W tym temacie proszę zawodników III ligi A o umieszczanie wyników meczów swojej ligi. Wyniki nadsyłamy najpóźniej do środy (godz. 12:00), czyli trzy dni po zakończeniu spotkania.
Kafel Jr.
enthusiast
Meldunek: 24/08/2001
Tecza Lodz - MKS Ciechanow 0-1 FT
goscie strzelili bramke juz na poczatku mecz, jednak potem przjeli inicjatywe pilkarze teczy - niestety zawodnik maia w 87 minucie chybil na pusta bramke z 6 metrow
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Raho: [qb]MKS Ciechanow - KS Gornik Jastrzebie 0:1[/qb][/QUOTE]Sorry Raho, ale mam pewne zastrzezenia co do tego wyniku. Wedlug mnie powinno byc 0-0, poniewaz wynik powinien byc znany chyba do 13.00 dzisiaj, a Zaglebie gralo po 15.00
Qbol napisałem w dziale apelacje o kazano mi nie podawac typów zastepczych lecz czekac na wynik meczu to tyle woli sprostaowania a jak bedzie sie okaze
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Raho: [qb]Qbol napisałem w dziale apelacje o kazano mi nie podawac typów zastepczych lecz czekac na wynik meczu to tyle woli sprostaowania a jak bedzie sie okaze [/qb][/QUOTE]Sorry nie spojrzalem wczesniej do tego tematu.Po prostu mowi sie trudno i trzeba uznac wyzszosc rywala.