowę - pierwsza część to zdjęcia napalonych lasek, a druga częśc to wszystkie gadżety jakie musisz mieć, żeby mieć taką laskę: telewizor plazmowy, zegarek, sofę, samochód, ipoda, komórkę itd. Tak samo jest w cosmo. Widzisz zdjęcie zaj.ebis.tego samochodu, a obok napaloną laskę. Nieświadomy przekaz takiego zdjęcia jest taki:kup sobie taki samochód, a będziesz miał taką laskę. Wierzcie mi znam sie na rzeczy, a to, że również czytałem poradniki o uwodzeniu nie ma nic wspólnego z moimi osiągnięciami w tym hobby. Jak zaczynałem moją przygodę z podrywaniem 4 lata temu to jeszcze nie było takich poradników. Przeczytałem je z ciekawości. Chciałem zobaczyć czy piszą tam wartościowe rzeczy. Wiele z tych książek jest całkiem niezłych ale bardzo dużo to jedno wielkie gowno. pzdr

Do góry
#1590901 - 15/09/2007 06:06 Re: Jak zagadać....? [7] [Re: Pierniczek]
Pierniczek Offline
Pooh-Bah

chodziło mi o wiek 17-25, a nie 15. sory za błąd.

Do góry
Strona 9 z 13 < 1 2 ... 7 8 9 10 11 12 13 >

Moderator:  Biszop, rafal08