#1903631 - 04/01/2008 01:25
Re: Nasza klasa
[Re: As]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 08/01/2004
|
ciekawi mnie ile szkol mecz.pl powstalo  Lupusik zrobil jedna patron Eugenio  narazie gnije tam sam Ktos inny zrobil inna patron bodajze WH kilka osob juz tam jest
|
Do góry
|
|
|
|
#1904235 - 04/01/2008 03:17
[Re: Kylo]
|
old hand
Meldunek: 18/05/2007
|
Spoko, spoko ona miała bardziej ciety jezyk  Na, ktorym forum dzialasz, jak mozesz priv bo kojarze tylko 1 forum na ktorym ona byla - obst... no i dokładnie na tym.
|
Do góry
|
|
|
|
#1904692 - 04/01/2008 04:15
[Re: lupus]
|
podwórkowy attaché
Meldunek: 23/11/2004
|
|
Do góry
|
|
|
|
#1909647 - 05/01/2008 18:19
[Re: Randall]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 08/11/2005
|
dzisiaj wyslala mi zapa jakas 16stka, za h.u.j.a nie wiem kto to  jakby byla ladna to bym zaakceptowal...
|
Do góry
|
|
|
|
#1909800 - 05/01/2008 20:00
[Re: polskignom]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 08/11/2005
|
Kurde, wezcie sie wypisujcie z tego badziewia. Co za zaraza, zebralo sie Wam wszystkim na serwisy spolecznosciowe. mi tam ten serwis w cale nie przeszkadza, a nawet pomaga, dzieki niemu skontaktowalem sie z kumplem, ktory gra w 2 lidze w szwecji w reczna i mam pefki na ta lige teraz 
|
Do góry
|
|
|
|
#1909813 - 05/01/2008 20:06
[Re: yaaho]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 31/08/2004
|
Kurde, wezcie sie wypisujcie z tego badziewia. Co za zaraza, zebralo sie Wam wszystkim na serwisy spolecznosciowe. mi tam ten serwis w cale nie przeszkadza, a nawet pomaga, dzieki niemu skontaktowalem sie z kumplem, ktory gra w 2 lidze w szwecji w reczna i mam pefki na ta lige teraz Dlaczego jeszcze nie ma tematu w PP "Pefki z Naszej Klasy"?
|
Do góry
|
|
|
|
#1909832 - 05/01/2008 20:13
[Re: polskignom]
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Meldunek: 24/11/2003
|
Kurde, wezcie sie wypisujcie z tego badziewia. Co za zaraza, zebralo sie Wam wszystkim na serwisy spolecznosciowe. Wlasnie poznalem trzecia osobe ktora nie uczestniczy w tym owczym pedzie 
|
Do góry
|
|
|
|
#1909846 - 05/01/2008 20:18
[Re: Biszop]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 31/08/2004
|
Kurde, wezcie sie wypisujcie z tego badziewia. Co za zaraza, zebralo sie Wam wszystkim na serwisy spolecznosciowe. Wlasnie poznalem trzecia osobe ktora nie uczestniczy w tym owczym pedzie  Ale rozumiecie, że tam nie ma lansu jak na fotce, profile nie ociekają bajerami i gadżetami, jak na jakiś fejsbukach czy majspejsach. Strona ta ma prosty i jasny cel: pomóc odnaleźć znajomych z przeszłości. Ja dzięki tej stronie nawiązałem kontakt z osobami, których pewnie bym już nigdy nie zobaczył. Dowiedziałem się, że kumpel wyjechał do Chicago i dzięki temu serwisowi utrzymujemy jako taki kontakt. Jak zacznie się tam "lans" z profilami, to pewnie będę się stamtąd zwijał. Nie uważam, żeby ten portal był porównywalny do wspomnianych fejsbuków i majspejsów. Zupełnie inna forma.
|
Do góry
|
|
|
|
#1909875 - 05/01/2008 20:31
[Re: odgdog]
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
|
Suchar, suchar i jeszcze raz suchar  Gdzie nie pojde to wszyscy, doslownie wszyscy rozpoczynaja rozmowe lub w jej trakcie wtracaja: Jestes na naszej klasie?? LOL Jakie jest zdziwienie jak musze odpowiedziec ze nie, nie jestem, malo kto wierzy, totalne zdziczenie, jesli bede chcial kogos z dawnych lat odszukac to zrobie to bez pomocy tego miejsca i nie bedzie wymagalo to ode mnie wielkiego wysilku. Zwykla moda, ktos to wykreowal, a ludzie podchwycili podniecajac sie jakie to fajne kto ma wiecej "znajomych", kolejny LOL, znajomi z naszej klasy  Wiekszosci ktorzy by mogli mnie zaprosic nie pamietam, a skoro nie pamietam to znaczy ze nie chcialem pamietac, proste. Niniejszym nie neguje jesli ktos tam ma profil, tylko jesli ja nie mam to co?? jestem smieszny czy inny??
|
Do góry
|
|
|
|
#1909959 - 05/01/2008 20:53
[Re: Biszop]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 08/01/2004
|
Kurde, wezcie sie wypisujcie z tego badziewia. Co za zaraza, zebralo sie Wam wszystkim na serwisy spolecznosciowe. Wlasnie poznalem trzecia osobe ktora nie uczestniczy w tym owczym pedzie jesli pozwolisz moge byc czwarty?
|
Do góry
|
|
|
|
#1910016 - 05/01/2008 21:05
[Re: blacky82]
|
|
Kurde, wezcie sie wypisujcie z tego badziewia. Co za zaraza, zebralo sie Wam wszystkim na serwisy spolecznosciowe. Wlasnie poznalem trzecia osobe ktora nie uczestniczy w tym owczym pedzie jesli pozwolisz moge byc czwarty? Zaraz wyjdzie na to ze niszczymy taki swietny serwis i zostaniemy wrogami naszej klasy:D Szewa wiedze ze lubisz byc w opozycji:) Nie bardzo chyba zrozumiales o co mi chodzi, wiec spiesze z wyjasnieniem, sam zacytowales fragment w ktorym wyraznie napisalem ze nie mam nic do tego jesli ktos ma tam profil. Chodzi o fakt zdziczenia na punkcie tego miejsca, wiekszosc ludzi ma tam konto, i podnieca sie sie tym ile to nie ma znajomych i bla bla, tylko czy chodzi o to zeby miec jak najwiecej nie dosc ze wirtualnych to jeszcze nijakich, w sensie zazylosci, znajomych?? Wg mnie nie ale oczywiscie zawsze mozesz zanegowac moj poglad;-) Zreszta to tylko moda, rownie dobrze mozna wypromowac miejsce "odwrotne", wygrywa ten ktory nie bedzie mial ani jednego "znajomego" tylko samych wrogow, ew. serwis kto zrobil dzis wieksza kupe i za kazdym razem umieszczac jej zdjecie, mozna dodac kategorie, luzna, normalna, zatwardzenie, beda tworzyly sie klany zatwardzonych lub luznych, zobacz ile mozna nawiazac nowych znajomosci;-) Oczywiscie powyzej najglupszy przyklad na jaki moglem wpasc w tej chwili tylko zasada bardzo podobna, kwestia mody i jej odpowiedniego wypromowania, nic wiecej.
|
Do góry
|
|
|
|
|
|