Witam!!! 1)Polonia - Gornik Z. X 2)La Coruna - Valencia X 3)Wolfsburg - Hertha X 4)Brema - Schalke X 5)G'Birligi - Besiktas X 6)Chievo - Roma X 7)Alaves - Bilbao X Pozdrawiam przeciwnika!!! iwo:
[QUOTE]Oryginalnie wysłał lukboj: [qb]Moje remisy w 8 kolejce:
#1 Polonia W. - Gornik #2 Strasbourg - Auxerre #3 Chievo - AS Roma #4 Reggina - Juventus #5 Perugia - Udinese #6 K'lautern - Dortmund #7 Valladolid - Espanyol[/qb][/QUOTE]Liga Francuska gra dopiero 20 maja więc wzamian za typ #2 Feyenoord - PSV
czesc Tomcho prawdopodobnie w tej kolejce wygramy walkowerami..... w ostatniej kolejce bede mial 3 pkty przewagi nad TOba, niech Pele poda regulamin, czy o ostetcznym zwyciestwie ( w przypadku rownej ilosci punktow) decyduje bezposredni mecz, czy bilnas bramek czy tez bedzie baraz. Przypomina ze nieszczescliwie oddalem Ci walkowera, bo mialem problemy z netem pozdrawiam i prosze Pele o odpowiedz!
Vicenza Calcio - Lecce US Real Oviedo - Sporting Gijon Chievo-Verona - AS Rome Real Valladolid - Espanyol Barcelona Hannover 96 - Borussia Monchengladbach Hansa Rostock - Arminia Bielefeld Polonia Warsaw - Gornik Zabrze pozdrowienia
Tomcho popieram ewentualny baraż (mecz i rewanż z bramkami na wyjeździe podwojnymi), ale mam nadzieje ze Cię "stuknę" bez niego ;-) mimo wszystko powodzenia! pozdrawiam
rowniez zycze powodzenia moze pele wystawi jakies kursy na to kto zdobedzie mistrza w remislidze hahhaha bo dzis placa na tomch0 1,2 a na norbi 1,25 pozdrowienia
hahaha cos Ci sie chyba pomylilo Tomcho, troche za male te kursy przy takiej walce, na mnie 1.75, na Ciebie 1.85 ;-) a moze jeszcze ktos trzeci? przy zalozeniu naszych walkowerow liczymy sie tylko my
a tak wogole Pele to w ramach 2 ostatnich teminow powinny byc ne obligatoryjne, proponuje wylaczenie privow ;-) zeby czasem pozakulisowe uklady nie zadecydowaly o utrzymaniu sie czy awansie z 1 ligi, ;-)
NORBI I TOMCHO macie bardzo dobre pomysły ale po zakończeniu naszych rozgrywek już niezbyt dużo lig będzie grało i trudno bedzie wam wytypować 7 remisów więc w razie równej liczby punktów o wyższej lokacie bedzie decydowała liczba strzelonych i straconych bramek (czyli kto bedzie na wiekszym plusie ten bedzie wyżej w tabeli, z koleji gdy i "plus" będzie równy to decydowało będzie to kto strzelił wiecej bramek, a gdy i tu byłby remis to dopiero odbył by sie jeden dodatkowy mecz na neutralnym terenie:) )
zbliza sie koniec pasjonujacego konkursu(wielkie dzieki PELE)ale chce podziekowac osobie ktore swietnie pomogla go prowadzic i dostarczyla mnostwa emocji i statystyk wielkie iwo: i uklony dla VERIDE pozdrowienia
TOMCHO pisałeś tam w jednym z poprzednich postów abym napisał kursy kto będzie mistrzem hmm z chęcią bym to zrobił ale było by mi troszkę niezręcznie bo to tak jak bym kogoś faworyzował no ale zastanowie sie i moze cos wymyśle i coś napisze:)