"We do apologize for the inconvenience we have already request the card provider to process the card for you they will assign a pin for your prepaid card once you received an email with the pin for the prepaid card you will get the card in 21 business days"
Taka odpowiedz dostalem od supportu, wynikaloby z tego ze najpierw dostajemy PIN mailem, dopiero pozniej karte w ciagu 21 dni.Wiec chyba na razie czekamy na PIN..
O wiec ja tez dzis dostalem przesylke o dziwo. Tyle ze nie mam PIN-u do karty wiec na razie mecze support zarowno Netellera jak i dostawcy karty. Sama karta jak to karta - Maestro z kodem CVV2, wiec bedzie mozna robic zakupy w necie:)
a poc o wam ten amerykanski shit przecierz nalepiej wyplacac i wpalcac wlasnym kontem i kartą jest tyle szybszych dogodnych sposobów ladowania konta
czasy ortfelow mijaja
po co wam posrednicy
To jest akurat kanadyjska firma a nie USA. I do tego wyplaca sie wygodniej ta ta karte i odrazu z bankomatu - anonimowo. A jak na konto ci przesylaja to wiadomo ze widac po wyciagach itd.
Ok, PIN juz mam, karte tez. Probowalem wyplacic kase z Netellera na karte, ale dostaje komunikat, ze karta jest nieaktywna pomimo ze na stronie dostawcy karty loguje sie normalnie. Mam nadzieje ze szybko to rozwiaza. Pozdr