#1911624 - 06/01/2008 02:01
Re: Nasza klasa
[Re: Biszop]
|
antimadrista
Meldunek: 06/01/2005
|
Blacky klamie  To, ze nie ma konta, nie znaczy, ze tam nie bywa  A o tym co pisal Error pisalem na chyba 3 stronie tego tematu  I jak widac, to nie tylko moje zdanie.
|
Do góry
|
|
|
|
#1911876 - 06/01/2008 02:38
[Re: lupus]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 30/09/2003
|
właśnie popełniłem seppuku i skasowałem konto na NK to wszystko poszło za daleko jakies fotki których sobie wcale nie życzę praktycznie cały życiorys dostępny niedługo zamiast CV i referencji będzie się podawało linka do profilu na NK - to przesada... i jeszcze osoby mi nieprzychylne moga mi robic smród pisząc do moich znajomych... nie...to za dużo  zobaczcie jaka to jest baza danych o ludziach...dlatego taka jest wartość  ja tam już nie wrócę...no, chyba że pod fałszywymi danymi tylko po to żeby znaleźć namiary na interesujace mnie osoby...
|
Do góry
|
|
|
|
#1912042 - 06/01/2008 03:07
[Re: blacky82]
|
old hand
Meldunek: 20/08/2006
|
Kurde, wezcie sie wypisujcie z tego badziewia. Co za zaraza, zebralo sie Wam wszystkim na serwisy spolecznosciowe. Wlasnie poznalem trzecia osobe ktora nie uczestniczy w tym owczym pedzie jesli pozwolisz moge byc czwarty? i już jest piątka jakież było moje zdziwienie gdy idąc przed Świętami do czytelni zauważyłem, że studentki zamiast wyszukiwać książek, czas swój spędzają na tym jakże wspaniałym serwisie dobrze że przynajmniej mnie tam nie ma. najchętniej zamykałbym tego typu strony. przecież jedną z licznych zalet sieci jest jej pozorna anonimowość. nie wiem nawet jak działa nasza-klasa, ale nie życzyłbym sobie by ktokolwiek mógł wklejać tam moje zdjęcia.
|
Do góry
|
|
|
|
#1912213 - 06/01/2008 03:48
[Re: Szewa]
|
Pooh-Bah
|
Szewa..nie byłbym taki pewien... jak myślisz..czy łatwo jest uzyskac informację kto jest właścicielem jakiejs konkretnej działki? powiem Ci że odkąd obowiązuje ustawa o ochronie danych osobowych - to jest problem... i bardzo dobrze... fakt że rejestrując się u buka podajemy duzo więcej danych...ale nie ma do nich wglądu tak duza liczba ludzi... na NK wystaczy wpisac nazwisko i juz się o człowieku wie zbyt duzo: wiek, wykształcenie, szkoły itp. a jak się zada sobie troche trudu to dojdzie się całej reszty po ZNAJOMYCH !!! wchodzę na forum swojej klasy ze średniej szkoły - forum ogólnodostepne oczywiście  - i sobie moge poczytac kto z kim kiedy i dlaczego...pooglądac fotki...itp itd. nie...to paranoja jakaś... fotka.pl przy tym to jak ostoja anonimowości 
|
Do góry
|
|
|
|
#1912479 - 06/01/2008 04:36
[Re: lupus]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 08/01/2004
|
Blacky klamie  To, ze nie ma konta, nie znaczy, ze tam nie bywa  A o tym co pisal Error pisalem na chyba 3 stronie tego tematu  I jak widac, to nie tylko moje zdanie. nic nie klamie konta nie mam 
|
Do góry
|
|
|
|
#1912733 - 06/01/2008 05:36
[Re: Goget]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 19/09/2005
|
nie wiem nawet jak działa nasza-klasa, ale nie życzyłbym sobie by ktokolwiek mógł wklejać tam moje zdjęcia. Homraj nie zdziw się jak ktoś wkleił tam np. zdjęcie grupowe Twojej klasy. Parafrazując znane powiedzenie zachęcające niemieckich turystów do odwiedzania naszego kraju : "Wpadnij na naszą klasę, Twoje zdjęcie już tu jest" Jesli wkleji Twoje zdjecie bez Twojej zgody, to zglaszasz jest gdzies tam taka opcja. A klasowe co w tym zlego 
|
Do góry
|
|
|
|
#1912757 - 06/01/2008 05:43
[Re: Kylo]
|
Pooh-Bah
|
a grupowe? a z gruppen-sexu? co w tym złego? 
|
Do góry
|
|
|
|
|
|