gratulacje dla naszych pan a zwlaszcza dla Glinki,z przyjemnoscia takie mecze sie oglada..jutrzejszy final na Polsacie o 18.00 PS.mam nadzieje,ze jutro czeka mnie i was dwa finaly...Polska-Czechy w 2 kw 27-20...go go go POLKI...
Unibet wystawił już kursy na finał i uwaga na Turcje jest 1.85 - osobiście się tego nie spodziewałem liczyłem na max. 1.40 - sądze że limit szczęścia i przedewszystkim umiejętności naszym zawodniczką się wyczerpał zwłaszcza po tym co widziałem w meczu Turcja - Holandia jestem gotów zagrać na to, że to właśnie gospodynie będą mistrzyniami europy choć trzeba wziąść pod uwage, że trener Niemczyk prowadził wiele tych zawodniczego podczas pracy w Turcji i wie co każda z nich prezentuje, a pozatym jak niewejdzie to czy ktoś będzie płakał bo JA napewno NIE !
Jutro nasze siatkarki sięgną po MISTRZOSTWO. Turcji nie pomoże publiczność, mam nadzieje ze sędziowie też nie. Jak zwykle po dramatycznym meczu ale licze na zwycięstwo naszych pań.
Dopiero co wróciłem z urlopu,ale w trakcie ogladałem sporo meczy turczynek,a nasze widziałem tylko w skrótach i 2 sety z włoszkami i z mojej oceny wynika,że gospodynie po prostu ten mecz wygrają i to po dość jednostronnym pojedynku-kursy są bardzo wysokie i myślę,że warto postawić za większą kasę ! Również mecz o 3-cie miejsce powinien zakończyć się wygraną naszych zachodnich sąsiadek(no chyba,że załamała ich wczorajsza klęska!)
#168947 - 28/09/200316:16Re: ME siatkarek - TURCJA 2003
Anonymous
Unregistered
O ile nasze dziewczyny nie przegraja meczu w szatni, to mamy szanse na złoto. Trzeba przyznać, że ambicji i umiejętnosci im nie brakuje. Musza poprawić grę srodkiem, tym samym odciaża Małgosię Glinkę wtedy będzie OK. Stawiam na zwycięstwo Polek.
Ludzie nie wierze :eek: Przeciez to co one graly to bylo cos niesamowitego. Praktycznie zniosly rywalki z placu. Wszystko im wychodzilo fantastyczne zagrywki, ataki, bloki, obrony tego dnia nie mielismy zadnych slabych punktow. Nasi siatkarze powinni sie tylko uczyc. A w siatkarkach sie wrecz zakochalem. Zwlaszcza w pieknej Skowronskiej i fenomenalnie atakujacej Glince. Naprawde dawno nie przezylem takich pieknych emocji. Jestem tak wzruszony ze nie wiem nawet juz co pisac. Powiem jedno mamy nowego Malysza A raczej Malyszki
#168954 - 29/09/200301:05Re: ME siatkarek - TURCJA 2003
Anonymous
Unregistered
Srodek zagrał koncertowo, mecz skończył się szybko. BRAWO!!! Zdrowie za najlepsza zawodniczę mistrzostw Gosię Glinkę iwo: Zrowie za cała drużynę iwo: Serce rosnie, jak widzi sie taka grę. Drzewczyny, trzymajcie tak dalej.
brawo Polki , jestem peen uznania przecieralem oczy ze zdziwienia o tym ze wygraja bylem prawie pewny po zwycisetwie z Niemkami...ale ze taki nokaut?? SZOK
Brawo dziewczyny jestescie wspaniałe niespodizewałem sie takiego obrotu sprawy. Niedosc że fanastycznie gracie to jeszce jestescie pięknymi kobietami no cóż co najmniej dwa powody dlaczego jestescie lepsze od iwo: facetów pozdrawiam