Prosze bardzo!!!!!!sprawdzam wyniki u czeskich jak oni to zaliczli i u nich sa piekne " vraci se" Oby nasi tez pokazali honor! W koncu wchodzimy do uni!
Oby tak bylo , przeciez Profesjonal i STS sa czeskie iwo: Nastepny raz zagram na skoki na Turnieju 4 Skoczni, tam juz nie powinno byc takich przekretow.
Przemyslalem całą sytuacje i doszedlem do wniosku ze gdyby Totomix podciągnął typy na pierwszy konkurs na drugi ktory sie odbyl ( wogole nie wiadomo jakim prawem , z jakiego powodu by to mieli zrobic) to było by to zupelnie nielogiczne i byloby to oszustwo.Jutro sie przekonamy jakie jest oblicze polskiej bukmacherki : - krzyworyjowy biznes ktory musi za wszelka cene byc wysokodochodowy - czy tez ten biznes ktory sie rozwija i idzie ku europie postepujac wedlug zasad
Nie chcialbym wac martwic , ale ja mam negatywne doswiadczenia w takich sytuacjach, na 90 % Prof. oglosi wyniki tego konkursu jako rozegranego w sobote.
#164188 - 15/12/200300:04Re: Skoki w Titisee-Neustadt / 13 i 14 grudnia
lucAs
veteran
Meldunek: 02/02/2003
Wlasnie ogladalem Sport w TVP i Bartosz Heller powiedzial ze niedzielny konkurs sie nie odbyl a dzis byl Sobotni konkurs al: Potwierdza to takze serwisy ze dziejszy konkurs bedzie liczony jako sobotni
Mi dzisiaj wszystkie typy oprocz pieprzonego Titise weszly jak zloto wiec mam cichom nadzieje na odliczenia kursow - zwroty noi i na hajSSS , bedzie za co grac do środy