najpierw miałem tu nick darko albo darkoman juz niepamietam bo bylo to dawno, od imienia darko ale zapomnialem hasla i musiałem coś nowego wymyslec (fajnie by bylo jakby conrad znalazl to moje stare konto to bym czas rejestracji w dol przesunal :P)
potem zarejestrowalem się na nicku, malo znanego pilkarzyka bo fajnie to brzmi jak panienki mówią: Te quiero Ezquerro
#1859649 - 16/12/200702:49Re: Dlaczego mam taki nick ?
[Re: Ezquerro]
HoMiK155
Pooh-Bah
Meldunek: 03/11/2005
HoMiK wzięło się od tego, że w domu zawsze miałem jakiegoś chomika. Człoń 155, ma o wiele dłuższą historię. Parę lat temu zagrywałem się w Deluxe Ski Jumping 2 ( miałem pare rekordów na światowym poziomie, i wysokie miesjce w rankingu)i akurat wykręciłem świetny skok na skoczni o punkcie konstrukcyjnym EST 155... i tak HoMiK155
Moj jest od takiego pilkarza z Belgii bodajze VanGobbel sie nazywal, jeden kumpel z druzyny stwierdzil ze mam podobny styl do niego( choc nawet nie widzialem nigdy jak on gra) ale sie przyjelo i zostalo gobel
Lorem ipsum dolor sit amet enim. Etiam ullamcorper. Suspendisse a pellentesque dui, non felis. Maecenas malesuada elit lectus felis, malesuada ultricies. Curabitur et ligula. Ut molestie a, ultricies porta urna. Vestibulum commodo volutpat a, convallis ac