Do konca rundy zasadniczej w niemieckim szczypiorniaku dwie kolejki. Co sie dzieje pozniej? czy to koniec sezonu czy są jeszcze jakies playoffy? i jak tam wyglada sprawa awansu do pucharów? nie jestem zbyt obeznany w tej dyscyplinie, a koncowka sezonu moze przyniesc jakies ciekawe wyniki...<czytaj troszke kaski > Dzieki za odp
904 Minden-Willstatt 1 1.2 spadkowicz willstatt gra z wciaz walczacym o utrzymanie minden wynik moze byc tylko jeden
905 Goppingen-Lubbecke 1 1.25 zdegradowane lubbecke gra o nic goppingen walczy o jak najwyzsza pozycje.
906 Magdeburg-Hamburg 1 1.11 chcac zachowac szanse na wicemistrzostwo magdeburg musi wygrac z nie grajacym o nic Hamburgiem
908 Flensburg-Lemgo 1x 1.4 nowy mistrz Niemiec gra z obecnym wiceliderem który nie jest jeszcze pewny ostatecznej pozycji.Podporka spowodowana jest tym ze Lemgo to prawie cala reprezentacja Niemiec.
magdeburg-hamburg over 59.5 gola 9/10 moj typ na wynik na ten mecz 38-32. a poza tym kiel ktory walczy o ostatnie miejsce w pucharach czyli 6 pozycje 10/10 ma punkt straty do gummersbach ktore raczej wtopi na wyjezdzie z nordhorn( ci nie przegraja ostatniego meczu w sezonie przed swoja ukochana publicznoscia raczej).mysle ze minden to zasluzony klub ktory ostatno zlapal odpowiednia forme i zagranie na ten zespol jest dobrym ruchem 8/10 powodzenia iwo:
MorpheusI Piłki ręcznej nie gram bo się nie znam i dzisiaj sam nie wiem dlaczego zagrałem pierwszy raz i to Twój typ. Dzięki za 35%,o ktore zwiększyłem swoją wygraną. Gdybyś przejeżdżał przez Zagłębie to daj znać masz u mnie w pubie zajebiste piwo. serdecznie pozdrawiam dardaw
iwo: iwo: VIVE Kielce iwo: iwo: Vive Kielce w podwójnej koronie !! Dzisiejszym zwyciestwem nad Wisłą Płock 37:29 w finale pucharu Polski drużyna Vive pokazała, że męski szczypiorniak w Polsce ma niekwestionowanego króla w tym sezonie iwo: al:
Czy wie ktoś gdzie jest ranking drużyn narodowych i czy wogóle on jest? Chodzi mi głównie o ranking drużyn europejskich. Wielkie dzięki za szybką odpowiedź.
lukboj wiem i na 15 min do końca POLSKA prowadzi 11 bramkami a do awansu starczało im wygrać mecz 7 golami i na dodatek jeszcze austriak dostał czerwoną kartkę i Polacy grają w przewadze
i brawooooooooooooooo bramkarz to co wyczynia Szmal w bramce to zostawie bez komentarza:)
hehe 36 - 19 nokaut:)))) to jest piękne brrrrrrrawoooooo chłopaki gratulacje będzie wielka impreze w styczniu i lutym i na dodatek wszystkie mecze polaków pokaże PolsatSport będzie co oglądać jest superrrrr !!!!!!!!!!