#1793805 - 20/11/2007 10:48
Rozwalone forum
|
stranger
Meldunek: 20/11/2007
|
OK, " my account has been banned or locked", płakać nie będę Wchodzę tu tylko po to, by pożegnać się z tymi wszystkimi, z którymi zawsze przyjemnie się dyskutowało i wygłupiało, bo pożartować też trzeba, nie samą grą człowiek żyje Pozwólcie, że nie będę wymieniał nicków, by kogoś nie pominąć Zainteresowani na pewno wiedzą, o kogo mi chodziWymienię tylko Ignoratora, który w pewnym momencie usiłował mi wmówić coś, co nie miało miejsca, a potem "zawiódł się na mnie", gdy usiłowałem dojść do faktów Ciebie Kamil też będę dobrze wspominać, choć zalazłeś mi za skórę Wszystkim Wam dziękuję  Dziękuję też tym wszystkim, których nicki nie utkwiły mi w pamięci, a którzy udzielali się w tematach piłkarskich  Nie wiem kto mnie zbanował, bo nawet nie miał odwagi dać wzmianki o tym w odpowiednim dziale ani uzasadanić swojej decyzjiNie jest to dla mnie aż tak istotne, bo mecz.pl to portal bukmacherski już raczej z nazwy, coraz częściej jest to miejsce do rozmów o Dupie Maryny, itp. Następuje wręcz degrengolada Są jednak granice przyzwoitości i rzeczy, na które sobie nigdy nie pozwolęA znalazł się dziś pojebaniec - bo inaczej nazwać takiego nie umiem - który dał zawirusowanego linka  Mój antywirus wyłapał natychmiast trojana i jakiś syf, ale i tak musiałem zrobić pełny skan, by przed zalogowaniem się u bukmachera mieć absolutną pewność, że komp jest czysty. Straciłem ponad godzinę i nie zdążyłem już obstawić wszystkiego. Potem jeszcze napisał mi " Pierdol się cwelu", oraz " nie wjeżdża się na starych frajerze i za to powinieneś polecieć z tego forum" No i " stary" pojebaniec został na forum i ma się dobrze, a ja młody kot  dostałem bana  Ku uciesze kolesi starego oraz tych, którzy czerpią radość, gdy zobaczą trzęsące się cycki, wirującego kutasa czy jakieś pedalskie scenki na... forum mecz.pl Tym ostatnim powiem - bawcie się dobrze, bo kompletnie udało wam się rozpierdolić te forum - przynajmniej w mojej opinii Teraz dam wam jeszcze jedną przyjemność, moje nowe konto też możecie zbanować rene
|
Do góry
|
|
|
|
#1794069 - 20/11/2007 17:12
Re: Rozwalone forum
[Re: connor]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 08/10/2005
|
Przeczytałem to co było napisane i jedna taka mądrość mi się nasuwa, że panowie mogli wyhamować. Winna w tym przypadku rozkłada się na dwie osoby na Zbigniewa, że dał takiego a nie innego linka a na rene za zachowanie zimnej krwi. Ochłońcie panowie i wracajcie na forum. Tylko jak wrócicie to dajcie sobie na wzajemne wstrzymanie. Każdy z was jest tutaj potrzebny dlatego trzeba zapomnieć o wczoraj a żyć jutrem  .::Think Twice::. Ignorator.
|
Do góry
|
|
|
|
#1794103 - 20/11/2007 17:27
[Re: Ignorator]
|
member
Meldunek: 28/01/2007
|
ten debil już podobno wklejał cos takiego i TEŻ za to przepraszał. Na takie rzeczy ludzie reagują zawsze tak samo.A więc żadnych wniosków nie wysunął . W sieci są osoby które zyją z gry i pilnuja swoich pieniędzy, więc reakcja rene odpowiednia.
|
Do góry
|
|
|
|
#1794136 - 20/11/2007 17:43
[Re: Mixer8899]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 12/10/2005
|
 Tu macie powyżej porównanie w formie zapytania , a tu macie poniżej odpowiedź ( już nie chciało mi się robić screenów ) Zbigniew : Zarejestrowany: 29/03/2003 Wiadomości: 4676 Loc: Kurdestan Rene : Zarejestrowany: 25/01/2006 Wiadomości: 1534 Loc: Gdansk A who is who wyjaśnia Experto : Oficjalne info jest takie, ze userzy: rene i Zbigniew otrzymali bana czasowego, za ich konwersacje na forum. Wnioski niech każdy wyciągnie sam, jestem pewiem, że jakby role się odwróciły , rene - był winowajcą - dostałby bana na zawsze, a te nco go sprowadziłna ziemię - czyli Zbigniew dostałby oscara za pilnowanie porzadku. Na ale jest jak jest " Ku uciesze kolesi starego oraz tych, którzy czerpią radość, gdy zobaczą trzęsące się cycki, wirującego kutasa czy jakieś pedalskie scenki na... forum mecz.pl "
|
Do góry
|
|
|
|
#1794190 - 20/11/2007 18:27
[Re: moonlight]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/01/2004
|
Wracam po dyżurze ,wchodze na forum i...ręce opadają Rene BAN ? Specjalnie pisze TU,by wszyscy mogli przeczytać ,a nie w dziale dostepnym tylko dla modów.
STANOWCZO PROTESTUJĘ przeciwko takim metodom i żądam odbanowania rene NATYCHMIAST
Gdy to nie nastapi bede osobiscie rozmawiał z Conradem ,nie przez żadne PW Zbigniew po raz kolejny zasyfia forum zawirusowanym linkiem ,juz po pierwszym razie inny user dostałby bana ,ale....Zbigniew to "stary user" ,na takich sie nie wskakuje ,prawda ?  "Wchodzisz na własna odpowiedzialność !" Jak to rozumieć ? Ano kazdy normalny user bedzie uważał ,ze chodzi o TREŚĆ zawarta pod podanym linkiem ,ale nie ,ze podlinkowano strone z WIRUSEM ! Reakcja Rene była gwałtowna ,to fakt ,ale kazdy kto zyje z bukmacherki wie ,ze zasyfiony komp to ogromne ryzyko otwarcia jakiejkolwiek strony buka. To jest forum bukmacherskie ,chyba ,ze ktos uważa ,ze filmiki z pedałami maja tu zastapic analizy i typy. Skoro tak mysli ,jest w błedzie i lepiej bedzie jak poszuka sobie innego forum. Reasumując : 1) Cofniecie bana dla rene
2)Zbigniew wraca ,ale z 2 ostrzezeniami na koncie Mariusz & Fro ,licze na Waszą szybka reakcję i mam nadzieje ,ze moje argumenty beda przez Was wziete pod uwagę. Ale sie wk........ 
|
Do góry
|
|
|
|
#1794211 - 20/11/2007 18:34
[Re: Kameleon]
|
antimadrista
Meldunek: 06/01/2005
|
|
Do góry
|
|
|
|
#1794215 - 20/11/2007 18:38
[Re: Fro_Lech]
|
Pooh-Bah
|
Fro_Lech, jeżeli chłopak daje podejrzany link na forum ( a był podejrzany - mój antywir coś tam poblokował, zresztą sam uznasz zapewne, że poziom tego "żartu" mocno odbiegał od przyjętych norm ) - na szkodę innych użytkowników ( a nie trzeba pisać, że to forum powinno być poważne i poważnie traktowane - wiadomo ), powinien być od razu ukarany pstryczkiem w nos. Tym bardziej , ze zrobił to celowo, próbując nie wiem czym zaimponować ( jakimiś wyskakującymi okienkami ). 1 przewinienie Zbigniewa. Następnie Rene go zbluzgał ( każdy by tak zrobił , ja również, jeżeli musiałbym skanować kompa i tracić czas przez to ) , Zbigniew także nie był mu dłużny. Wynik w przewinieniach 2:1. Zostali potraktowani tak samo. Zaraz potem Zbigniew się pokajał , wkleił jakąś maskotkę na przeproszenie ( no comments ) , ba, nawet odezwali się obrońcy Zbigniewa... I w sumie to Rene wyszedł na głupka. Jakby była odwrotna sytuacja : taki Rene , młokos  wrzuciłby taki link, a cała plejada wzajemnie popierających się dzieciaków, starych userów  na niego się rzuciła - to jestem pewien, że bana dostałby od razu. A kto wnosi więcej do forum to widać gołym okiem, i jeżeli chcecie rzeczywiście, abyśmy czytali więcej o dupie maryni, jak zagadać panienkę, pokojarzyć, ponabijać postów niż konkretnych rzeczy dla których pierwotnie to forum zostało założone - no to rzeczywiście - jesteśmy ku temu na najlepszej drodze. Na koniec moje osobiste zdanie : wolę 100 razy więcej czytać posty Rene odnośnie piłki, choć się z nim wiele razy nie zgadzam, niż jakiegoś usera, który realizuje się w 99% w dziale TiO.
|
Do góry
|
|
|
|
#1794227 - 20/11/2007 18:44
|
Pooh-Bah
|
Co Wy macie z tym wirusem? ;>
Proponuje niech każdy najpierw spojrzy na siebie, bo u Ciebie moonlight trudno znaleźć jakiś post z analizą spotkania w ostatnich 100 postach. Mało pomagam w dziale Świat Bukmacherstwa na temat konkretnych bukmacherów? Mało przeczytałeś moich analiz, polemiki w ważnych tematach w Sport Insider ? 3xP proponuję, popatrz, przeczytaj, przeproś... Próbowałeś na ślepo gdzieś uderzyć, ale nie trafiłeś... Nie obchodzi czy był tam wirus czy nie, coś było nie tak, ale skoro popierasz, ze poziom tego żartu był O.K. - to gratuluje intelektu.
|
Do góry
|
|
|
|
#1794247 - 20/11/2007 18:53
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Meldunek: 24/11/2003
|
Mialem sie nie odzywac ale jak widze te protesty, grozne miny i udowadnianie kto mial racje to az zal...;-)
Obaj powinni na jakis czas dac sobie luzu, tydzien czy dwa dalby im czas do uspokojenia bo zarowno jeden jak i drugi przesadzili ostro.
Zbigniew tak czy siak nic tu nie pisywal po za TiO przynajmniej ostatnio ale byl na tym forum od zawsze, bynajmniej go nie bronie ani nic podobnego, oceniam fakty, mi taki ktos jak on nie przeszkadza tutaj wbrew pozorom jest duzo bardziej przydatny niz taki Pi.... ehhh
rene, no coz duzo pisal na stadionie i owszem, ja nazwalbym to biciem piany w wiekszosci wypadkow, wiedzy bynajmniej mu nie odmawiam ale jego typow nie liczylbym w ilosciach hurtowych, zreszta jak kiedys zwrocilem uwage ze milo sie cokolwiek czyta jak jest to na koniec podparte stawka ale nie oszukujmy sie, osoby ktore robia cos takiego (podaja stawke) sa w zdecydowanej mniejszosci.
Dla mnie nie ilosc literek w temacie jest wyznacznikiem, mnie interesuja cyferki, nawet jesli musze sam kogos podliczac to i tak bedzie mi sie to oplacac, nie liczac PP mam kilka osob ktore nie prowadza tematu ale podaja stawki w dzialach w ktorych sie udzielaja.
Wiekszosc nie czuje roznicy bo licza sie gladkie slowa kontrowersyjna opinia, czy wdanie sie w polemike zeby pozniej wyszlo na moje... Jest tu troche osob ktore maja spore budzety i dla nich to nie jest zabawa, zgadnijcie czy chce im sie pisac przydlugie wywody?? Jesli juz podadza typ to w kilku slowach uzasadnienia i z podana stawka, wielka roznica!
Dla mnie obaj ban na jakis czas, pozniej kilka slow przeprosin i kazdy z nich powinien wyciagnac wnioski z tej akcji.
Do ani jednego nic nie mam, nie wadzili, a okazywali sie przydatni.
Jak ja napisalem zeby w innym temacie nie wpisywali sie Pierniczkopodobni to jaki byl rwetest...ufff.
|
Do góry
|
|
|
|
#1794257 - 20/11/2007 18:57
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 31/01/2003
|
Nie obchodzi czy był tam wirus czy nie, coś było nie tak, ale skoro popierasz, ze poziom tego żartu był O.K. - to gratuluje intelektu.O wirusie było do amkwisha. Nie napisałem nigdzie, ze podobał mi się ten żart... Mało pomagam w dziale Świat Bukmacherstwa na temat konkretnych bukmacherów? Mało przeczytałeś moich analiz, polemiki w ważnych tematach w Sport Insider ? 3xP proponuję, popatrz, przeczytaj, przeproś...Na ostatnie 75 postów, jedynie 13 poza OC i TO&OWO. Czysty zysk ze sportu? Kliknąłem na ślpeo inne posty. Sorka za OT, ale III RP już nie ma Czekamy na ten klucz txt rewelka Wybierz rozmowę , będą pytać o podstawowe dane, numer bezpieczeństwa, itp. O zakłady nie pytają, ale nie zaszkodzi przypomnieć sobie Do tego odpowiedzi na posty osób, które niedawno zarejestrowały sie na forum i pytają o rzeczy, które z łatwością można znaleźć w googlach. Mnie na tym forum interesują typy, a takich nie widze z Twojej strony.
|
Do góry
|
|
|
|
#1794283 - 20/11/2007 19:05
|
Pooh-Bah
|
Oj Kameleon, z tego postu widzę, że jesteś pierwszy na mojej liście ludzi z którymi polemika jest bez sensu. Dzięki za rzeczowe podsumowanie. Masz rację. Na drugi raz nie klikaj na ślepo  Powodzenia. Bez odbioru. "to smutne, że głupcy są tacy pewni siebie, a ludzie rozsądni tacy pełni wątpliwości" ( Russel)
|
Do góry
|
|
|
|
#1794284 - 20/11/2007 19:08
[Re: Biszop]
|
Carpal Tunnel
|
rene, no coz duzo pisal na stadionie i owszem, ja nazwalbym to biciem piany w wiekszosci wypadkow...
Rene ,jutro trzepaczka do reki i ubijamy nastepna kolejke La Liga. Clara de huevo batida...a mi me gusta mucho 
|
Do góry
|
|
|
|
#1794293 - 20/11/2007 19:13
[Re: Amkwish]
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
|
rene, no coz duzo pisal na stadionie i owszem, ja nazwalbym to biciem piany w wiekszosci wypadkow...
Rene ,jutro trzepaczka do reki i ubijamy nastepna kolejke La Liga. Clara de huevo batida...a mi me gusta mucho Po pierwsze dzieki za priva sprzed jakiegos czasu:) Po drugie nie bylo to do Ciebie. Po trzecie zacytuj calosc bo wyrwany z kontekstu fragment jakbym go nie docenial. Po czwarte przyklad: Co do meczu Szkocja - Włochy to zaczynam zmieniać zdanie Tak na pierwszy rzut wyglądało mi to na makaroniarzy, ale teraz mam coraz więcej wątpliwości Włosi w tych eliminacjach niczego wielkiego nie grają Mają jakiegoś śmiesznego trenera, chyba z łapanki Trochę im przyfarciło, że Szkoci przegrali z Gruzją, bo teraz robi im remis Grają jeszcze z Owczarzami, więc 3 punkty można im dopisać Ale Szkoci u siebie mogą im dokopać Tyle, ze to są farciarze i remis chyba wywiozą Tak, zdecydowanie, to jest dla mnie bicie piany, 3 opcje w jednym meczu, wygra, zremisuje, przegra;-) Nie zmienia to jednak faktu ze wiedzu mu nie odmawiam.
|
Do góry
|
|
|
|
#1794312 - 20/11/2007 19:20
|
Carpal Tunnel
|
Na drugi raz nie klikaj na ślepo Jak już jesteś taki dokładny... http://www.mecz.pl/forum/ubbthreads.php?...rue#Post1542009Temat Zbigniewa w PP, czyli temat osoby, która według Ciebie pisze tylko w PP. O, ale widze Ty też masz temat w PP, szkoda że porzucony.
|
Do góry
|
|
|
|
#1794316 - 20/11/2007 19:23
|
Carpal Tunnel
|
Po pierwsze dzieki za priva sprzed jakiegos czasu:)
 Biszop ,wiem ,ze nie do mnie piłes z ta pianą ,chociaz zdarza mi się również ,hehe. Co do rene ,to ma swój ogromny wkład w temat "La Liga" ,a sam wiesz ,ze mod niczego noe zrobi bez wsparcia ze strony userów. Zbanowanie rene odebrałem zbyt emocjonalnie ,ale...temat o najlepszej lidze swiata bez Niego nie byłby juz ten sam. A....włoska najlepsza? No,nie wiem ,nie wiem 
|
Do góry
|
|
|
|
#1794346 - 20/11/2007 19:32
|
Pooh-Bah
|
Kameleon, rzeczywiście pokazałeś mi że masz rację, aż sobie się dziwie że mogłem tak skrytykować Zbigniewa. Przepraszam. Nie powinienem się wychylać, tym bardziej, że w zasadzie nie wiem po co tu jestem, bo nie znam się na dowcipach, ani na panienkach, a o podawaniu typów już nie wspominam. Tak naprawdę link który wrzucił był zaj.ebisty, świetnie się ubawiłem, oby takich częściej. Był to doskonały przerywnik w codziennej, mozolnej pracy przed kompem. Krytyka byłą moją prowokacją, jeszcze raz przepraszam. No wtrafiłeś także w sedno - bo korzystałem z jego typów, naprawdę PoZruFFka , szacun dla Ciebie, mega-ziom, trzymajmy sztamę 
|
Do góry
|
|
|
|
#1794362 - 20/11/2007 19:41
|
member
|
biszop- stawkowanie???cie interesuje najbardziej przy opisach?? to ja ci wyjaśnie stawkowanie:
zbigniew to ŚWIR 10/10 - graj to!!!!;)
|
Do góry
|
|
|
|
#1794366 - 20/11/2007 19:43
|
antimadrista
|
|
Do góry
|
|
|
|
#1794376 - 20/11/2007 19:46
|
|
 Biszop ,wiem ,ze nie do mnie piłes z ta pianą ,chociaz zdarza mi się również ,hehe. Co do rene ,to ma swój ogromny wkład w temat "La Liga" ,a sam wiesz ,ze mod niczego noe zrobi bez wsparcia ze strony userów. Zbanowanie rene odebrałem zbyt emocjonalnie ,ale...temat o najlepszej lidze swiata bez Niego nie byłby juz ten sam. A....włoska najlepsza? No,nie wiem ,nie wiem Nie przeszkadza mi temat do dyskusji taki jak o polskiej pilce, jak ktos lubi sobie "potrzepac" to wolna droga, inna sprawa ze czasem da sie wyciagnac cos ciekawego. Ale takie samo "trzepanie" w tematach juz mnie lekko irytuje, dyskusja owszem jak najbardziej ale przyznaj ze czesto jest to wzajemna adoracja lub okazywanie niecheci osobie z ktora sie nie zgadzamy, czesto gesto to widac. Zasadnicza sprawa, analiza (opis), wyrazisty typ i stawka! Jesli dookola tego wywiazuje sie dyskusja to nic tylko sie cieszyc, gorzej jak ta dyskusja zabija typ i rodzi sie pyskowka. Moze sie powtarzam ale tutaj wazniejsze sa cyferki, literki musza byc do tego, a nie odwrotnie, wielu tego nie rozumie bo bez obrazy, graja za drobniaki albo nawet jesli nie sa to drobniaki to nie szkoda im tych pieniedzy. Pieniadze sie szanuje, a nie rozmienia na drobne;-)
|
Do góry
|
|
|
|
#1794397 - 20/11/2007 19:58
[Re: lupus]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 19/09/2005
|
Ja w ogole nie wiem o co chodzi.
Pisalo jak byk, wchodzisz na wlasna odpowiedzialnoc, do tego masa emotek znaku STOP.
A dlaczego ludzie widza cos takiego i klikaja? Bo sa CIEKAWSCY i to jest silniejsze od nich.
Prosta sprawa, nie chcesz nie klikasz, kliknales Twoj problem. Pretensje miej do siebie. No moj problem, ale czy to jest smieszne? Sam sobie odpowiedz.
|
Do góry
|
|
|
|
#1794399 - 20/11/2007 19:59
|
member
|
w dziale pt. ''śmieszne'' napis , że się'' wchodzi na własną odpowiedzialnośc '' traktowałbyś- poważnie. Ja już nie wiem czy wy tacy głupi jesteście czy to jest poważniejsza sprawa.
|
Do góry
|
|
|
|
#1794405 - 20/11/2007 20:07
|
antimadrista
|
2 miesiace temu przeciez byl podobny link, podobnie opisany i podobnie od groma ludzi klikalo. Z drugiej strony gdzie takie cos wkleic? W Private Picks? No ludzie bez jaj, to wasz problem, ze klikacie, nie moj. A potem placzecie jak male dzieci. Widocznie to ja jestem taki cwany, bo wiedzialem czego sie spodziewac, i zdazylem juz wlaczyc przed kliknieciem Manager zadan  Potem jeden klik i po sprawie 
|
Do góry
|
|
|
|
#1794411 - 20/11/2007 20:13
|
Carpal Tunnel
|
2 miesiace temu przeciez byl podobny link, podobnie opisany i podobnie od groma ludzi klikalo.
Lupus ,chodzi o TREŚĆ. Jezeli ktos podlinkowuje dwóch rznacych sie pedałów i umieszcza napis "Wchodzisz na własna odpowiedzialność" to jest to zrozumiałe ,bo jeden bedzie miał ubaw ,a drugi obrzyga klawiaturę. Co innego ,jezeli pod linkiem kryje sie zawirusowana strona ,wiec proponowanie takowej ,bez wzgledu na treść ,jest ,delikatnie mówiac ,swiństwem.
|
Do góry
|
|
|
|
#1794416 - 20/11/2007 20:24
|
antimadrista
|
Stary tu nie chodzi o tresc. Klikajac w link pod FF lub IE przegladarka zaczyna wariowac, zmiejsza sie okno i skacze po calym pulpicie, jak juz trafisz w X by zamknac pojawia sie kolejne okienko, ktore Ci to uniemozliwi. Te jakies tam latajace fajfusy sa malo wazne. Wszystko opiera sie na wykreceniu numeru i niejako ukaraniu osoby za to ze kliknelo. Jesli jakis dzieciak w to kliknal mimo ostrzezenia, a w tym czasie wszedl mu rodzic do pokoju kazanie na temat seksu murowane  Moje zdanie na temat pedalow jest powszechnie znane, do gazu z nimi, ale oburzanie sie za cos takiego, przeciez to nie ma nawet promowac tego typu zboczen etc.
|
Do góry
|
|
|
|
#1794478 - 20/11/2007 21:38
[Re: Hajzel]
|
Pooh-Bah
|
zauważyłem że jak wypowiada sie rene odrazu moonlight i Mixer tworzycie jakąś grupę wspierającą? Nawet nie znam rene ani mixera, napisałem tylko swoje zdanie. Nawet swojego kolegę trzeba niekiedy skrytykować, a widać, że wszyscy wolą klepać się wzajemnie po plecach. Ciekawe jakby każdy kliknął w ten link i dostał porządnego wirusa, to też byście byli tak zachwyceni (??). No ale na szczęście nic poważnego się nie stało, została tylko przestroga dla ludzi , co wrzucają głupie linki. Uogólniam, już nie zamierzam z nikim wchodzić w wymianę zdań. Kameleon - jakbyś potrafił czytać ze zrozumieniem, zrozumiałbyś moje zdanie, a to już Twój problem, jesteś "zielony" i tylko na tym polega Twoja przewaga. Już mi nie odpisuj proszę.
|
Do góry
|
|
|
|
#1794486 - 20/11/2007 21:46
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 09/02/2004
|
Stary tu nie chodzi o tresc. Klikajac w link pod FF lub IE przegladarka zaczyna wariowac, zmiejsza sie okno i skacze po calym pulpicie, jak juz trafisz w X by zamknac pojawia sie kolejne okienko, ktore Ci to uniemozliwi. Te jakies tam latajace fajfusy sa malo wazne. Wszystko opiera sie na wykreceniu numeru i niejako ukaraniu osoby za to ze kliknelo. Jesli jakis dzieciak w to kliknal mimo ostrzezenia, a w tym czasie wszedl mu rodzic do pokoju kazanie na temat seksu murowane  Moje zdanie na temat pedalow jest powszechnie znane, do gazu z nimi, ale oburzanie sie za cos takiego, przeciez to nie ma nawet promowac tego typu zboczen etc. Rodzic rodzicem ale mje mało prezeska nie przyłapała zbanować na wieki cycola.
|
Do góry
|
|
|
|
#1794492 - 20/11/2007 21:56
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
Meldunek: 12/08/2002
|
Nie odpalilem tego linku, poniewaz bylo napisane, chyba nawet pogrubione i na czerwono: Tresci wulgarne... Bany czasowe za takie wypowiedzi jakie tam padly to minimalna kara, ostrzezenia to sa za wyzywanie druzyn czy tam za kur.., a za taka jazde jaka zrobili Zbigniew i rene ban od razu. Swoja droga to moga sobie tak rozmawiac na prvie czy gg, mi to tam lata, polecam im umowic sie na ustawke, przynajmniej jeden z nich dostanie bana w realu  W kazdym razie bany za jakis czas zostana zdjete.
|
Do góry
|
|
|
|
#1794562 - 20/11/2007 23:17
[Re: polskignom]
|
stranger
|
Pozwólcie, że jeszcze do kilku rzeczy się odniosę Widzę, że są tu tacy, którym odpowiada ten chlew / nie widzą tego / nie rozumieją / zrozumieć nie chcą* ( niepotrzebne skreślić ) Są też ( jeszcze ) tacy, którym zależy na forum I bynajmniej nie myślę tylko o tych, którzy stanęli po mojej stronie Biszop, dla Ciebie liczy się " analiza (opis), wyrazisty typ i stawka!" OK, rozumiem to  Tak pisze m.in. Ignorator, choć nie tylko on Ignorator zarzucał mi, że na forum piszę bardziej potocznym językiem, inaczej niż w innym miejscu Ja uważam, że jest to forum dyskusyjne - jestem ( byłem ) tu głównie po to, by podyskutować, poczytać, co inni sądzą na temat danego spotkania i wyciągnąć własne wnioski. Szczególnie cenne są one po dyskusji z osobami, które interesują się konkretnymi rozgrywkami i są w tym dobre!Obowiązku zamieszczania typów z analizami i stawkami tu nie ma, choć każdy może założyć swój temat i się wykazywać Biszop - nazwałeś to biciem piany, nie szkodzi, masz prawo do własnego zdania, choć patrzysz chyba przez własny pryzmat, a nadto zupełnie niepotrzebnie to podniosłeś. Nie o to teraz chodzi  Analizę czy opis też można było u mnie znaleźć, wyrazisty typ też  ( choć nie zawsze ), stawki chyba nigdy Dlaczego? Całkiem niedawno Ignorator napisał analizę, podał typ i stawkę na mecz Premiership Spotkanie jeszcze się nie skończyło, a już nazwany został lameremMnie podobne sytuacje spotykały nie raz  Kiedyś napisałem analizę, podałem wyrazisty typ X na mecz Wisła - Arka W przerwie ( było 2:0 dla Wisły ) jakiś kretyn obrzucił mnie błotem i obelgami Tyle tylko, że w moim przypadku ten typ okazał się trafiony, bo było 2:2 Ignorator tego szczęścia nie miał, choć mecz miał szanse zakończyć się po jego myśliJaja opadają, a takie sytuacje zniechęcają do pisania analiz, itp. Nawet jak nie zostaniesz obrzucony błotem, to i tak musisz później się tłumaczyć, bo okazuje się, że typ nie jest value, jest to underdog, albo cholera wie co  Jeśli chodzi o mnie, to mam trochę inne spojrzenie na stawki, niż większość grających Najkrócej mówiąc - wysoki kurs wcale nie musi oznaczać niskiej stawki ( by samemu nie odbierać sobie szansy wysokiej wygranej ) Biszop - wyobraź sobie co by było, gdybym podał na forum, że gram 8/10 po kursie 5.75  Wolę o tym nie myśleć i zostać specjalistą od bicia piany Kameleon - nie wiem, jakiego używasz antyvira, nie jestem też specjalistą od informatyki, etc. Mnie te pedalskie obrazki nie oburzyły, ale zniesmaczyły Wkurzyłem się, bo pod linkiem był trojan i jeszcze jakiś syfJa mam Kasperskiego, który to wyłapał i chyba nie przepuścił Ale przeskanowałem dodatkowo całego kompa i wyczyściłem wszystko stąd nie umiem podać nazwy trojana i tego drugiego śmiecia Zamiast pisać, że pod linkiem nic nie było i szukać zwady, radzę Tobie i innym, którzy kliknęli, zainteresować się, czy jakiegoś syfa nie macie Wszystko!Lupus - ja o Tobie z tego forum wiem, że masz kota  Wydaje mi się, że jesteś modem, a jeśli tak, to Twoja postawa po prostu mnie śmieszy Najpierw piszesz " Wiedziałem, wiedziałem", potem drwisz z ludzi, że nie potrafią tego zamknąć ( ja akurat potrafię ), szukasz przyczyny ( ciekawość ), a na koniec mówisz, że nie trzeba było klikać  Wcale nie było tam napisane, jak to przekręcił Experto " Treści wulgarne" Tam było napisane " Wchodzisz na własną odpowiedzialność" Po tym Twoim ( lupus ) " wiedziałem, wiedziałem" można było spodziewać się jakiejś głupawki i dlatego kliknąłem, bo też lubię się pośmiać, bo nie samą grą czlowiek żyje  Chyba tylko Amk dostrzegł widzi to należycie: "Jezeli ktos podlinkowuje dwóch rznacych sie pedałów i umieszcza napis "Wchodzisz na własna odpowiedzialność" to jest to zrozumiałe ,bo jeden bedzie miał ubaw ,a drugi obrzyga klawiaturę. Co innego ,jezeli pod linkiem kryje sie zawirusowana strona ,wiec proponowanie takowej ,bez wzgledu na treść ,jest ,delikatnie mówiac ,swiństwem"Ja to nazwałem trochę inaczej niż świństwo, bo świństwo to zbyt słabe słowo Świństwo polega na tym, że mod to widzi i nie reagujePrawidłowa reakcja - to natychmiastowe usunięcie tego badziewia i ostrzeżenie/ban dla autora i byłoby pozamiataneA co robi mod - czeka, aż inni wpieprzą się na minę, świetnie przy tym się bawi, a kiedy robi się afera, zastanawia się, gdzie to można było umieścićZostańmy więc przy tym kocie  Ja nie mam pretensji do samego bana, bo sobie trochę poprzeklinałem i nadrobiłem zaległości  W sumie jest mi obojętne, czy jest ileś tam lat odsiadki, czy dożywocie, bo jest mało prawdopodobne, bym chciał tu wrócić Niektórzy zrobili sobie z tego forum zwykły chlew A na teksty Pierdol się cwelu itp. sobie nie pozwolę I to by było na tyle 
|
Do góry
|
|
|
|
#1794596 - 20/11/2007 23:49
|
member
|
dla mnie wszystko jest czarno na białym- szokujące wnioski. zbysio zarejestrowany w 2003 roku, 4 lata przynajmniej ma komputer i co jeszcze się nie nabawił nim???jeszcze go cieszą zawirusowane strony???
|
Do góry
|
|
|
|
#1794605 - 20/11/2007 23:58
[Re: PioKing]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 06/03/2006
|
Zamiast banować tak od razu, dać każdemu po II ostrzeżenia chyba byłoby sprawiedliwiej
|
Do góry
|
|
|
|
#1794607 - 20/11/2007 23:59
[Re: vindom]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 08/11/2005
|
Zamiast banować tak od razu, dać każdemu po II ostrzeżenia chyba byłoby sprawiedliwiej wg. mnie mniejsza kara jest ban 2 dniowy niz 2 ostrzezenia 
|
Do góry
|
|
|
|
#1794615 - 21/11/2007 00:04
[Re: yaaho]
|
Carpal Tunnel
|
Zamiast banować tak od razu, dać każdemu po II ostrzeżenia chyba byłoby sprawiedliwiej wg. mnie mniejsza kara jest ban 2 dniowy niz 2 ostrzezenia może i tak, ale taki rene przez bana musiał tracić czas na ponowną rejestrację a tak na starym nicku by napsiał co go boli, co mu się nie podoba
|
Do góry
|
|
|
|
#1794650 - 21/11/2007 00:23
|
veteran
Meldunek: 13/01/2006
|
(...)nie wjeżdża się na starych frajerze i za to powinieneś polecieć z tego forum. Jestem po stronie Rene, mimo wzystko. Nie, nie weszłam w tę stronke  , bo nie raz sie przekonałam, że kawały w stylu Zbigniewa sa, że tak powiem dla mnie po prostu śmieszne inaczej  poza tym ten post Zbigniewa, ze na starych sie nie wyjeżdża jest hm nienormalny z załozenia. A co to swieta krowa czy jak? To tylko , ze jest starym userem jeszcze bardziej stawia go w gorszym świetle, bo inni maja do niego zaufanie a on je nadużywa. Na szacunek trzeba sobie zasłużyć i nieważne czy się jest starym czy też nowicjuszem... Rene przynajmiej nie udaje świętego 
|
Do góry
|
|
|
|
#1794654 - 21/11/2007 00:25
[Re: hanele]
|
Carpal Tunnel
|
|
Do góry
|
|
|
|
#1794660 - 21/11/2007 00:27
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 19/09/2005
|
|
Do góry
|
|
|
|
#1794728 - 21/11/2007 01:08
[Re: okey]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 02/03/2004
|
Smutne ze niektore osoby nie zauwazaja jak wazna jest to sprawa dla wszystkich uzytkownikow korzystajacych z tego forum. Jesli rzeczywiscie ten link ktory podal Zbigniew byl zawirusowany to pewnym jest ze zrobil to z pelna swiadomoscia a na to nie powinno byc przyzwolenia ze strony modow/adminow. To ze Zbigniew dopisal "Wchodzisz na wlasna odpowiedzialnosc" dla mnie w zaden sposob go nie usprawiedliwia bo jest to SWIADOME dzialanie na niekorzysc uzytkownikow forum. Do tego jesli jest to dzialanie ze strony osoby ktora jest uzytkownikiem forum od dawna to tymbardziej naganne. Pytanie do modow: Czy na prawde chcecie zeby kazdy uzytkownik forum ktory zobaczy link w temacie "Smieszne" zastanawial sie czy to nie jest wirus ktory moze przyniesc mu spore wymierne szkody? Jesli odpowiecie sobie twierdzaco na to pytanie to nie powinniscie byc modami bo nie rozumiecie jaka jest wasza rola na forum. Nie bronie nikogo i nie mam zamiaru tego robic jednak zwracam uwage na pewne niebezpieczne zjawisko. podpisuję się pod tym zdaniem.W ciągu dnia korzystam z pracowego kompa i jak bym miał mieć problemy przez pół dnia to by mnie szlak trafił na taką rozrywkę.
|
Do góry
|
|
|
|
#1794741 - 21/11/2007 01:10
[Re: bukma]
|
|
Pytanie do modow: Czy na prawde chcecie zeby kazdy uzytkownik forum ktory zobaczy link w temacie "Smieszne" zastanawial sie czy to nie jest wirus ktory moze przyniesc mu spore wymierne szkody? Jesli odpowiecie sobie twierdzaco na to pytanie to nie powinniscie byc modami bo nie rozumiecie jaka jest wasza rola na forum. Nie bronie nikogo i nie mam zamiaru tego robic jednak zwracam uwage na pewne niebezpieczne zjawisko.
Ze niby co? Napisane tresci wulgarne, czytac chyba kazdy potrafi, jako moderator mam wchodzic na taki link aby sprawdzic? Zbigniew ostrzegl, nie interesuje mnie cos takiego to nie wchodze, wiec koniec tematu, bany polecialy za to ze sie wyzywali a nie za jakies linki.
|
Do góry
|
|
|
|
#1794748 - 21/11/2007 01:12
|
member
|
experto- ile ty masz lat?
|
Do góry
|
|
|
|
#1794755 - 21/11/2007 01:16
|
|
experto- ile ty masz lat? 47 a co?
|
Do góry
|
|
|
|
#1794770 - 21/11/2007 01:21
|
Pooh-Bah
Meldunek: 09/02/2006
|
a ja zacytuje tylko inny tekst ze "Śmieszne" który idealnie pasuje do sytuacji Ilu forumowiczów potrzeba, żeby zmienić żarówkę?
1 aby zmienić żarówkę i napisać że żarówka została zmieniona
14 którzy podzielą się podobnymi doświadczeniami przy zmienianiu żarówki i napiszą o tym jak inaczej można było to zrobić
7 którzy ostrzegą o niebezpieczeństwach grożących przy zmianie żarówki
1 który przeniesie temat do działu "oświetlenie "
2 którzy zaczną się kłócić i przeniosą to do działu "Elektryka"
7 którzy wytkną błędy gramatyczne/ortograficzne w postach na temat wymiany żarówki
5 którzy pojadą tym co wytykali błędy
3 którzy poprawią te błędy
6 którzy będą się kłócić czy pisze się żarówka czy rzarówka i 6 którzy powiedzą im że są głupi
2 profesjonalnych elektryków którzy poinformują wszystkich że mówi się--lampa
15 wszechwiedzących którzy twierdzą że siedzieli w tym temacie i mówi się żarówka
19 którzy napiszą że to forum nie jest o żarówkach i powinno się to przenieść do forum o żarówkach
11 którzy obronią temat mówiąc że wszyscy używają żarówek więc temat pasuje
36 którzy będą debatować która metoda zmieniania żarówek jest lepsza, gdzie kupić żarówki, jakiej marki i które są wadliwe
7 którzy podeślą linki gdzie można zobaczyć różne przykłady żarówek
4 którzy napiszą że te linki nie działają i podeślą nowe
13 którzy zacytują kilkanaście postów pod cytatami pisząc: Ja też/ Zgadzam się
5 którzy napiszą że odchodzą z forum bo nie mogą dłużej znieść kontrowersji wokół żarówek
4 którzy napiszą że BYŁO!
13 którzy napiszą żeby szukać zanim napisze się kolejne pytania o żarówki
1 który zrobi mały hijack i zapyta się jak wymienić klakson
1 nowy który odpowie na oryginalny post po pół roku i zacznie temat od nowa tylko zamiast żarówki dwóch pedałów 
|
Do góry
|
|
|
|
#1794775 - 21/11/2007 01:23
[Re: Rancorn]
|
member
|
|
Do góry
|
|
|
|
#1794783 - 21/11/2007 01:24
[Re: shane]
|
Luc Nilis
Meldunek: 18/10/2007
|
Czyli wrzucanie takich linków jest dozwolone... Wystarczy tylko napisać, że się wchodzi na własną odpowiedzialność, dobrze rozumiem? dokładnie, sprecyzujcie to...
|
Do góry
|
|
|
|
#1794785 - 21/11/2007 01:24
|
member
|
kamelelon -zajeło ci to 12 godzin?
|
Do góry
|
|
|
|
#1794790 - 21/11/2007 01:26
|
member
|
biszop- ty się świetnie miewasz widze. Jak Twoja choroba nowotworowa?
|
Do góry
|
|
|
|
#1794792 - 21/11/2007 01:26
|
Luc Nilis
Meldunek: 18/10/2007
|
biszop- ty się świetnie miewasz widze. Jak Twoja choroba nowotworowa? troche wyluzuj bo to nie jest smieszne
|
Do góry
|
|
|
|
#1794795 - 21/11/2007 01:27
|
Carpal Tunnel
|
kamelelon -zajeło ci to 12 godzin? Nie było do Ciebie tylko do osób, które dalej myślą, że jest tam wirus. Idź lepiej sprawdź czy Zbigniew czegoś znowu nie ukradł.
|
Do góry
|
|
|
|
#1794800 - 21/11/2007 01:29
|
member
|
to jest forum publiczne- mnie tez ta sprawa dotyczy
|
Do góry
|
|
|
|
#1794802 - 21/11/2007 01:30
|
Carpal Tunnel
|
to jest forum publiczne- mnie tez ta sprawa dotyczy Coś czuje, że nie długo bedzie cie dotyczyć Weź rozbieg i jebnij głową w słupek.
|
Do góry
|
|
|
|
#1794807 - 21/11/2007 01:32
|
Carpal Tunnel
|
Czyli wrzucanie takich linków jest dozwolone... Wystarczy tylko napisać, że się wchodzi na własną odpowiedzialność, dobrze rozumiem? Wychodzina to ,ze TAK  Jeszcze raz napisze : Uwaga "Wchodzisz na własna odpowiedzialność" dla normalbych ludzi znaczy......acha ,treść ukryta pod linkiem jest kontrowersyjna i na tym koniec.
Jezeli ma oznaczać "Na własna odpowiedzialność mozesz zasyfić sobie kompa" to znaczy ,ze przekroczone tu zostały granice zdrowego rozsądku. No dalej ,niech każdy podlinkuje stronki z wirami ,trojanami i tym podobnym badziewiem i bedziemy bawić sie w otwieranie....NA WŁASNĄ ODPOWIEDZIALNOŚĆ ,prawda ? Temu ma służyć to forum ? Jezeli tak ,to pozostaje powiedzieć "Gracias y hasta la vista !" Niektórzy jakoś nie sa w stanie zauważyć problemu ,bawi ich to ,ze ktos miał kłopoty i dziwne ,bo ci sami bardzo skłonni byli scigać przez Interpol kolesia ,co im wisiał 5 złotych z wymiany na MB. Zbigniew nasrał (celowo tego słowa używam) na forum nie po raz pierwszy ,za podobnej "wartości" link niedawno przepraszał ,widac ,ze niczego sie nie nauczył lub nie chce wyciagać wniosków. Za odbanowaniem Zbigniewa nie optuje ,choć powrót z bagazem 2 ostrzeżen uważałbym za mozliwy (mimo wszystko),natomiast ban dla rene winien byc zdjety jak najszybciej i ufam ,ze tak sie stanie.
|
Do góry
|
|
|
|
#1794809 - 21/11/2007 01:33
|
|
biszop- ty się świetnie miewasz widze. Jak Twoja choroba nowotworowa? Ma sie swietnie. Masz jeszcze jakies "intymne pytania", chetnie osobiscie Ci wyjasnie co i jak, wpadniesz? Cwaniakujesz zupelnie zbednie, byc moze celowo prowokujesz ale tym razem Ci sie nie udalo, probuj dalej albo poluzuj tenisowki.
|
Do góry
|
|
|
|
#1794815 - 21/11/2007 01:36
|
$
Meldunek: 30/12/2002
|
to jest forum publiczne- mnie tez ta sprawa dotyczy Coś czuje, że nie długo bedzie cie dotyczyć Weź rozbieg i jebnij głową w słupek. i najwazniejsze... napisz jak było 
|
Do góry
|
|
|
|
#1794828 - 21/11/2007 01:39
|
Carpal Tunnel
|
biszop- ty się świetnie miewasz widze. Jak Twoja choroba nowotworowa? Nie tylko z racji wykonywanej pracy ,ale przede wszystkim ze wzgledu na to ,ze naleze do homo sapiens....gdybym Cie miał teraz pod reką ,to za ta uwage ,skierowana do Biszopa, dostałbys ode mnie po pysku. Przeczytaj jeszcze raz co napisałeś ,jak masz choć szczatki kory mózgowej ,to je wykorzystaj i wyciagnij wnioski ,wierze ,że własciwe.
|
Do góry
|
|
|
|
#1794940 - 21/11/2007 02:05
[Re: cobra]
|
wredota
Meldunek: 09/04/2004
|
Dokladnie TO zaznaczylem w moim wczesniejszym poscie. Fajnie ze mozna podawac linki za pomoca ktorych bedzie mozna sie komus wkrecic na kompa albo przejac dane logowania  Wystarczy ze sobie dopiszesz "Wchodzisz na wlasna odpowiedzialnosc".
|
Do góry
|
|
|
|
#1794994 - 21/11/2007 02:21
[Re: cobra]
|
|
Wszedlem na ten link poniewaz tak chwaliliscie Wirus  Chyba jeden i drugi mogl zlapac wirusa  Jednak wirusa na kompie zadnego nie mialem, linka tez bez problemu zamknalem chociaz skakal, ctrl alt i delete polecam czasami stosowac. sonda nie dziala :/
|
Do góry
|
|
|
|
#1795002 - 21/11/2007 02:23
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 06/05/2005
|
w sondzie zabraklo pkt "bana powinien dostac kazdy kto twierdzi, ze pod linkiem kryl sie wirus" ;-)
-- pzdr.bcn1899 *możesz mnie chamem zwać, możesz mi w mordę dać, lecz od Stolicy WON - bo krew się będzie lać*
|
Do góry
|
|
|
|
#1795023 - 21/11/2007 02:27
[Re: bcn1899]
|
|
rene
|
|
25 (22%)
|
Zbigniew
|
|
41 (36%)
|
jeden i drugi
|
|
14 (12%)
|
zaden z nich, lubie takie jazdy na forum
|
|
19 (17%)
|
bana powinien dostac kazdy kto twierdzi, ze pod linkiem kryl sie wirus
|
|
15 (13%)
|
|
|
|
Do góry
|
|
|
|
#1795092 - 21/11/2007 02:43
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 07/08/2005
|
Zbigniewa znam "z widzenia", kilka razy spotkalismy się przy stoliku pokerowym , i sprawia/ł wrażenie bardzo sympatycznego gościa. rene zupełnie nie znam. Jednak w tym "sporze" zdecydowanie staje po stronie tego drugiego. nie klinąłem w ten link, jedank gdybym to zrobil, to zapewniam, ze to co napisal rene to maly pikuś przy wiązance którą sam bym zaserwował. IMHO ostrzeżenie dla rene, czasowy ban dla Zbigniewado Stadionu Piłkarskiego zagladam raz na ruski rok. jednak rzuca sie tam w oczy działalnośc rene. Absrahuje juz zupelnie od tego czy komus sie podobają jego analizy czy nie. Facet widac że sie stara i sporo wnosi na to forum, ktore chyba warto przypomniec - jest forum o tematyce bukmacherskiej! no to tyle ps. Mixer, dla ciebie maly czlowieczku mam tylko  za tą prymitywną "wycieczke" w kierunku Biszopa
|
Do góry
|
|
|
|
#1795146 - 21/11/2007 02:51
|
Zbanowany
Meldunek: 01/03/2005
|
to jest forum publiczne- mnie tez ta sprawa dotyczy Już nie dotyczy BAN
|
Do góry
|
|
|
|
#1795205 - 21/11/2007 03:06
|
Carpal Tunnel
|
Mariusz ,nie chodzi o to ,by głosowac nad tym ,czy moderatorzy podjeli dobrą czy zła decyzję. Obustronny ,czasowy ban był akurat niezłym rozwiazaniem ,bo uniemożliwił dalsze ,wzajemne wyzywanie się przez obu userów. Tylko....czasowy ,to znaczy na jak długo ? Czy dla obu w takim samym wymiarze ? Ja postuluję niezwłoczne odbanowanie rene ,zresztą odbanujcie obu userów ,bo sadze ,ze emocje opadły. W sondzie nie głosuje ,bo zadna opcja mi nie odpowiada  Salud ! amk
|
Do góry
|
|
|
|
#1795213 - 21/11/2007 03:08
|
veteran
|
 sory, ale cos nie tak wyszło i żle mi sie tekst wkleił. Napisałam, ze nie mam zamiaru tłumaczyc Kameleona, bo sam to potrafi nieźle robić  , ale mysle, ze wku... go zdanie matoła, podłego matoła na temat choroby Biszopa. biszop- ty się świetnie miewasz widze. Jak Twoja choroba nowotworowa? Nie miałam pojęcia ja mozna byc takim padalcem? 
|
Do góry
|
|
|
|
#1795218 - 21/11/2007 03:10
|
veteran
|
Mariusz ,nie chodzi o to ,by głosowac nad tym ,czy moderatorzy podjeli dobrą czy zła decyzję. Obustronny ,czasowy ban był akurat niezłym rozwiazaniem ,bo uniemożliwił dalsze ,wzajemne wyzywanie się przez obu userów. Tylko....czasowy ,to znaczy na jak długo ? Czy dla obu w takim samym wymiarze ? Ja postuluję niezwłoczne odbanowanie rene ,zresztą odbanujcie obu userów ,bo sadze ,ze emocje opadły. W sondzie nie głosuje ,bo zadna opcja mi nie odpowiada  Salud ! amk Właśnie  To nie igrzyska dla ubogich 
|
Do góry
|
|
|
|
#1795394 - 21/11/2007 03:41
[Re: Grzena]
|
antimadrista
|
lupus nie poda Ci go bo rafal zaragował sprawnie i juz jest zbanowany Experto* Ale nawet gdyby nie byl i tak by nie podal. Takie kozaki nigdy nie podaja 
|
Do góry
|
|
|
|
#1795458 - 21/11/2007 03:50
|
Carpal Tunnel
|
Nie przeszkadza mi temat do dyskusji taki jak o polskiej pilce, jak ktos lubi sobie "potrzepac" to wolna droga, inna sprawa ze czasem da sie wyciagnac cos ciekawego.
Ale takie samo "trzepanie" w tematach juz mnie lekko irytuje, dyskusja owszem jak najbardziej ale przyznaj ze czesto jest to wzajemna adoracja lub okazywanie niecheci osobie z ktora sie nie zgadzamy, czesto gesto to widac.
Zasadnicza sprawa, analiza (opis), wyrazisty typ i stawka!
Biszop uderzyłeś w sedno sprawy  . Słusznie zauważyłeś temat : "Rozmowy o polskiej piłce". Tutaj każdy może pisać wszystko i o wszystkim. W działach ligowych widziałbym ja osobiście więcej analiz i stawkowania. Pracuję nad tym z całych sił  mam nadzieję, że nowa praca nie przeszkodzi mi w tym procesje. Zasadnicza sprawa, analiza (opis), wyrazisty typ i stawkaTak właśnie powinien wyglądać standard na forum mecz.pl. .::Think Twice::. Ignorator.
|
Do góry
|
|
|
|
#1795483 - 21/11/2007 03:53
|
veteran
|
|
Do góry
|
|
|
|
#1795502 - 21/11/2007 03:56
|
veteran
|
zludna...hanele... Która będzie następna Leoś Życie ps. a kto to jest zludna 
|
Do góry
|
|
|
|
#1795506 - 21/11/2007 03:56
|
Carpal Tunnel
|
biszop- ty się świetnie miewasz widze. Jak Twoja choroba nowotworowa? Nie po prostu jak to zobaczyłem to się ........................................... kropki oznaczją przekleństwa. Jak można takie rzeczy pisać!!!. Biszop jest największym autorytetem na tym forum. Jego cenna widza i doświadczenie są bezcenne. W trudnych momentach kiedy miałem problem zawsze mi doradził i za to go cenię. Jest to ikona polskiej bukmacherki bez dwóch zdań i za to i wiele więcej należy mu się bezwzględny szacunek !!!.::Think Twice::. Ignorator.
|
Do góry
|
|
|
|
#1795608 - 21/11/2007 04:10
|
wredota
Meldunek: 09/04/2004
|
Ja Kameleona teksty czytam od jakiegoś czasu i w sumie go lubie, bo na podstawie perspektywy czasu można coś powiedzieć o uczestnikach takich for. Na pewno nie jest raptusem w gorącej wodzie kąpanym, jest facetem o wysokiej kulturze osobistej i raczej skromnym a co najważniejsze nie ma w sobie potrzeby ciagłego udawadniania swoich racji i narzucania swojego zdania bez chorych ambicji i do tego to poczucie humoru, które lubię, więc na razie dla mnie jest de best. NA RAZIE to moznaby przeniesc do dzialu "jak zagadac..." miekka pilka albo raczej 100 miekkich pilek  hanele wpadlas jak sliwka... 
|
Do góry
|
|
|
|
#1795613 - 21/11/2007 04:10
|
Carpal Tunnel
|
Panowie i panie zbyt emocjonalnie podchodzicie do tej wypowiedzi skierowanej do Biszopa bijecie pianę tylko
|
Do góry
|
|
|
|
#1795735 - 21/11/2007 04:28
|
stranger
|
Nudziło mi się więc, postanowiłem kogoś zj...ć Na ofiarę wybrałem sobie starego, bo wiedziałem, że zrobi się większy dym niż w przypadku młokosa A siwy dym zawsze lepszy od bicia piany  Wiem, że jest tu sporo luda, którzy lubią takie jazdy na forum, więc moja popularność ostro pójdzie w górę  A i głosować chłopaki będą mieli na co Postanowiłem zagrać za najwyższą stawkęOczywiście, że pod linkiem nie było żadnego wirusa i żadnego syfa nie złapałem To że oryginalny Kasperski coś tam śpiewał i się pluł, to mały pikuś Wszak to nadpobudliwy wirus  Kameleon i Experto wiedzą lepiej Nie mam powodu, by im nie wierzyć, wszak chłopaki lepiej wiedzą, czy coś zagnieździło się na moim kompie Cały ten Kasperski to shit Nie wiem, czemu kupiłem to gówno; trzeba było pobrać coś z sieci i skrakować Pewnie niepotrzebnie ścigałem to latające okienko, ale skąd mogłem wiedzieć, że się nie zamknie  Trzeba było od razu nacisnąć ctrl alt del, bo teraz domownicy myślą, że jestem pedałem i chcą mi kupić kolorowe skarpetki  A Zbigniew ma radochę, że latałem za okienkiem jak jakiś cwelLudzie, ja naprawdę nie wiedziałem, że to tak się rozwinieNigdy bym nie pomyślał, że Experto będzie miał tyle fantazji i tak szybko zorganizuje igrzyska  Szkoda, że z EURO 2112 tyle problemów Te referendum - miód malina  Teraz mój los zależy w rękach głosujących Nie będę spać w nocy, mogę się moczyć Może nawet zrobię zdjęcie lejącego fiuta i dodam do śmiesznychBędzie ubaw po pachy Proponuje od razu zbanować, tych, którzy kliknęli w link i złapali syfa Wszak na forum syfiarzy nie potrzebaTych, którzy twierdzą, że tam był wirus, banować natychmiast ! Jazda z frajerami !Proponuję dodatkowe opcja głosowania: Jaka jest właściwa kara dla Zbigniewa - ban - ostrzeżenie - obowiązkowa prenumerata "Nowy Men" lub "Inaczej" na okres 1 roku  - odbanowanie, bo nuda Userowi Experto proponuje nadać rangę Cysorz Zbigniewowi - Gejusz Kameleonowi - Infopaź 
|
Do góry
|
|
|
|
#1795767 - 21/11/2007 04:34
[Re: Eriksson]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/04/2006
|
Ktoś tam napisał, że rene nie jest zabawny. G. prawda. rene 
|
Do góry
|
|
|
|
#1795775 - 21/11/2007 04:35
|
Carpal Tunnel
|
Tak tak Eriksson ty należysz do moich wielkich fanów  ostatnio przecież stwierdziłeś, że mój temat nie nadaje się do epp i obrażałeś mnie... .No, ale jak się prowadzi temat w pp i próbuje się wyżej to trzeba obrażać konkurencję... A pro po "złotej maliny" dostanę nominację za tekst o Gizie, więc się nie martw  .::Think Twice::. Ignorator.
|
Do góry
|
|
|
|
#1795781 - 21/11/2007 04:36
|
Carpal Tunnel
|
Tak tak Eriksson ty należysz do moich wielkich fanów  ostatnio przecież stwierdziłeś, że mój temat nie nadaje się do epp i obrażałeś mnie... .No, ale jak się prowadzi temat w pp i próbuje się wyżej to trzeba obrażać konkurencję... A pro po "złotej maliny" dostanę nominację za tekst o Gizie, więc się nie martw  .::Think Twice::. Ignorator. Nie dostaniesz, bo nagrodę przedwcześnie zgarnął HAGIi. Taki drobny OT. 
|
Do góry
|
|
|
|
#1795789 - 21/11/2007 04:37
|
veteran
Meldunek: 22/08/2007
|
Tak tak Eriksson ty należysz do moich wielkich fanów  ostatnio przecież stwierdziłeś, że mój temat nie nadaje się do epp i obrażałeś mnie... .No, ale jak się prowadzi temat w pp i próbuje się wyżej to trzeba obrażać konkurencję... A pro po "złotej maliny" dostanę nominację za tekst o Gizie, więc się nie martw  .::Think Twice::. Ignorator. Obrażałem Cię  Gdzie? Jedno zdanie lub słowo, które obraziło twoją osobę po proszę 
|
Do góry
|
|
|
|
#1795826 - 21/11/2007 04:41
|
veteran
|
(...) bo teraz domownicy myślą, że jestem pedałem i chcą mi kupić kolorowe skarpetki  A Zbigniew ma radochę, że latałem za okienkiem jak jakiś cwel(...) Zbigniewowi - Gejusz normalnie sie posikałam 
|
Do góry
|
|
|
|
#1795832 - 21/11/2007 04:42
|
veteran
Meldunek: 04/08/2006
|
Ktoś tam napisał, że rene nie jest zabawny. G. prawda. rene bo rene nie jest zabawny, to OKEJ jest swietnym gosciem, hehe dzieki niemu forum idzie ku.....górze 
|
Do góry
|
|
|
|
#1795839 - 21/11/2007 04:42
|
Carpal Tunnel
|
Twój strasznie tam nie pasuje. Jak człowiek z EPP może podawać dwa picki tygodniowo? To kolego napisałeś w epp a pro po mojego tematu. Z resztą proponuję zajrzeć do tematu: "Dyskusja elicie" gdzie reszta userów odniosła się do twoich rewelacji Warto zauważyć, że miałeś w tym interes...Masz temat w pp... .::Think Twice::. Ignorator.
|
Do góry
|
|
|
|
#1795845 - 21/11/2007 04:43
[Re: Llama]
|
Carpal Tunnel
|
a wszyscy zebraliśmy się tu po to...aby trzepać kabzę na zakładach. nie zapominajmy o tym Niektórzy wolą trzepać co innego ,nie zapominaj o tym  Temat do zamkniecia . Jeszcze tylko user OKEY wklei pocztóweczke z pluszowym kotkiem ,podpisana "I'm sorry" i na tym zakończmy 
|
Do góry
|
|
|
|
#1795850 - 21/11/2007 04:44
|
antimadrista
|
(...) bo teraz domownicy myślą, że jestem pedałem i chcą mi kupić kolorowe skarpetki  A Zbigniew ma radochę, że latałem za okienkiem jak jakiś cwel ctrl+alt+del A potem zakoncz zadanie. Zajmuje to jakies 3 sekundy jak masz sprawne raczki i po bolu 
|
Do góry
|
|
|
|
#1795854 - 21/11/2007 04:44
|
Carpal Tunnel
|
|
Do góry
|
|
|
|
#1795861 - 21/11/2007 04:45
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 15/10/2005
|
Nie ma to jak zdrowa napinka  I nie ma to jak robienie z gowna sensacji. Dlatego wlasnie lubie to forum. Fajnie sie czyta wypoiwedzi ktore chociaz bardzo sie od siebie roznia brzmia w przenajwyzszym powaznym tonie. Tak jakby rene sie rene caly swiat zawalil  A przeciez z nudow to wszystko, z nudow. Polecam wyjscie czasem z domu, chocby na spacer i kilka wdechow swiezego poznojesiennego powietrza i chwilke zastanowienia nad soba. Poza forum tez jest zycie 
|
Do góry
|
|
|
|
#1795873 - 21/11/2007 04:47
[Re: Feel-Tsu]
|
Carpal Tunnel
|
Dobrze, że ogladałem już 40 letniego prawiczka bo mógłbym się o infopazia obrazić.  Podaj nazwe tego groźnego wirusa ;>
|
Do góry
|
|
|
|
#1795877 - 21/11/2007 04:47
|
Carpal Tunnel
|
ctrl+alt+del A potem zakoncz zadanie. Zajmuje to jakies 3 sekundy jak masz sprawne raczki i po bolu Eeeeeeee tam ,ja ,jak mi sietakie cos dzieje to wyłaczam wtyczke z gniazdka ,Wt out i zajmuje mi to pół sekundy.
|
Do góry
|
|
|
|
#1795886 - 21/11/2007 04:48
|
veteran
Meldunek: 22/08/2007
|
Twój strasznie tam nie pasuje. Jak człowiek z EPP może podawać dwa picki tygodniowo? To kolego napisałeś w epp a pro po mojego tematu. Z resztą proponuję zajrzeć do tematu: "Dyskusja elicie" gdzie reszta userów odniosła się do twoich rewelacji Warto zauważyć, że miałeś w tym interes...Masz temat w pp... .::Think Twice::. Ignorator. Może inaczej Cię zapytam  Czy negatywna opinia dla twojego tematu jest obrażaniem twojej osoby?  Wątpię byś miał tego typu rozumowanie sprawy... Ignorator jak forumowicza nigdy Cię nie obraziłem !!! Więc zastanów się jeśli po raz kolejny napiszesz coś takiego. Bardzo Cię o to proszę  Nigdzie Cię nie obraziłem tak więc przestań się użalać i pisać brednie  Pozdrawiam.
|
Do góry
|
|
|
|
#1795927 - 21/11/2007 04:54
|
Pooh-Bah
Meldunek: 09/02/2006
|
Haha, miałem rację  Dwa kutasy powodem dyskusji na 5 stron. Ktoś kiedyś powiedział że to forum schodzi na psy? nie miał racji, zeszło na ch#j
|
Do góry
|
|
|
|
#1795929 - 21/11/2007 04:54
|
Carpal Tunnel
|
Zróbcie tematowi CLOSED nie bo nam tu się cieakwie dyskusja rozwija już była mowa o bukmacherce, informatyce, filmoznawstwie, medycynie, dobrym wychowaniu, psychologii, filozofii, egzystencjonalizmie etc. Były groźby, prośby, żarty, radość i łzy moze to początek pierwszej forumowej telenoweli
|
Do góry
|
|
|
|
#1795962 - 21/11/2007 04:58
|
Impossible is nothing
Meldunek: 02/10/2005
|
Zróbcie tematowi CLOSED nie bo nam tu się cieakwie dyskusja rozwija już była mowa o bukmacherce, informatyce, filmoznawstwie, medycynie, dobrym wychowaniu, psychologii, filozofii, egzystencjonalizmie etc. Były groźby, prośby, żarty, radość i łzy moze to początek pierwszej forumowej telenoweli ale brakuje jeszcze najważniejszego, czyli wstawki o kobietach 
|
Do góry
|
|
|
|
#1795975 - 21/11/2007 04:59
[Re: mateusz2201]
|
Carpal Tunnel
|
ale brakuje jeszcze najważniejszego, czyli wstawki o kobietach nie brakuje był taki wątek hanele-Kameleon takze wszytko na dobrej drodze 
|
Do góry
|
|
|
|
#1795998 - 21/11/2007 05:02
|
MaSha Lover
Meldunek: 24/03/2005
|
Dobrze, że ogladałem już 40 letniego prawiczka bo mógłbym się o infopazia obrazić.  Podaj nazwe tego groźnego wirusa ;> słaby filmik  Ostatnio widziałem Teorie Chaosu, niezła 
|
Do góry
|
|
|
|
#1796003 - 21/11/2007 05:02
|
Carpal Tunnel
|
Zróbcie tematowi CLOSED nie bo nam tu się cieakwie dyskusja rozwija już była mowa o bukmacherce, informatyce, filmoznawstwie, medycynie, dobrym wychowaniu, psychologii, filozofii, egzystencjonalizmie etc. Były groźby, prośby, żarty, radość i łzy moze to początek pierwszej forumowej telenoweli i była bajerka i podryw
|
Do góry
|
|
|
|
#1796023 - 21/11/2007 05:05
[Re: PioKing]
|
Carpal Tunnel
|
Dobrze, że ogladałem już 40 letniego prawiczka bo mógłbym się o infopazia obrazić.  Podaj nazwe tego groźnego wirusa ;> słaby filmik  Ostatnio widziałem Teorie Chaosu, niezła Ta ze Stathamem? Końcówka wymiata 
|
Do góry
|
|
|
|
|
|