Jesli korzysta sie z tej karty raz, dwa razy na rok to rzeczywiscie te 7 EUR moze bolec, ale jesli ktos z niej korzysta kilkanasie lub kilkadziesiat razy w miesiacu to te 7 EUR nie jest kwota zaporowa. Papa, PIN przychodzi mailem. Upomnij sie o niego, ja mialem podobnie, PIN wyzerowali i juz mozna bylo z niej korzystac.
hmmm.. no wlasnie ..bo tak teraz patrze i na mojej karcie jest 08/10 ..Gdyby porownac to z moja kredytowka gdzie cyfra roku to druga cyfra to karta wazna do 2010. Ale ze na stronie bylo napisane o rocznej waznosci karty to mi sie skojarzylo ze chodzi o 2008. Jak to jest u was ? Moze ktos ma dozywotnio
wszyscy mają roczną ważność, bo oba supporty netellera i first-pay mówią że tylko takie są wydawane odkąd neteller wprowadził nowe karty. Napiszcie do ich supportów, może oba są w błędzie
tak więc nie ma co się łudzić w grę liczb szkoda że takie krótkie okresyyyy...
Conrad "I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
Meldunek: 14/11/2000
Z tym nie ma problemu, skończy się karta to nową przyślą. Ja z ich usług bardzo rzadko korzystam bo nie mam czasu, ale poczytałem sobie trochę o tej karcie i całkiem fajnie to wygląda bo nie jest już wszystko oparte o kanadyjską walutę, koszt wydania jest albo jakieś 20-kilka złotych albo gratis, nie ma miesięcznych kosztów, itd.
Conrad "I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
Meldunek: 14/11/2000
PIN ponoć się otrzymuje (przez email) tuż po złożeniu wniosku o kartę (tak więc na kilka tygodni przed jej otrzymaniem), natomiast jeśli nie dostałeś PINu to Neteller zaleca zadzwonić pod numer na odwrocie karty i po krótkiej rozmowie (potwierdzenie danych osobowych) dział obsługi klienta wyzeruje Ci Pin na 0000.
ja dostalem juz karte. Dziwna sprawa ze nie wysylaja juz jej z kanady tylko z USA. Pierwsza ta stara karte wysylali z kanady teraz widze floryda oddzial jakis w chigaco...
Maila z pinem dostalem juz dawno i zmienilem teraz kompa i nie mam na poczcie tego maila i nie wiem jaki mam pin.
Pytanie - bo moze wysylaja wszystkim taki sam pic. Jaki wy dostaliscie pin w mailu? 1234?
Trzeba wejsc na first-pay com czy mozna jakos z netytelera normalnie z konta?
Bo w chodze na first pay i co dalej?
tak wchodzisz na first-pay wpisujesz numer karty i numer pin (tu masz problem brak pinu) pozniej zmieniasz pin na jaki chcesz zaznaczasz ze czytales warunki klikasz i masz aktywna
ja dostalem juz karte. Dziwna sprawa ze nie wysylaja juz jej z kanady tylko z USA. Pierwsza ta stara karte wysylali z kanady teraz widze floryda oddzial jakis w chigaco...
Maila z pinem dostalem juz dawno i zmienilem teraz kompa i nie mam na poczcie tego maila i nie wiem jaki mam pin.
Pytanie - bo moze wysylaja wszystkim taki sam pic. Jaki wy dostaliscie pin w mailu? 1234?
trzeba używać http://www.gmail.com gdzie archiwizujją wszystkie maile odbierane i wpisujesz "szukaj pin neteller" i masz wszystkie inne poczty @ to syf