#1861773 - 16/12/2007 22:52
Re: Moneybookers [9]
[Re: Cholo]
|
addict
Meldunek: 05/06/2005
|
działa wam wogóle ich strona??? bo mi nie...
|
Do góry
|
|
|
|
#1862109 - 16/12/2007 23:59
[Re: czwak]
|
member
Meldunek: 13/10/2007
|
Mam to samo co wy. Chce wyplacic kase jak zawsze i konto zablokowane. A szkoda, bo pieniedzy tam am dosc duzo :/.
|
Do góry
|
|
|
|
#1862145 - 17/12/2007 00:10
[Re: czwak]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 23/11/2004
|
działa wam wogóle ich strona??? bo mi nie... teraz dziala
|
Do góry
|
|
|
|
#1863276 - 17/12/2007 05:21
[Re: Cholo]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 29/01/2001
|
dokumenty wyslane dwa dni temu a mozliwosc wypat caly czas zablokowana....naprawde dziwnie sie zachowuja dajcie znac jak odblokuja komus z was najgorsze ze mam tam naprawde sporo kasy.... odeślą ci odpowiedz ze dokumenty zostały przekazane do ich biura bezpieczeństwa i od tej pory ciszaaaaaaaaaaaaaaa i co ? nie mozna nic im zrobic ? ile cos takiego moze trwac i jak to uzasadniaja? cholera w koncu to nasza kasa
|
Do góry
|
|
|
|
#1863332 - 17/12/2007 05:48
[Re: lleyton]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 05/05/2004
|
Te squrwysyny zablokowali mi konto ! Chcę wpłacić do betwaya a tu: Możliwość dokonywania przelewów oraz płatności kartą kredytową/debetową z Pana/i konta została zablokowana, w związku z czym zlecona transakcja nie może być zrealizowana. W celu odblokowania konta, prosimy o przesłanie zeskanowanych kopii poniższych dokumentów: Ważny dokument tożsamości, np. paszport, dowód osobisty lub prawo jazdy; Potwierdzenie miejsca zamieszkania, np. rachunek za media (gaz, prąd, telefon) lub wyciąg z konta bankowego; Zalogować się też nie mogę ( a jeszcze dwie godziny temu wpłacałem do bet365, zresztą nie pierwszy już raz ). Dodam że jestem zweryfikowany na wszystkie możliwe sposoby, a jedyne operacje jakie wykonywałem to wpłaty do buków (żadnych wymian) i oczywiście czasem wypłaty od nich. Wściekły jestem !!!
|
Do góry
|
|
|
|
#1863570 - 17/12/2007 07:19
[Re: KUERTEN.]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 25/01/2006
|
niepokojace jest to co piszecie same blokady chyba jakas wieksza akcja moze duzo teraz wyplaca przed swietami Oni mają jakąś dziwną politykę. Kiedyś byłem bardzo zadowolony z MB, dziś nie korzystam. Po pierwsze, dlatego, ze mam MB w USD i tego zmienic sie nie da. Po drugie wygasla mi karta przypisana do konta, a weryfikacja wcale nie jest łatwa, jak konto w banku jest w PLN, a MB w USD. Poza tym nie wiem, po co ta deklaracja, do czego będzie wykorzystywana karta ( hazard / inne ). Ja korzystam i tak i tak - deklaracja kretynizm Jakaś wymiana z podejrzaną ( przez nich osobą ) albo transakcja, ktora im się nie spodoba i blokda na bank
|
Do góry
|
|
|
|
#1864011 - 17/12/2007 18:47
[Re: lleyton]
|
old hand
Meldunek: 14/08/2006
|
no to jestem po rozmowie z supportem- nie wiem czy mam sie smic czy plakac Pani spytala mnie najpierw do jakich celow uzywam konta- mowie jej , ze chyba nietrudno sie domyslec- wystarczy zerknac w historie, ze to bukmacherka- do tego mam pro gambler status
ona mi na to, ze to musi byc cos powaznego, bo bez powodu nie blokuja kont- wiec ja pytam co? ona nie wie, bo jest tylko mediatorem- o tym decydyje dzial bezpieczenstwa
mowie, jej ze wszystko co trzeba wyslalem i wielokrotnie sie zweryfikowalem- mnostwo kasy wyplacalem od nich na konto - ale to nie ma dla nich znaczenia
wg niej to cos powaznego- szkoda tylko, ze nie potrafi powiedziec co
jako , ze mam tam parenascie tysiecy to malo mnie ta sytuacja smieszy- i stad pytanie- jakie mamy narzedzia , zeby od nich ten szmal wyciagnac? do jakiego organu mozna sie zwrocic o pomoc i co nic ci nie powiedziała co z tym dalej zobic?
|
Do góry
|
|
|
|
|
|