A skąd taka pewność? Im wystarczy, że będzie literka zmieniona w nazwie drużyny albo pomylą zupełnie drużynę i już Ci dadzą zwrot. Oki ja i tak troszkę na tym meczu nerwów straciłem.
[QUOTE]Oryginalnie wysłał DARCIO: [qb]Oki podpowiem. Na kuponach jest H.Tel.Aviv a z tą drużyną Rytas nie grał tylko z H. Jerusalem. Pozdrawiam.[/qb][/QUOTE]Zwrotu nie będzie. Będzie zaliczony raczej tym, którzy zagrali ten mecz do 17.30, bo chyba o tej godzinie sie rozpoczął. Np. w profie można było obstawiać ten mecz do 20
:eek: uke: na profa. Za ten zwrot na Lietuvos. Na nich uke: za nerwy stracone wtym meczu. uke: na ludzi którzy tam pracują i robią z ludzi idiotów. Pozdrawiam wszystkich poszkodowanych. PS. Coś czuję jakby Lietuvos nie wygrał to by sprawy nie było
ja pierdziele tyle nerwów i co ?? ludzi za c***a robią dobrze wiedzieli z kim grają a pewnie jakby mecz zakończył się po ich myśli to by zaliczyli . uke:
jak są już tak dokładni to czemu niezrobili ostatnio zwrotu w biathlonie jak się pomylili w pisowni nazwiska Akhatovej . Powiem wam czemu - bo tam była niespodzianka