hehe właśnie to miałem wklejać Marcel
psy to jednak głupie do kwadratu są
-a jeśli chodzi o mnie to jako jeden z pierwszych się tam zarejestrowałem, zapomniałem o tym - po kilku miesiącach wszedłem i zobaczyłem te zaproszenia .. no szok. z niektórymi ludźmi przez lata podstawówki, liceum czy przez studia praktycznie nie rozmawiałem - usunąłem konto
potem ktoś jednak mnie namówił by to reaktywować - choć strasznie nie podoba mi się to ''zbieranie pokemonów'' i sztuczna pompka ilości znajomych. natomiast jeśli chodzi o porownanie z fotką to proszę was - różnica poziomów jest duuuuużaaa
ale jednak /jeśli zgodnie z obietnicami przyspieszą od stycznia działanie serwera/ to można to traktować jako dobry komunikator i wiedzę co słychać u starych znajomych
ktoś tu dobrze to ogranął że wielbiciele serwisu dzielą się chyba ze względu na wiek. ja gdzie indziej się urodziłem, wychowalem /przeprowadzki osiedlowe również były/ potem gdzie indziej studia - obecnie studiuję już trzeci kierunek /wczesniej jeden rzuciłem a jeden skońćzyłem/ i przez spora moją mobilność i hulańczy tryb życia sporo osób się poznało. dobrze czasem wiedzieć co się z ludźmi dzieje bo niektóre znajomości mogą stać się nieocenione.
mi to ułatwia przede wszystkim kontakt z ludźmi którzy porozjeżdżali się po świecie
co do młodego milionera - ten przykład pokazuje że pieniądz nie jest wykładnikiem wiedzy, chłopak miał szczęście, jakiś plan i potrafił to wprowadzić w życie
do tego świetny marketing i wszystko wyszło - on liczy pieniądze a my mu w tym pomagamy