dziwi mnie jedno, czemu na srodwoy mecz wks - mali, sa tak dziwne kursy? ty na remis 1,90?? o co chodzi czyzby uwazali ze to bedzie tak wyrównany mecz? czy moze kontuzje zawodnikow z wks?
dziwi mnie jedno, czemu na srodwoy mecz wks - mali, sa tak dziwne kursy? ty na remis 1,90?? o co chodzi czyzby uwazali ze to bedzie tak wyrównany mecz? czy moze kontuzje zawodnikow z wks?
Info dla stawiających na Gwineę. Dzisiaj nie zagra Pascal Feindouno. Co ciekawe, w eliminacjach Gwinejczycy wygrywali tylko te mecze, w których bramki strzelał właśnie Feindouno
Może warto zastanowić się nad jakimś handi na Namibię ?
to potem liczy sie stosunek bramek strzelonych i straconych, jak to tez jest tez identyczne to potem uwzglednia sie drużyny na podstawie rankingu fifa czy jakoś tak
Szewa... jestem za handi na namibie +1,5 za 2.0 kurs da się na to skusić... Namibia gra o honorowy pkt a Gwinea bez Feindouno bedzie być może grać nerwowo w końcu sie chyba obawiają skoro ktoś chciał kupić mecz :D... hehe chyba trzeba by zagrać ale mi sie po wczorajszym meczu Kasperczaka(ostatnim bo został zwolniony już z pozycji trenera Senegalu) nie chce za abrdzo iść do sts he... czekam jeszcze na wyjście z grupy Ghany i na nie przegraną Senegalu z RPA i na wyjście Kamerunu z Grupy to mi sie troche poprawi humor albo jak nie wejdzie to całkiem powichruje eh... Pozdro For ALL...
#2001303 - 28/01/200822:02Re: Africa Cup of Nations 2008 Ghana
[Re: Domel1984 z L-ca]
Maksiarz
member
Meldunek: 05/03/2004
A co myślicie o takim kursie: Maroko strzeli bramkę; 1,55 sportingbet Bardzo zachecajacy kursik biorąc pod uwage ze marokanczycy beda musieli szukac punktow a co z tym idzie cos ustrzelic. Atak maja naprawde bardzo silny i odkad interesuje sie pilka afrykanska nigdy nie odpuszczali na mistrzostwach i zawsze grali do konca. W koncu to prawie europejska piłka....... Zawsze na MS afryki byly niezle numery...dzis wykreci go Ghana??
#2001333 - 28/01/200822:11Re: Africa Cup of Nations 2008 Ghana
[Re: Maksiarz]
RealHustla
member
Meldunek: 15/01/2008
Ja jestem za overem 2,5. Maroko jak strzeli to na pewno pójdzie za ciosem, a i trafić do ich siatki nie jest trudno, zresztą ostatnie 2 spotkania to pokazały.
Info dla stawiających na Gwineę. Dzisiaj nie zagra Pascal Feindouno. Co ciekawe, w eliminacjach Gwinejczycy wygrywali tylko te mecze, w których bramki strzelał właśnie Feindouno
Może warto zastanowić się nad jakimś handi na Namibię ?
To może lepiej zagrać underka w tym meczu?? Namibia jeśli juz to będzie się broniła całym składem i jakoś nie widze, żeby strzlili bramkę Gwinei, a i kurs na under buczki dają przywoity. Nawet poniżej 3 gole w 10bet jest po kursie 2.17
ja dzisiaj postawie za stawke 1/10 meczyk Ghana-Maroko (1poł/kon) 2/1 stawka warta ryzyka 25.00 mysle ze ghana moze podejsc zdenerwowana do meczu,i mogą szybko stracic gola a maroko bedzie trzymac ten wynik do konca pierwszej polowy.Po przerwie pilkaze ghany napewno sie zmobilizuja i moga strzelic dwa gole i wyjsc na prowadzenie.Również w tym meczu pomóc ghanie mogą sedziowie ktorzy napewno beda pomagac gospodarzą co wy na ten typ? licze na wiele odpowiedzi
#2001691 - 29/01/200800:17Re: Africa Cup of Nations 2008 Ghana
[Re: daw]
Maksiarz
member
Meldunek: 05/03/2004
ja widze to tak........... Ghana zaczyna lekceważąco,Marokańczycy atakują ale w kontrze tracą bramkę.... Do przerwy 1:0 W drugiej Maroko stawia wszysko na jedną szalę i w ok.55-65min strzela na 1:1. Gospodarze nadal asekuracyjnie i tracą na 1:2,wtedy do gry właczają sie sedziowie i w koncówce pozwalaja wyrównać Ghanie (spalony,symulowany faul) tak to widze hehe
ja dzisiaj postawie za stawke 1/10 meczyk Ghana-Maroko (1poł/kon) 2/1 stawka warta ryzyka 25.00 mysle ze ghana moze podejsc zdenerwowana do meczu,i mogą szybko stracic gola a maroko bedzie trzymac ten wynik do konca pierwszej polowy.Po przerwie pilkaze ghany napewno sie zmobilizuja i moga strzelic dwa gole i wyjsc na prowadzenie.Również w tym meczu pomóc ghanie mogą sedziowie ktorzy napewno beda pomagac gospodarzą co wy na ten typ? licze na wiele odpowiedzi
Tez o tym myslalem... myslalem tez o tym samym w drugim dzisiejszym meczu co dalo by AKO=780.00 !!! i taki kupon za 100zl i masz 78 000 zl do wyplaty badz za 10 zl i masz 7 800zl :]
A ja sie chyba skusze na x2. Patrzac na skaldy to Maroko moim zdaniem prezentuje sie zdecydowanie lepiej. Wiadomo sedziowie sciany itd szczegolnie w Afryce. Dawno gospodarz nie odpadl w grupie wiec moze czas najwyzsz. Ghana kompletnie zawodzi w tym turnieju fuksiarska wygrana z Gwinea w osatniej minucei po strzale zycie jedneego z czarnoskorych panow oraz wymeczona wygrana ze slabiutka Namibia. Natomaist Maroko wysoka wyrgana z Namibia i porazka z Gwinea po nei najlepszym spotkaniu dzis mecz o wszystko dla obydwu druzyn kazda wyrgana Maroka daje im awans i eliminuje z dalszych gier Ghane zakaldajac wygrana Gwinei z Namibia bo mimo oslabienia i braku Pascal nie spodziewam sie w tym meczu innego rozwiazania.