Romřren B - Uhrmann M 2.00 1.70 Co sadzicie na temat tej pary na dzisiaj? Wydaje mi sie, ze Uhrmann po tym co pokazal wczoraj ma duze szanse na zwyciestwo z Norwegiem. A jakie sa Wasze opinie? Bodek
Wg mnie ta para jest SUPER pewna, szczególnie po tym co wczoraj pokazał (a właściwie nie pokazał ) Norweg. I ten wysoki kurs. Mniam! Myślę jeszcze o: Bystřl L - Lappi A 1.70 Hannawald S - Miyahira H 1.65 Hautamäki M - Kasai N 1.70
Ja tez postawilem na Hannawald S - Miyahira H 1.65 Hautamäki M - Kasai N 1.70 Tej pary troszke sie obawiam, bo Bystřl L mial drugi skok lepszy od Lappiego. Powodzenia Trzeba szybko stawiac, bo Expekt zaraz "poprawi" kursy Bodek
Czytałem gdzieś (chyba w Onecie), że dziś Norweg jednak będzie skakał, ku uciesze króla Harolda, który będzie, podobnie jak wczoraj, honorowym gościem zawodów.
Wszystko dobrze na razie, tylko żeby w drugiej serii Hannawald się nie załamał i nie walnął 100 m, bo Miyahira na pewno skoczy w okolicach 112 metra. Co mnie podkusiło, by dawać Niemca ??? Teraz będę miał niezłą nerwówkę
Już wiesz ze raczej nie wejdzie.Ja się długo zastanawiałem czy dać go w 15 czyw 10 czy może w ojedynku z Pettersenem.Zdecydowałem sięna tą ostatnią możliwość i po 1 serii chciałem już wyżucać kupon a po 2 skoku Krańca już praktycznie tenże kupon był w śmietniku.No ale Pettersen w 2 serii(która dodam że była z wyżej belki) skoczył krócej niż w 1.No i Kranjec wygrąłz nim o 0,5 punkta Ale ale chwileczkę