BeNiTooo
Carpal Tunnel
Meldunek: 15/01/2004
[QUOTE]Oryginalnie wysłał _muppet_: [qb]Real @2.18 w profie
Dzis weiczorem analiza, moim zdaniem trzeba wykorzystac tego bardzo bardzo value beta [/qb][/QUOTE]muppet zgadzam sie z toba w 100% real zagral slabo w pierwszym meczu mysle ze zaliczka 1 pkt to bardzo malo wiec real wygra dla mnie spokojnie bo tak naprawde to varese nic nie prezentuje.....a real to poprostu real
BeNiTooo
Carpal Tunnel
Meldunek: 15/01/2004
[QUOTE]Oryginalnie wysłał HAGIi: [qb]Żebyście się chłopaki przypadkiem nie zdziwili jak Varese wygra. Francuzi u siebie są mocni i nie są bez szans z Hiszpanami.[/qb][/QUOTE] WŁOSI HAGI WŁOSI NIE FRANCUZI.............wiesz to jest koszykówka kazdy wynik moze pasc ja daje na real i nie zmienie zdania
[QUOTE]Oryginalnie wysłał HAGIi: [qb]Żebyście się chłopaki przypadkiem nie zdziwili jak Varese wygra. Francuzi u siebie są mocni i nie są bez szans z Hiszpanami.[/qb][/QUOTE]Varese to Francuzi?? :eek: Od kiedy?? To przeciez wloski klub.
Sorry za błąd oczywiście Wlosi mały błąd. Juz poprawiłem. I tak to nie zmienia faktu, że Real nie będzie mieć wcale łatwo i bedzie to zacięty mecz ze wskazaniem jak dla mnie na Varese
[QUOTE]Oryginalnie wysłał HAGIi: [qb]Żebyście się chłopaki przypadkiem nie zdziwili jak Varese wygra. Włosi u siebie są mocni i nie są bez szans z Hiszpanami.[/qb][/QUOTE]
[QUOTE]Oryginalnie wysłał KAZIK WICHURA: [qb]HAGIi wlosi BUHAHHAHAHHAHAHHAHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHHAHAHAHAHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHA [/qb][/QUOTE]Kaziu troche szcaunku. Jesteś tu nowy i jak narazie nic nie wniosłeś ciekawego. Umiesz tylko sie naśmiewać z byle powodu. To był mały błąd a Ty co napisałeś BUAHa... każdy gówniarz to umie napisać. Lepiej byś jakiś opis zarzucił a nie głupoty. Zastanów się nad tym co robisz!
Dla mnie Metis jest faworytem w meczu z Realem.Juz w Madrycie byli bliscy pokonania Realu a teraz przed wlasna publika stawiam na ich zdecydowana wygrana.Real jest obecnie w kryzysie co przyznal sam trener po porazce u siebie z Las Palmas ,widac u nich brak superstrzelca Alfonso Reyesa.Natomiast Metis dzielnie sie trzymal w Bologni,przez dwie kwarty nawet prowadzil ale dopiero czwarta kwarta i fatalna skutecznosc spowodowala porazke ze Skiperem.Porownujac forme obu ekip sklaniam sie ku wygranej Metisu.
siema , jestem tu nowy podobnie jak wichura ale akurat popieram go w 100%z polewka , fakt mylić sie jest rzeczą ludzką ale żeby napisac ze varese to klub z francji to juz przesada , tym bardziej ze ty hagi chyba " siedzisz ' w tym koszu jak mało kto , wiec nie dziw sie reakcji kazia, pozdro all p.s nienawidze tego varese swoją droga i mam nadzieje ze wtopią LEWY BALKON W HALI LUDOWEJ ZAWSZE WIERNY
HAGIi ty matole przez krowe *******ony wystarczy ze to TY wnosisz duzo ciekawostek tutaj na forum.....ale widze ze jestes prawdziwym znawca kosza i poklony w twoja strone......... bahhahahahahhahahahahhahahahahhaha piwo dla ciebie iwo: