wesul
Pooh-Bah
Meldunek: 26/10/2001
Mam taka propozycje. Poniewaz w weekend forum czesciej nie dzialalo niz dzialalo, proponuje nie przyznawac walkowerow w meczach ktore sie nie odbyly w tej kolejce. Niech zainteresowani wyznacza terminy i rozegraja ponownie te spotkania. Mysle, ze bedzie to sprawiedliwe rozwiazanie. Czekam na decyzje zarzadu EEL.
jesli 3 lub wiecej zespoly maja tyle samo punktow to robi sie tzw mala tabelke.zawiera ona mecze miedzy zainteresowanymi zespolami,tradycyjnie punktowane.
Decyduje wtedy bilans bramkowy obliczany: Bramki zdobyte minus bramki zstracone, jeśli i on będzie taki sam to decyduje większa liczba strzelonych goli. Jeśli i to nie pomoże liczy się korzystniejszy wynik dwumeczu ze zwycięzcą swojej ligi (w tym przypadku Ib)
-------------------------------------------------------------------------------- Mam pytanie:Rewanże są od 25.06 czy mogę wysłac swoje typy na rewanż już dzisiaj czy muszę od jutra???
Mam pytanie do komisji a konkretnie chyba do legiasa: Czy można na jeden mecz podać 2 typy na 1x i 2, albo 3 typy na 1, x, 2. Typowanie wszystkich możliwości chyba mija się z celem i proszę się wypowiedzieć na ten temat.
[QUOTE]Oryginalnie wysłał terminator: [qb]Mam pytanie do komisji a konkretnie chyba do legiasa: Czy można na jeden mecz podać 2 typy na 1x i 2, albo 3 typy na 1, x, 2. Typowanie wszystkich możliwości chyba mija się z celem i proszę się wypowiedzieć na ten temat.[/qb][/QUOTE]Na nowy sezon bedzie trzeba zmodyfikowac regulamin, nie bedzie mozna podawac danego spotkania kilka razy tak jak to do tej pory (np. 1 typ. brazylia-turcja -1 ;2 typ Brazylia turcja 2-1). Teraz mozna tak robic, ale gdy podajesz typy 1 i x i 2 to duzo nie zyskasz, 3 strzaly strzelone w tym jeden trafiony.